درباره آرشيو و موزيك

شروع موضوع توسط a744n ‏14 آپریل 2004 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. a744n

    a744n کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    بچه ها من دو مشكل دارم و قبل از اينكه اين رو بنويسم همه مطالب مربوط رو خوندم ولي جوابم رو پيدا نكردم.

    1) مربوط به آرشيو م بود كه اول درست كار مي كرد ولي بعد از 3 ماه ديگه ما هاي جديد رو اضافه نمي كرد به قسمت setting اش نگاه كردم اون قسمت archive index file روي no بود نمي رونم اشكال از اينه ؟ يا از تمپلت آرشيوم .
    آرشيوم قبلا به صورت march 2004 بود و الانم ميخوام همونجوري باشه .
    حالا جالبه قبلا من براش تمپلت گذاشته بودم در قسمت تمپلت آرشيو ولي حالا كه ميرم اونجا مينويسه كه وقتي archive index file روي no هست قسمت تمپلت آرشيو غير فعال است !!!!!!
    روي yes كه گذاشتم مي بينم كه خودش يه تمپلت درست كرده و گذاشته اونجا .
    حالا چيكار كنم ؟؟؟
    آيا دوباره يه تمپلت اونجوري بذارم حل ميشه ؟ حالا تمپلت با اين حالت رو : november 2003 از كجا گير بيارم ؟؟؟ بلغان تولز داره ؟ ميشه آدرس دقيقش رو بهم بدين .
    يكي ار بچه ها در يكي از پست ها گفته بود اگر سيستم بلاگرت رو جديد كني ديگه مشكلاي اينجوري نداري حالا چه جوري بهشون بگيم كه سيستم پست ما رو جديد كنن ؟؟

    2) مشكل دومم در مورد موزيك هستش. من با راهنمايي يكي از بچه ها رفتم و مرحله به مرحله فلشم رو درست كردم و در هست مجاني گذاشتم . و در تمپلتم اين اسكريپت رو گذاشتم :

    <EMBED SRC="your file.swf" WIDTH="88" HEIGHT="33" PLAY="true"
    LOOP="true" QUALITY="high"
    PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">
    </EMBED>

    ولي موزيك اجرا نميشه و در يه حالت اجرا ميشه و اونم وقتي هست كه من موزيك رو در حالت لود شدن صفحه بلاگ در اون هاست اجرا ميكنم . موزيك خيلي سبكه و فقط 230 k هست اشكالش از كجاست ؟؟؟

    احسان جان اگه تو نبودي ما نميدونم بايد چيكار ميكرديم ؟ قبلا ازت تشكر ميكنم .لطفا كامل توضيح بده .
    آدرس بلاگم : http://alinonline.blogspot.com هست.
    علي ن
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. a744n

    a744n کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    يكي جواب منو بده ديگه احسان جان به دادم برس
    قربانت
    علي ;)
     
  4. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    سلام علي جان
    1. براي اينكه مشكلتون درباره آرشيو حل بشه بايد در بخش تنظيمات آرشيو را بله اينتخاب كنيد و سپس تمامي وبلاگ را دوباره سازي كنيد. حال مي توانيد لينك آرشيو را در صفحه اصلي قرار بدهيد و يا در صفحه اي جداگونه.

    2. منظورتون از اين چيه؟
    ميشه لينك فايل فلش رو بدي؟
    بعد اينكه اگر ظرفيت موزيك كمه چرا از فلش استفاده كردي؟ مگه اون فايل موزيك با چه فرمتي هستش؟
     
  5. a744n

    a744n کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    احسان جان:
    موضوع موزيك حل شد . مرسي

    فقط يه مشكل دارم و اونم ارشيو هست.
    رفتم و اونو yes كردم ولي حالا يه تمپلت مي خوام براش كه ما هها رو به صورت march 2003 مثلا نشون بده چون در قسمت archive index templete خود بلاگر اومده از خودش يه تمپلت گذاشته و من مي خوام ماههام به صورتي باشه كه گفتم .
    پس يه آدرسي بده كه برم اون تمپلت رو با اون فرمت ازش بردارم و بذارم .
    بعدش منظورت ار اينكه گفته بودي همه بلاگ رو بازسازي كن چيه ؟ يعني repulish all site بزنم يا از اول همه مطالب رو edit كنم و بعد publishكنم ؟؟ خب در قسمت پست كه ميدوني فقط حداكثر 50 تا نشون ميده قبليهاشو چيكار كنم ؟؟؟؟
    در ضمن مي خوام آرشيو در صفحه ي اصليم باشه.
    از لطفت ممنونم :blush:
     
  6. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    سلام علي جان
    من احسان نيستم و طاها (مشاهير) هستم :lol: :)
    در مورد اينكه چگونه آرشيو رو نشون بده ربطي به قالب نداره شما مي توانيد به بخش تنظيمات آرشيو برويد و آنرا هر جوري كه ميخواهيد تنظيم كنيد. اينها همه مربوط به بخش تنظيمات در آرشيو هستش.
    بعد از اينكه تغييراتي در سايت (وبلاگ) داديد بهتره repulish all site رو بزني تا كامل وبلاگ دوباره سازي بشه.

    براي اينكه آرشيو در صفحه اصلي باشه مي توانيد كد زير استفاده كنيد:
    کد:
    <BloggerArchives>
    <a href='<$BlogArchiveLink$>'><$BlogArchiveName$></a><br>
    </BloggerArchives>
    <script type="text/javascript" language="Javascript">
    if (location.href.indexOf("archive")!=-1) document.write("<li>
    <strong><a href=\"<$BlogURL$>\">Current Posts</a></strong></li>");
    </script>
    
    توجه داشته باشيد در بخشي كه مشخص مي كنيد كه آيا آرشيو در صفحه اي جداگونه باشه (archive index templete ) رو خير (No)انتخاب كنيد.
    اگر مشكلي داشتي خبر بده
    موفق باشيد. :)
     
  7. a744n

    a744n کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    طاها جان :
    من يه توضيحي ميدم تو ببين اشكال در كجاست ؟
    من قبلا آرشيوم تا 3 ماه درست كار ميكرد به صورت march 2003 خوب ؟ من رفته بودم از يه جا قالبش رو پيدا كرده بودم كه فرمتش march 2003 باشه و قالبش رو گذاشته بودم در قسمت قالب آرشيو بلاگ . و يه اسكريپت هم گذاشته بودم در قالب اصلي جايي كه مي خواستم archive نشون داده بشه درست در لينكاي سمت راست پايين كه الان ديگه هيچ ماهي رو نشون نميده و خراب شده .
    حالا خراب شده
    حالا از كجا باز اون قالب رو براي قالب آرشيو پيدا كنم جايي ميشناسي كه قالب داشته باشه براي آرشيو با اون فرمت ؟
    مرسي به دادم برس
    http://alinonline.blogspot.com
     
  8. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    علي جان
    شما با استفاده از اون كدي كه من گذاشتم مي تونيد اين كار رو انجام بديد.
    بعد اينكه اگر بخواهيد لينكها رو در صفحه اصلي بذاريد نيازي به قالبي براي صفحه آرشيو نداريد.
    يه سري به لنيكهاي پايين بزن شايد بهتون كمكي كرد:
    http://tools.bolghan.com/archives/000074.html
    http://tools.bolghan.com/archives/000043.html

    http://tools.bolghan.com/archives/000084.html
    http://tools.bolghan.com/archives/000040.html

    موفق باشيد.
     
  9. a744n

    a744n کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    طاها جان :
    من از اینجا :
    http://bolghan.com/tools/Articles/Article4.htm
    استفاده کردم
    و گذاشتن توی قالب آرشیو و اون قسمتش رو هم گذاشتم نوی قالب اصلی.
    ولی آرشیوه کار نمی کنه
    چیکار کنم راش بندازم ؟
    مرسی
     
  10. a744n

    a744n کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    چرا کسی جوابم رو نمی ده ؟ :blush:
     
  11. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    ميشه يوز و پسوردت رو براي من پي ام كني من سه سوت برات درستش مي كنم
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون