سلام....تو این زمینه با دوستان حرفه ای مشورت کنید یعنی افرادی که تو بازارچه فیلم تاپیک دارند...rax اطلاعات اش خوبه اما اینطرفا آفتابی نمیشه!قیمتش چنده؟ با چه dvd هایی خوب کار میکنه؟ شما داشتین؟
سلام من مي خوام يه دستگاه دي وي دي بخرم كه به تلوزيون وصل كنم فقط مي خوام بتونم اونو به كامپيوتر هم متصل كنم تا بتونم اطلاعات رو (آهنگ و فيلم) روي هارد بريزم چه مدلي رو بخرم مناسبه؟
فکر نمیکنم همچین چیزی اصلا وجود داشته باشه...(من تا حالا همچین چیزی ندیدم...)
شما در اصل دی وی دی رام اکسترنالی میخواین که خروجی تصویر و صدا هم داشته باشه!
من دستگاه ام sata نداره
خودم sony 800A دارم و ميخوام عوضش کنم چون هزينه dvd هایی که ميسوزونه خيلی بيشتر از خريد يه dvd writer جديده
هزينيه مهمه ولی تا 50 60 تومان بهترين رايتر اي که سراغ دارين چيه
اگه sata بودن خيلی تأثير داره خوب شايد دستگاهو عوض کردم main va cpu va ram va graphic رو
5 ta dvd dl phgilips suzindam yani nasukhte faghat layer aval ro mikhune tu hamey dastgaha
سلام دوستان ممنون میشم یه نفر کمکم کمه.
من یک dvd رایتر برای مصرف حرفه ای می خوام که بشه تعداد بالا پشت سر هم باهاش رایت کرد. الان خودم pineer دارم. ازش راضیم ولی دیشب نمی دونم چر دو تا dvd خام B&B سوزوند. فکر می کنم دلیلش این بوده که پشت سر هم چند تا رایت کردم. در هر صورت تا 100 تومن هم حاضرم پای رایتر خوب بذارم.
چی پیشنهاد میدید؟
firmware آپدیت شده........آخرین ورژنش هست ولی فایده ای ندارد.
dvd ای رو که پارسال میخونده.......الان نمیخونه
dvd ای رو که خودش رایت کرده در xp نمی خونه ولی در vista می خونه
فکر نمیکنم که به firmware مربوط باشه
لطفا راهنمایی کنید
با عرض سلام و تبريك سال نو و روز طبيعت
مي خواستم يك dvd rom بخرم نظرم روي LG GDR H30N با قيمت 21 تومان هست با توجه به
اين كه cd rw دارم فعلا نيازي به dvd rw ندارم لطفا راهنماييم كنيد و اگر گزينه بهتري داريد لطفا بگيد.
مي خوام چيزي بخرم كه سرعت خواندن cd بالا باشه و با cd هاي خشدار مشكلي نداشته باشد
در ضمن مادر برد من sata هم داره
سلام
هنوز مدلهایی از لایتون به بازار ایران نیومده که هم ساتا باشه و هم لایت اسکرایب؟
wellcan جان مرسی از دلگرمیت:f34r:
اگه باید باهاش خداحافظی کنم پس چرا رایتش هیچ مشکلی نداره و فقط خوندنش مورد داره؟
یه رایتر توپ هم اگه میشه تا سقف 40تومان که sata هم باشه معرفی کنید که بهش سلام کنم.
خیییییییلی ممنونم:lol:
هان؟! لطفا حداقل 1صفحه آخر رو مطالعه کنید! چرا نیست؟! هست! 37 تومن
دوست عزیز من الان که چک کردم شما همین سوال رو 3 ماه پیش هم پرسیده بودید :من که چیزی نمیبینم. میشه شما بگید کجاست که شما میبینید و ما نمیبینیم؟
با سلام
1) چه مدلی از پلکستور هست که هم ساتا باشه و هم LightScribe داشته باشه؟؟؟
2) آیا مدلهایی از لایتون توی ایران هست که هم ساتا باشه و هم LightScribe داشته باشه؟
لایتون همچین مدلی توی بازار داره
هم ساتا و هم لایت اسکریب - من اون روز یکی خریدم ولی مغازه آخریش بود و تموم کرد
دوستان دقت کنند مدل 1l لایت اسکریب داره مدلهای 3s و مدل 1s ساتا هستند ولی لایت اسکریب ندارند
در موقع خرید دقت کنید
سلام
دوستان اگه ممکنه یه DVD Writer با سرعت خوب و کیفیت مناسب معرفی کنید
الان روی یکی از سیستم ها HP یه مقدار اذیت میکنه
سامسونگ هم الان من اینجا دارم تعریفش رو میشنوم ! چون خودم داشتم و اصلا ازش راضی نبودم ( البته CD Writer بود )
قیمت مدلهایی که معرفی میکنید و لینک سایت سازنده هم اگه لطف کنید بدید ممنون میشم
سلام
دوست عزیز قیمت اینها الان حدودا چقدر هست ؟
و اینکه تفاوتشون چیه ؟!
گارانتی کدوم شرکته !؟
ممنون
تفاوت اونها در لایت اسکریب هست که مدل 1l داره و اونیکی نداره
گارانتی سازگار
قیمت 36 برای 3s و 38 برای 1l
البته 1l در بازار یه خورده کمه
سلام
تو دفترچه نام هیچ برنامه ای رو نبره و روی سی دیش هم فقط برنامه نرو 7 هست!! برای همین کمک خواستم!
بعد ایا سی دی و یا دی وی دی ها تک فروشی هستند یا 20 و 50 تایی هم داره! قیمت دی وی دی رو هم بگید!( منظورم با قابلیت لایت اسکرایب هست!)
دی وی دی رایتر سامسونگ مدل J202 خریدم 29 تومن !!:دی
گارانتی 1 ساله سام سرویس
فعلا که بد نیست .
حس میکنم توی خوندن دی وی دی ها میتونه بهتر از این باشه ، البته سیستم من هم یه مقدار ضعیفه !