خوب سيستم شما از اون چيزي كه نياز داره كه خيلي بالاتره !!!!سلام به همگی
من تصمیم رو گرفتم و می خوام Lite-On LH-20A1H بگیرم
ولی بررسی که کردم سیستم مورد نیازش رو نوشته :
Pentium 4 1.3GHz or higher CPU and 128MB or higher RAM are required.
HDD must have access time < 20ms; with a minimum of 650MB free space.
9GB free space for creating a DVD image file (9GB for double layer; 5GB for single layer).
در حالی که سیستم من امکاناتش کمتر از اینهاست
سیستم من از این قراره :
سی پی یو 2.6 فول
رم یک گیگ
و هارد شصت گیگ
حالا می خوام بدونم که آیا می تونم از این دی وی دی رایتر استفاده کنم یا نه ؟
اگه نمی شه آیا اصلآ با این امکانات من می شه دی وی دی رایتری وصل کرد حالا هر چی
ممنون
موفق باشید
اه راست می گیاخوب سيستم شما از اون چيزي كه نياز داره كه خيلي بالاتره
ممکنه یه مقدار بیشتر توضیح بدید درباره این لایب اسکرایب که چرا منابع بیشتر می خوادبله کاملا درست هست . یک p3 800 با 256 مگ رم برای نصب dvd writer کافی هست . البته برای لایت اسکرایب یک مقدار قضیه فرق میکنه .
دوسته عزيز اين مدل موجود بود؟من امروز مدل Liteon 20X PATA 20A1P رو 38.5 گرفتم از پایتخت
دوسته عزيز اين مدل موجود بود؟
LITEON LH-20A1L
سلام
دوستان من یک سوال دارم
من دیروز یک DVD+RW20x SONY خریدم.
به نظرتون انتخاب خوبیه؟
1.من یک DVD ROM + CD ROM دارم حالا اون پیم پشت DRIVER رو روی کدوم باید قرار بدم رایترم روی اولی دودی رامم روی وسطی و حالا دودی رایترم روی کدوم باید باشه؟ آخری؟:f34r:
ممنون
اينجوري كه من فهميدم شما يك كابل IDE دارين كه بهش هم CDROM وصله هم DVD ROM ، پس ديگه چيز ديگه اي نميشه بهش وصل كرد پس ميره كنارسلام
دوستان من یک سوال دارم
من دیروز یک DVD+RW20x SONY خریدم.
به نظرتون انتخاب خوبیه؟
1.من یک DVD ROM + CD ROM دارم حالا اون پیم پشت DRIVER رو روی کدوم باید قرار بدم رایترم روی اولی دودی رامم روی وسطی و حالا دودی رایترم روی کدوم باید باشه؟ آخری؟:f34r:
ممنون
والا فكر نكنم مشكلي پيش بياد البته رم دستگاه شما يه خورده پايين هست كه خود ويندوز XP هم به سختي توش بالا ميادسلام به دوستان عزیز
من می خوام رو یه سیستم درب و داغون و قدیمی dvd writer بذارم . cd weiter مدل LG روش هست که نسبتا خوب کار می کنه
رمش فکر کنم 128 باشه
اصلا روی این سیستم رایتر جواب میده یا اینکه بگیرم رو دستم می مونه؟
این ساتا و غیر ساتا رو هم واسه من یه خط توضیح بدید من بفهمم جریانش چیه ممنون میشم .
مرسی