منظورت اینه که این مشکل روش نباشه؟ گمونم باید ببینی مال کی مشکل نداره همونو بخری! ولی گمونم یه تلوزیون دیگه بخری بهتره! صرفش بیشتره! ما یه بلموند 27 اینچ داریم و چون تو مهمون خونه مونده همچینی نو مونده و شاید دوسال کار نکرده که نگهش داشتیم! ولی اگه زیاد کار کشدی شاید یه تلوزیون نو بهتر باشه!(البته من شخصا اینو با نو عوض نمی کنم چون تصویرش از این نو های دیگه بهتره!)به نقل از astm1834 :پس يه كارت 128 خوب با خروجي درست حسابي و DVi چيه؟
يعني چي چيه ؟ منظورتو دقيقتر بگوبه نقل از astm1834 :پس يه كارت 128 خوب با خروجي درست حسابي و DVi چيه؟
يه كارتي كه اينقدر قرو قمبيل نداشته باشه راحت جواب بده.....همجي عمري باشه حالا 256 هم باشه باشهبه نقل از mehrdad1355 :منظورت اینه که این مشکل روش نباشه؟ گمونم باید ببینی مال کی مشکل نداره همونو بخری! ولی گمونم یه تلوزیون دیگه بخری بهتره! صرفش بیشتره! ما یه بلموند 27 اینچ داریم و چون تو مهمون خونه مونده همچینی نو مونده و شاید دوسال کار نکرده که نگهش داشتیم! ولی اگه زیاد کار کشدی شاید یه تلوزیون نو بهتر باشه!(البته من شخصا اینو با نو عوض نمی کنم چون تصویرش از این نو های دیگه بهتره!)
حالا اصرار شما براي وصل كردنش به تلويزيون رو ميشه بدونم؟به نقل از astm1834 :يه كارتي كه اينقدر قرو قمبيل نداشته باشه راحت جواب بده.....همجي عمري باشه حالا 256 هم باشه باشه
بهترين گزينه تو اين رنج : سري fx5200 هستبه نقل از astm1834 :40-60
------------------------
والا اون مشكل شما فكر نكنم خيلي ارتباط مستقيم به خوب بودن كارت يا بد بودنش داشته باشه . اما به لحاظ مقايسه سرعت و كارايي 9550 بهترين گزينه تو رنج قيمت 80 تومن هستبه نقل از astm1834 :تو مقايسه كدوم بهتره؟؟؟ البته من اهل بازي نيستم وليبا توجه به همون دليلي كه گفتم ميپرسم
به نقل از hwt :والا اون مشكل شما فكر نكنم خيلي ارتباط مستقيم به خوب بودن كارت يا بد بودنش داشته باشه . اما به لحاظ مقايسه سرعت و كارايي 9550 بهترين گزينه تو رنج قيمت 80 تومن هست![]()
به نقل از hwt :Palot Radeon 9550 ؟ اين ديگه از كجا پيداش شده ؟!:blink: