sam_sami_2000
Registered User
- نوشتهها
- 530
- لایکها
- 70
هر چی می خوای بخر به جز LG اصلا راضی نیستم(DVD ROM)
به نقل از mmj :سلام
ممکنه آدرسه نمایندگی مادیران در پاساژ علائدین بگویید؟
راستی این 4167b یکسال گارانتی تعویض است یا یکسال گارانتی که 3 ماه آن گارانتی تعویض است .من که سر در نیاوردم ؟؟
خوب داداش .. اگه يه 4 تا پست بالاتر رو خونده بودي مي فهميدي !!!به نقل از Hanif_17 :من می خوام این چند روزه یک دیویدی رایتر بخرم . با در نظر گرفتن همه امکانات و ویژگی ها به من بگین چه مارکی و چه مدلی بخرم که اولا تو ایران موجود باتشه دوما از همه جدید تر و بهتر باشه!!!!
لطف کنید من را از گیج شدن نجات بدید !!
باهات موافقم ، مال خودمم ال جيه ، از همون روز اول كه گرفتمش يه سي دي كه مي ذاشتم توش دو دقيقه طول مي كشيد تا لودش كنه. الان هم كه ديگه اگر يه سي دي بذاري توش تا 10 ساعت چراغش روشن مي مونه و نمي تونه بخوندش.به نقل از sam_sami_2000 :هر چی می خوای بخر به جز LG اصلا راضی نیستم(DVD ROM)
به نقل از saeid_2001 :DVD رام Pioneer بگیر
از من ميشنوي جنس كره اي نگير ، مخصوصا ال جي. كلا ال جي هايي كه ديدم خيلي سنگين سي دي رو مي خونن.به نقل از Mohammadirani@ :منم يه DVD ROM مارك LG داشتم الان بعد از گذشت نزديك به دو سال خراب شده .. ضمنا اصلا هم كار نكشيدم ازش .. البته CD ميخونه اما DVD نه![]()
الانم ميخوام يه DVD/RW بگيرم كه دوستان پيشنهاد دادن LG 4167b رو بگيرم قيمتش هم حدود 55 تومن ه![]()
Pioneer هم ازش زياد تعريف شنيدم![]()
پس يعني برم پايونير بگيرم ديگه؟ و ديگه نگران اين نباشم كه سي دي اي خش داره و ممكنه دي وي دي رامم نخوندش؟به نقل از saeid_2001 :یه زمانی یسری Pioneer تو بازار بود که DVD رو میکشید داخل اونا خیلی چیزهای توپسی بود من خودمم یکی داشتم ولی دیگه اونا تو بازار نیست ولی الان DVD رامهای جدیدترش هست که اونا هم چیزهای خیلی خوبین کلا Pioneer درایو بد نمیزنه Liteon هم بدک نیست ارزونتر هم هست .
همون طور كه گفتم من الان خودم دي وي دي رام ال جي دارم ولي تمام سي دي هام رو دارم با رايترم مي خونم چون دي وي دي رامم جواب نميده.به نقل از erfanm :يعني LG خوب نيست؟تويه امضاي من يه تاپيك راجع به همين خريد دي وي ديه اگه مي شه كليد كنيد روش و جوابمو بدين آخه اونجا بعضي از اين آقايون بهم ال جي رو پيش نهاد دادن!!!
يعني لايتون بهتر از پايونير هست؟ و الان اين مارك در بازار مطرحه؟به نقل از amd>intel :من dvd-rom رو گفتم لايتون . رايتر الجي