amd>intel
مدیر بازنشسته
يه مدل از nec هم اينكار رو انجام ميده . فكر كنم 4550 يا 4551 باشه
منم آپديت كردم ولي فايده اي نداشت ديسكي هم كه گذاشتم تا ته پر بود. من نميگم ارزش خريد نداره ميگم ارزش ارتقا رو حداقل براي من نداشتبه نقل از afshin_electronic :من فرم وير رو آپديت كردم و تا الان مشكلي نداشتم ...
چرا راضي نيستي ؟ مگه از اين خرخون تر گيرت مياد ؟! يعني تنها مشكلت اينه كه teac 53 بوده و اين 47 .. بابا چه دل خوشي داري ها .. در عمل .. هيچ وقت به اون سرعتا نميرسند .... تازه .. براي تست الجي .. سيديي رو كه گذاشتي تا ته ته پر بوده يا نه ؟! اگه نه .. يه پرش رو بزار و دوباره تست كن ... من تست كردم .. تا 48.63 رفت
من 54 خريدم با گارانتي ماديرانبه نقل از Stras :سلام
آقا کسی قيمت این 4167 ال جی رو داره
?
راستی نمايندگی خاصی داره يا همه جا پيدا ميشه
?
ممنون
به نقل از Stras :سلام
آقا کسی قيمت این 4167 ال جی رو داره
?
راستی نمايندگی خاصی داره يا همه جا پيدا ميشه
?
ممنون
به نقل از SonyStyle :منم دیشب از بازار ایران برای دوستم خریدم ۴۹ ! ساخت کره با ۵MB بافر و یکسال گارانتی تعویض ماد ایران!![]()
همه جا پیدا میشه! باید بگردی ببینی کی ارزون تر میده!![]()
اقا تو رو خدا زود جواب بدین که اگه مشکلی داره فردا برم پسش بدم.به نقل از hossein_3650 :سلام.خوبین بچه ها.اقا ما امروز رفتیم از پایتخت یه DVD WRITER بخریم.قصدم این بود که 4167BLG بخرم.رفتم نمایندگی ماد ایران (فروشکاه موژان)مدل GSA-H10A رو خریدم به قیمت 50000 و با گارانتی 1 سال تعویض.بالای جعبش هم زده تیر 86.همه چیزش شبیع 4167B هست تنها فرقش اینه که DVD+R DL رو با 8X میزنه در صورتی که 4167B با 6X میزنه.من در جعبشو هنوز باز نکردم.گفتم بیام از شما دوستان بپرسم که اگه مشکلی داشت ببرم پسش بدم.حالا نظرتون درباره این مدل چیه؟فقط زود بگین که اگه مشکلی داشت فردا ببرم پسش بدم.
به نقل از SonyStyle :منم دیشب از بازار ایران برای دوستم خریدم ۴۹ ! ساخت کره با ۵MB بافر و یکسال گارانتی تعویض ماد ایران!![]()
همه جا پیدا میشه! باید بگردی ببینی کی ارزون تر میده!![]()
خوب آخه كسي تا حالا اين مدل رو نخريده ... همه اينجا 4167 رو گرفتن .. ( اولين نفر هم من بودم )به نقل از hossein_3650 :اقا تو رو خدا زود جواب بدین که اگه مشکلی داره فردا برم پسش بدم.
به نقل از amd>intel :يه مدل از nec هم اينكار رو انجام ميده . فكر كنم 4550 يا 4551 باشه
به نقل از afshin_electronic :NEC 4551
قيمتش هم هدود 85 هست....