• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد چند میلیونی بعد از چند ماه در بازاریابی شبکه ای """" توهم یا واقعیت""""

mehdikarami

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان مدتیه از طریق برخی از دوستانم به بازاریابی شبکه ای یا نت ورک دعوت میشم خودشون میگن که بعد از چند ماه درامدشون مثل یه کارمند 25 سال خدمته
میخواستم نظرات شمارو بپرسم
ممنون

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
خودت چي فكر ميكني؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

allkala

Registered User
لایک‌ها
30
حتما هم پنبه ریز هست ؟!

arash.mousavi19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
از من میشنوی میخواد فریبت بده.

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
بهم زیاد پیشنهاد شده اینکار هم پنبه ریز هم محصولات خوراکی و کلی محصول دیگه
و حالا ذهن اشوب من
- قیمتی که به شما میدن قیمت عمده نیست و کف بازار نیستش که شما راه بیوفتی بری تو خیابون بازاریابی کنی
- به درد اشنا و فامیل می خوره که یه تخفیفی بهشون بدیو این میشه خرده فروشی
- اینو در نظر بگیر که بیشتر مردم ترجیح میدن برن بقالی یا جدیدا هایپر و خرید خودشون رو انجام بدن چرا چون هم تخفیف می گیرین هم تو قره کشی های هایپر شرکت می کنن هم یه جا خرید می کنن هم می تونن جنس رو از نزدیک لمس کنن و ....پس کمتر کسی از شما خرید می کنه
/ مثال من میرم خرید هزار تا کوفت می خرم و دستمالمم از همونجا می خرم و دیگه نمیام از داداشم که تو بازاریابی پنبه بریزه یه دونه دستمال کاغذی بخرم
- در صورتی که خانواده و اشنایان با فرهنگی در اطراف شما وجود داشته باشه که پیش خودشون بگن سود بره تو جیب خودی تا غریبه و خرید انجام بدن شما با معزل جدیدی روبرو میشین که اگه جنس مورد داشت و یا به هر نحوی طرف خواست پس بده // می خوای چیکار کنی ؟
- تمام این موارد رو و خیلی های دیگه رو در کنار هم بزاری سود اینکار تو یافتن زیر مجموعه هستش که حتی اگر اندک خریدی هم داشته باشن سودی برای شما به ارمغان میاره و پس کلی جذب نیرو / همون گلد کوییست خودمون / شاید در اینده ای دور شما با سود روبرو بشی
و نکته ای که حایز اهمیت هستش این وقت نیرو و هزینه و انرژی رو در کار خودتون و یا حرفه ای مناسب تر // خود بازاریابی حرفه ای عالی هستش نه به این شکل // قرار بدین موفق تر خواهید بود

allkala

Registered User
لایک‌ها
30
بهم زیاد پیشنهاد شده اینکار هم پنبه ریز هم محصولات خوراکی و کلی محصول دیگه
و حالا ذهن اشوب من
- قیمتی که به شما میدن قیمت عمده نیست و کف بازار نیستش که شما راه بیوفتی بری تو خیابون بازاریابی کنی
- به درد اشنا و فامیل می خوره که یه تخفیفی بهشون بدیو این میشه خرده فروشی
- اینو در نظر بگیر که بیشتر مردم ترجیح میدن برن بقالی یا جدیدا هایپر و خرید خودشون رو انجام بدن چرا چون هم تخفیف می گیرین هم تو قره کشی های هایپر شرکت می کنن هم یه جا خرید می کنن هم می تونن جنس رو از نزدیک لمس کنن و ....پس کمتر کسی از شما خرید می کنه
/ مثال من میرم خرید هزار تا کوفت می خرم و دستمالمم از همونجا می خرم و دیگه نمیام از داداشم که تو بازاریابی پنبه بریزه یه دونه دستمال کاغذی بخرم
- در صورتی که خانواده و اشنایان با فرهنگی در اطراف شما وجود داشته باشه که پیش خودشون بگن سود بره تو جیب خودی تا غریبه و خرید انجام بدن شما با معزل جدیدی روبرو میشین که اگه جنس مورد داشت و یا به هر نحوی طرف خواست پس بده // می خوای چیکار کنی ؟
- تمام این موارد رو و خیلی های دیگه رو در کنار هم بزاری سود اینکار تو یافتن زیر مجموعه هستش که حتی اگر اندک خریدی هم داشته باشن سودی برای شما به ارمغان میاره و پس کلی جذب نیرو / همون گلد کوییست خودمون / شاید در اینده ای دور شما با سود روبرو بشی
و نکته ای که حایز اهمیت هستش این وقت نیرو و هزینه و انرژی رو در کار خودتون و یا حرفه ای مناسب تر // خود بازاریابی حرفه ای عالی هستش نه به این شکل // قرار بدین موفق تر خواهید بود
دقیقا به همین دلایل این کار هیچ فایده ای جز تلف کردن وقت و هزینه نداره و سود اصلی رو به شرکت مربوطه میرسونید .
برای شرکتهای غذایی و پخش مواد غذایی بازاریابی کنید خیلی بهتره . اگر هم خودتون کسب و کار خودتونو راه بندازید هر چند کوچیک باز بهتر از این کاراست :)

mehdikarami

Registered User
لایک‌ها
80
منم با نظرات شما موافقم
پنبه ریز و بیز رو زیاد پیشنهاد دادن
خودم احساس میکنم که اینا تو یه جایی گیر کردن میخوان پول های خرج شده حودشون زنده بشه و مارو دعوت میکنن

Da7ni

Registered User
لایک‌ها
8
من خودم توی ابر تجارت هستم
انتخاب کاملا خوبیه چون همه چیزش منطقیه خیلیا موندن جواب گرفتن و الان تا چندین سال دیگه همه وارد این شرکت ها میشن چون واقعا پلن سود دهی و حتی جنساشون کیفیت عالی داره،از من به تو نصیحت حرف هیچکسو گوش نکن برو و به هدفات برس چون الان هیچ راه دیگه ای نمونده،مردم راجع به چیزایی که نمیدونن میگن بده پس برو انجامش بده تا به سقف شرکت هم نرسیدی ولش نکن

iamirkm

Registered User
لایک‌ها
67
اینجا هر سودی هم که برده بشه فقط و فقط متعلق به مدیر و صاحب اون شرکت هست،که معمولا بعد از چند وقت فعالیت و زمانی که لبریز از پول شدن جمع میکنن...

زیاد دیدم دوستانی که شغل اصلیشون رو ول کردن،حتی نظامی که از **** اومده بیرون و رفته دنبایل اینکار و بعدا هم پشیمون....!

mehdikarami

Registered User
لایک‌ها
80
من خودم توی ابر تجارت هستم
انتخاب کاملا خوبیه چون همه چیزش منطقیه خیلیا موندن جواب گرفتن و الان تا چندین سال دیگه همه وارد این شرکت ها میشن چون واقعا پلن سود دهی و حتی جنساشون کیفیت عالی داره،از من به تو نصیحت حرف هیچکسو گوش نکن برو و به هدفات برس چون الان هیچ راه دیگه ای نمونده،مردم راجع به چیزایی که نمیدونن میگن بده پس برو انجامش بده تا به سقف شرکت هم نرسیدی ولش نکن
ابر تجارت تعلیق نشده مگه/؟

mosoyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
وقتی تو این کار میخوای بری روحیه مضاعف و بیخود بهت غالب میکنند.و بعد از مدتی میفهمی چه اشتباهی کردی.من خیلی از دوستانم تو این کار رفتند و پشیمون شدن.فقط وقتت رو هدر میدی و پله ای میشی برای بالا بردن صاحبان اصلی.

بالا