• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره بخش جدید

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب دوستان ؛ این بخش با تاخیر اما بالاخره به لطف ادمین ها تاسیس شد ... فکر اولیه مستقل کردن این بخش مال شاید 1.5 پیش باشه ... اون موقع امید و محمد.آر مدیر بودن و من صرفا سوالات بخش mp3 player و هدفون و اینا رو جواب میدادن ... بهرحال دورانی بود واسه خودش ...

حالا بگذریم از قصه ... بهرحال بخش راه افتاده و فکر کنم بخش خوبی بشه ... پیشنهاد و نظر و نقد و اینا رو اینجا مطرح کنیم تا ایشالا کم کم ردیف بشه این بخش ... بهرحال یه سری کارها مثلا اینه که تاپیک های مربوطه رو منتقل کنیم به اینجا ..

من خودم نظرم اینه که دیگه مثل سابق نباشه که کل بحث توی تاپیک تمام موارد مربوط .... بودش ؛ و بذاریم هر کی واسه سوالش تاپیک بزنه ... نظرتون چیه ؟ ... حداقل یه مدت اینجوری بره جلو ببینیم چی میشه .. ها ؟ ...

Last edited:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب دوتا تاپیک اصلی بحث رو من منتقل کردم اینجا ...

ضمنا در مورد اسم بخش ها اگه دوستان نظری دارن بگن ... الان توی تاپیک دیگه هم مطرح شد این قضیه ... چه اونجا ، چه اینجا دنبال کنید ؛ بعدا ادغام میشه ...

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
توی معرفی محصولات جدید چی؟

یعنی اگه مثلا" یه نفر خواست 1 ام پی تری پلیر جدید معرفی کنه هم 1 تا پیک جدید باز کنه؟ یا اینکه 1 تاپیک داشته باشیم به اسم: معرفی محصولات و هر دستگاه جدید رو هم توی اون معرفی کنیم؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خیلی هم خوبه .. حق با توئه ... محصولات جدید می تونه یه لینک بخوره ... همونطور که گفتم به نظرم سیاست رو بذاریم روی اینکه هرکس بتونه تاپیک خودش رو بزنه ، یعنی فعلا با نیت دسته بندی تاپیک پیش نریم ، ببینیم چی پیش میاد ...

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
همينجوري كه سيمور گفت بهتره زمان خودش عنوان تاپيك هاي كلي رو مشخص ميكنه
--------
اين اواتارت يعني چي؟(سيمور)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

shimist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا تر خدا یه نفر منو کمک کنه
من اصن تو این سایت سر در گمم.فقط راهنمایی خرید mp4 می خام تا سقف 150 تومن .شکل اصلا برام مهم نیست .کارای و مارک خوب.
اصلا ثوای قیمت بهترینه بهترینا چیه؟شاید قاط زدم اونو خریدم:(:(

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
بالا