• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
هر چی می خوای بخر به جز LG اصلا راضی نیستم(DVD ROM)

Hanif_17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خوام این چند روزه یک دیویدی رایتر بخرم . با در نظر گرفتن همه امکانات و ویژگی ها به من بگین چه مارکی و چه مدلی بخرم که اولا تو ایران موجود باتشه دوما از همه جدید تر و بهتر باشه!!!!
لطف کنید من را از گیج شدن نجات بدید !!

Hanif_17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خوام این چند روزه یک دیویدی رایتر بخرم . با در نظر گرفتن همه امکانات و ویژگی ها به من بگین چه مارکی و چه مدلی بخرم که اولا تو ایران موجود باتشه دوما از همه جدید تر و بهتر باشه!!!!

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mmj :
سلام
ممکنه آدرسه نمایندگی مادیران در پاساژ علائدین بگویید؟
راستی این 4167b یکسال گارانتی تعویض است یا یکسال گارانتی که 3 ماه آن گارانتی تعویض است .من که سر در نیاوردم ؟؟
laughingsmiley.gif
يك سال گارانتي كه 3 ماهش تعويضه!!

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Hanif_17 :
خوب داداش .. اگه يه 4 تا پست بالاتر رو خونده بودي مي فهميدي !!!

LG 4167b

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sam_sami_2000 :
هر چی می خوای بخر به جز LG اصلا راضی نیستم(DVD ROM)
باهات موافقم ، مال خودمم ال جيه ، از همون روز اول كه گرفتمش يه سي دي كه مي ذاشتم توش دو دقيقه طول مي كشيد تا لودش كنه. الان هم كه ديگه اگر يه سي دي بذاري توش تا 10 ساعت چراغش روشن مي مونه و نمي تونه بخوندش.
اصلا اين كره اي ها ( هم ال جي هم سامسونگ ) بعد از چين دومين كشور توليد كننده ي محصولات بي كيفيتن.

به نقل از saeid_2001 :
DVD رام Pioneer بگیر

واقعا پايونير از نظر قدرت خوندن سي دي هاي خش دار يا خوب رايت نشده كارش خوبه؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان

اقا من هر چي به اين ها ميگم مدل LG 4167b رو ميخوام بهم GSA- H10A رو ميدن ميگن اين همون ه !! :hmm: .. مدل LG 4167b رو اصلا اينجا ندارن :(

ضمنا مثل اينكه مادايران گارانتي تعويض رو از سه ماه براي DVD/Writer به يك سال ارتقا داده :happy:

پيشنهاد دوستان چيه ؟! :rolleyes:

از كمك همگي ممنونم . :blush:

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه زمانی یسری Pioneer تو بازار بود که DVD رو میکشید داخل اونا خیلی چیزهای توپسی بود من خودمم یکی داشتم ولی دیگه اونا تو بازار نیست ولی الان DVD رامهای جدیدترش هست که اونا هم چیزهای خیلی خوبین کلا Pioneer درایو بد نمیزنه Liteon هم بدک نیست ارزونتر هم هست .

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
منم يه DVD ROM مارك LG داشتم الان بعد از گذشت نزديك به دو سال خراب شده .. ضمنا اصلا هم كار نكشيدم ازش .. البته CD ميخونه اما DVD نه :(

الانم ميخوام يه DVD/RW بگيرم كه دوستان پيشنهاد دادن LG 4167b رو بگيرم قيمتش هم حدود 55 تومن ه :)

Pioneer هم ازش زياد تعريف شنيدم :D

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
توي سايت مادايران نوشته !!

افزايش مدت زمان گارانتي تعويض DVD-RW هاي ال جي به يكسال
از ابتداي سال 85 گارانتي تعويض كليه درايوهاي DVD-RW اعم از Internal و External مانند مدلهاي GSA-4167B, GSA-H10A, GSA-2164D از "سه ماه تعويض و نه ماه تعمير" به "يكسال تعويض" افزايش يافت. با توجه به اين موضوع، از سال 85 كليه درايوهاي ال جي با يكسال گارانتي تعويض ماديران در بازار عرضه خواهند شد.

امــــــــــــــــــــــــــا

http://www.maadiran.com/persian/PRODUCTS/DRIVE/support.asp

اين چه معني ميده :blink: :wacko:

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Mohammadirani@ :
منم يه DVD ROM مارك LG داشتم الان بعد از گذشت نزديك به دو سال خراب شده .. ضمنا اصلا هم كار نكشيدم ازش .. البته CD ميخونه اما DVD نه :(

الانم ميخوام يه DVD/RW بگيرم كه دوستان پيشنهاد دادن LG 4167b رو بگيرم قيمتش هم حدود 55 تومن ه :)

Pioneer هم ازش زياد تعريف شنيدم :D
از من ميشنوي جنس كره اي نگير ، مخصوصا ال جي. كلا ال جي هايي كه ديدم خيلي سنگين سي دي رو مي خونن.
دي وي دي رو هم كه 5 دقيقه طول مي كشه تا لودش كنن.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از saeid_2001 :
یه زمانی یسری Pioneer تو بازار بود که DVD رو میکشید داخل اونا خیلی چیزهای توپسی بود من خودمم یکی داشتم ولی دیگه اونا تو بازار نیست ولی الان DVD رامهای جدیدترش هست که اونا هم چیزهای خیلی خوبین کلا Pioneer درایو بد نمیزنه Liteon هم بدک نیست ارزونتر هم هست .
پس يعني برم پايونير بگيرم ديگه؟ و ديگه نگران اين نباشم كه سي دي اي خش داره و ممكنه دي وي دي رامم نخوندش؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
محمد جان ممنون . خبر خوبي بود. اونام رسيد ممنونم . فرقي با هم در كل ندارن

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
لايتون بگير . واقعا كيفيتش خوبه. ولي پايونير هم محصولاتش رو ايسوس ميزنه بد شده

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
يعني LG خوب نيست؟تويه امضاي من يه تاپيك راجع به همين خريد دي وي ديه اگه مي شه كليد كنيد روش و جوابمو بدين آخه اونجا بعضي از اين آقايون بهم ال جي رو پيش نهاد دادن!!!

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از erfanm :
يعني LG خوب نيست؟تويه امضاي من يه تاپيك راجع به همين خريد دي وي ديه اگه مي شه كليد كنيد روش و جوابمو بدين آخه اونجا بعضي از اين آقايون بهم ال جي رو پيش نهاد دادن!!!
همون طور كه گفتم من الان خودم دي وي دي رام ال جي دارم ولي تمام سي دي هام رو دارم با رايترم مي خونم چون دي وي دي رامم جواب نميده.
من هم البته مثل دوستمون 2 سالي ميشه كه دي وي دي رامم رو دارم ولي هيچ وقت زياد ازش كار نكشيدم و همون اول هم در خوندن سي دي هاي خش دار مشكل داشت.
ولي اگر دوستان مدل خاصي از ال جي رو بتون پيشنهاد كردن ، شايد اون مدل خاص جنسش خوب باشه ، ولي به هر حال پيشنهاد من اينه كه دنبال مارك ديگه اي باشيد.

توي امضاتون هم لينك " شبكهاي p2p يا اشتراك برنامه " هست.

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از amd>intel :
من dvd-rom رو گفتم لايتون . رايتر الجي
يعني لايتون بهتر از پايونير هست؟ و الان اين مارك در بازار مطرحه؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
پايونير همون ايسوسه با پنل مخصوص خودش. سوني هم لايتون .

بالا