amd>intel
مدیر بازنشسته
من ديگه طرف سوني نميرم بعد از گندي كه تو dru-830 زد .البته مدلهاي قبليش هم خيلي عالي نبودند . مثلا lite-on و lg به نظرم بهتر ميان .
سلام
مدل SL188 از سوزوکی، ساتا است یا نه؟ قابلیت حک بر روی CD و DvD رو داره یا نه؟![]()
من ديگه طرف سوني نميرم بعد از گندي كه تو dru-830 زد .البته مدلهاي قبليش هم خيلي عالي نبودند . مثلا lite-on و lg به نظرم بهتر ميان .
سلام
dvd رام ide چی بگیرم؟
dvd رایتر ide چطور؟
قیمت هم اگه میدونید لطف کنید
مرسی.....از فکر DVD-Rom و Combo (اگه یه وقتی اومد سراغت) بیا بیرون. بهتره که یه DVD-Writer بخری.
در مورد دیویدی رایتر باید بگم که بهتر هست یکی از دو برند ASUS یا LiteOn را بگیری.
برای asus من این مدل رو معرفی میکنم. DRW-1814BL. نزدیک 40 هزار تومن بود. الان دیگه ازش خبری ندارم.
این لایتون LH-20A1P سرو صدا داره یا نه؟؟؟؟
لایتون ساتا تازه لایت اسکریب نداره !!!!پس فک کنم خرید خوبی کردی(((کسی که همیشه میگفت سونی رو دیدم الان میگه لایتون))
زنگ زدم یک نمایندگیش گفت ساتاش 40 تومن و ide نداشتند
و اون یکی نمایندگی تو علایدین گفت LH-20A1P 37 تومن37
من که نفهمیدم ساتاش به غیر از اینتر فیسش مزیت دیگه ای داره یا نه؟؟؟؟
من هميشه لايتون بستم . عالي بهم جواب داده
من میخواهم یه DVD-R واسه سیستم بخرم . ( DVD-RW نمی خواهم باشه چون 716َAL - plextor دارم )
اما حتما می خواهم پرتش ساتا باشه . از نظر قیمت هم محدودیتی نیست .
پیشنهاد می کنید چی بخرم . ( میدانم که الان لایتون و سونی روی بورس اند ) اما من مدل دقیق رو می خوام بهم بگید .
این واسم خیلی مهم هست که همه جور dvd یا cd رو بخونه جون این plextor که الان دارم یه کم لنزش حساس هست و بعضی از dvd ها رو اجرا نمی کنه .
فعلا فقط ایسوز ساتا داره که فکر نکنم گیر بیاریمن مدل رو بیشتر میخواهم بدونم .
لایتون dvd-R داره که ساتا باشه ؟