• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
با درود
من میخواستم یه دی وی دی رام بگیرم چون فکر نمیکنم به رایتر اصلا احتیاج پیدا کنم و الان هم که چندین ساله سی دی رایتر دارم به ندرت ازش استفاده میکنم.
قیمت دی وی دی رام خوب توی بازار چقدره؟
با توجه به اختلاف قیمت کم بین دی وی دی رام ورایتر احتمالا رایتر میگیرم.
LH-20A1H از لایتون خوبه؟
مادر بوردم فقط IDE داره و الان هم 2 تا هارد و یه رایتر و سی دی رام دارم احتمالا سی دی رام از خط خارج میشه به جاش رایتر جدید میاد.
دی وی دی رایتر خوب IDE چیا هست؟ چون قراره به عنوان دی وی رام بیشتر استفاده کنم خوندن دی وی دی برام مهمه!
لایت اسکریبش هم خیلی احتمالا حال میده داشته باشه:D
پیشاپیش از جوابتون ممنون

در ضمن farhadhk بهتر هست Firmware رو آپدیت کنی.اگه مدلش 1814BLT هست برو اینجا

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فعلا من LITE-ON رو ترجيح ميدم . DVD-ROM هاي اين شركت هميشه بهترين بودند . DVD رايترهاي اين شركت هم همينطور

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
یعنی الان بهتر از Lite-On نداریم؟

من LG مدل GSA-H55N رو گرفتم، البته مسافرت بودم و هنوز نشده خوب باهاش کار کنم ولی چند تایی باهاش cd زدم خیلی سرعتش خوب بود. در ضمن Secure Disc رو هم داره که امتحان کردم و رو cd رمز گذاشتم، خیلی DVD-WRITER خوبیه و سرعت خوندنش هم خوبه.

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
من LG مدل GSA-H55N رو گرفتم، البته مسافرت بودم و هنوز نشده خوب باهاش کار کنم ولی چند تایی باهاش cd زدم خیلی سرعتش خوب بود. در ضمن Secure Disc رو هم داره که امتحان کردم و رو cd رمز گذاشتم، خیلی DVD-WRITER خوبیه و سرعت خوندنش هم خوبه.

یکی از دوستان من هم دی وی رایتر و رام LG گرفت ولی گویا اصلا ازش خوب نمیگن! من که فقط بدش رو شنیدم.امیدوارم برا شما خوب باشه.البته گویا یه مدت گارانتی تعویض داره! دوستم فعلا باهاش مشکلی نداشته.

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
یکی از دوستان من هم دی وی رایتر و رام LG گرفت ولی گویا اصلا ازش خوب نمیگن! من که فقط بدش رو شنیدم.امیدوارم برا شما خوب باشه.البته گویا یه مدت گارانتی تعویض داره! دوستم فعلا باهاش مشکلی نداشته.

منتا العان مشگلی در خوندن و رایتش ندیدم ولی کمی خوندنش ضعیفه، و در ضمن در سایت CDFREAKE خیلی خوب در موردش توضیح داده بود. گارانتی هم که می ارزه به همه چی.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوستان من می خوام برای چند تا کامپیوتر که DVD Writer ندارند یک DVDwriter + Optical Drive Box بگیرم که همون کار DVD writer External رو انجام میده اما یکم حجیمتره و از لحاظ قیمت هم خیلی به صرفه هست .

راستش تعداد صفحات این تاپیک خیلی زیاد بود نشد از اول بخونم ببینم کسی اطلاعاتی در این زمینه که کجا به بهترین قیمت میشه Box رو خرید و آیا Box ها هم از نظر کیفیت رده بندی دارند ، احتمالا ASUS بندازم توش . فقط می خوام به لپ تاپ هم وصلش کنم ... خلاصه چه کابلایی باید تهیه کنم ؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
یعنی کسی نیست جواب سوالهای منو بده !!!

hamediog

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه بگيد بهترين dvd writer ايی که تو بازاره چيه ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من lite-on 20x و nec sata رو ترجيح ميدم اگر بردتون ساتا دارد اگر ندارد مدل ide بگيريد لايتون . واقعا عالي بودند .
براي اطلاعات بيشتر به سايت www.cdrinfo.com
مراجعه كنيد

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

یه چندتایی سوال داشتم:

1- دی‌وی‌دی رایتر‌های سوزوکی چطورند؟ کله خور هستند یا نه؟

2- کدوم مدل(ها) از سوزوکی هست که هم قابلیت حک کردن داشته باشه و هم ساتا باشه.

3- از بین دی‌وی‌دی رایتر‌های سوزوکی، لایتون و ایسوز به ترتیب کدوم کله‌خور تر هستند؟

دوستانی که زیاد با دی‌وی‌دی رایتر سر و کار دارند جواب بدند.:D

hamed_am_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سوزوکی نگیر چون اصلا معلوم نیست شرکتش کجاست تازه با همون قیمت می تونی لایت ان بگیری
همون لایت ان رو بگیر که هر دوتای این قابلیت رو داره باقیمت 40 تومن مدل 20A1S
لایت ان - ایسیوز - سوزوکی
تا حالا بالای 100 تا دی وی دی رایتر برای خودم و رفقا گرفتم که به این نتیجه رسیدم

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سوزوکی نگیر چون اصلا معلوم نیست شرکتش کجاست تازه با همون قیمت می تونی لایت ان بگیری
همون لایت ان رو بگیر که هر دوتای این قابلیت رو داره باقیمت 40 تومن مدل 20A1S
لایت ان - ایسیوز - سوزوکی
تا حالا بالای 100 تا دی وی دی رایتر برای خودم و رفقا گرفتم که به این نتیجه رسیدم

فقط چون معلوم نیست شرکتش کجاست، نباید این مارک رو گرفت؟:D
مدل 20A1s از لایتون فقط ساتا است و قابلیت حکاکی نداره. تنها مدلی از لایتون که این دو قابلیت رو با هم داره مدل DH-20A3L هست که طبق اصلاعات من هنوز وارد ایران نشده.:D

آیا با دی‌وی‌دی رایتر‌های سوزوکی مشکل خاصی داشتید؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سوزوکی همان لایتون هست . 100% شک نکنید. سریر قبلا یاماها میاورد. حالا دیده هوندا OPTICAL نمیزنه رفته تو خط سوزوکی . سوزوکی یک شرکت مکانیکی و خودروسازی هست .

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان الان رایتر , lite-on توصيه ميشه يا ASUS ؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان الان رایتر , lite-on توصيه ميشه يا ASUS ؟

منم یه مدت تحقیق کردم در مورد رایتر که دیدم Liteon خیلی خوب ازش میگن و مینویسن، ولی بهرحال LG خریدم به خاطر گارانتی خوبش ولی به نظر من Liteon بهتره چون من روی کامپیوتر یکی از کلاسها دیدم ، از لحاظ کیفی و سرعت خیلی بهتر از LG بود اما ASUS رو نمیدونم.:)

sub

Registered User
لایک‌ها
1
سوزوکی همان لایتون هست . 100% شک نکنید. سریر قبلا یاماها میاورد. حالا دیده هوندا OPTICAL نمیزنه رفته تو خط سوزوکی . سوزوکی یک شرکت مکانیکی و خودروسازی هست .

منظورتون از اینکه سوزوکی همون لایتون هست نمی‌فهمم. میشه بیشتر توضیح بدید؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
منم یه مدت تحقیق کردم در مورد رایتر که دیدم Liteon خیلی خوب ازش میگن و مینویسن، ولی بهرحال LG خریدم به خاطر گارانتی خوبش ولی به نظر من Liteon بهتره چون من روی کامپیوتر یکی از کلاسها دیدم ، از لحاظ کیفی و سرعت خیلی بهتر از LG بود اما ASUS رو نمیدونم.:)

ممنون:). آخه قبلا دوستان همیشه Asus رو پیشنهاد میکردن, گفتم نکنه جدیداش مشکلی چیزی داره که دیگه کسی راجع بهش چیزی نمیگه.

بالا