آژانس هواپیماییexchanging

درباره phpMyAdmin

شروع موضوع توسط Behnamix ‏7 فوریه 2003 در انجمن PHP

  1. Behnamix

    Behnamix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    4
    از اونجائي كه بحث اين سيستم هاي مديريت محتوا داره بالا مي گيره و phpMyAdmin يه امرحياتي دراين جور چيزهاست پيشنهاد مي كنم اين قسمت رو براي اين موضوع در نظر بگيريم.

    من خودم يه مشكل دارم و اونم اينه كه فايل config.inc رو نتظيم ميكنم براي يوزر و
    پسورد MySQL ولي وقتي برنامه رو اجرا مي كنم به نظر همه چي درست ميادولي پايين صفحه يه error ميذاره با اين مضمون :

    <span style='color:red'>The $cfg['PmaAbsoluteUri'] directive MUST be set in your configuration file!</span>

    وقتي توي config.inc مقدارش رو true ياflase قرار ميدم اونوقت برنامه اجرا ميشه ولي كلي error ميده .
    مشكل از كجاست؟
     
  2. PC-Online

    PC-Online کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزيز...
    اون متغيري که گفتي يک متغير Boolean نيست که True يا Falseاش کني، يک متغير رشته اي هست که بايد Pathاي که PHPMyAdmin رو نصب کردي بهش بدي.
    اگه از IIS استفاده مي کني، يه دايرکتوري تو Root وب سرورت بساز به نام مثلا PHPMyAdim و برو فايلهاي که Extract کردي(از فايل زيپي که از سايت PHPMyAdmin) گرفتي رو توش بريز و بعد مرحله Configuration ميرسه که بايد يه سري تنظيمات انجام بدي. فايل Config.ins.php رو با يه اديتور مثل Notepad يا Dreamweaver MX اديت کن، متغير ['cfg['PmaAbsoluteUri$ رو با مقداري که همون Path هست Initialize کن. مثلا:
    [code:1]$cfg&#91;'PmaAbsoluteUri'&#93; = 'http&#58;//localhost/phpMyAdmin-2.4.0-rc1/';[/code:1]
    دقت داشته باش که اسلش آخري حتما بايد نوشته بشه (بعد از نام دايرکتوري)
    البته مي توني با خود دستورات PHP هم اين پروسه رو تکميل کني کافيه يه نگاهي به Documention اش بندازي و مطالب Sectionاي با عنوان Configuration رو دقيق بخوني.
    براي کارکردن با PHP و MySQL بهتره تمام پيکربندي اين برنامه ها رو کامل بخوني تا بي دردسر کار کني.

    خوش باشي.
    .:نيما:.[/code]
     
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    ممنون نيما جان...
    آقا اينورا بيشتر سر بزن... ثواب داره... من وقت نميكنم تمام سوالها رو كامل جواب بدم. در ضمن جواب خيلي ها رو هم نميدونم. ممنون ;)
     
  4. PC-Online

    PC-Online کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    سلام احسان جان...
    اميدوارم كه خوب و خوش باشي. دمت گرم با اين فورومهاي خوبت. اينجا حرفاي زيادي براي گفتن وجود دارد. دنبال يه فوروم فعال فارسي براي PHP مي گشتم كه خوشبختانه پيدا كردم. بحثهايي كه اينجا مطرح شده عين بحثهاي فورومهاي خوب خارجي هست. در ضمن من هم تو PHP تازه واردم بابا. ;) از محضر شما و دوستان فيض مي بريم! :D اين فورومها تو يادگيري خيلي كمك مي كنند و من هميشه پاي ثابت اينجام. پيشنهادي كه دارم اينه كه يه بخش هم اگه راه اندازي بشه كه بچه ها اسكريپتهاي جالبي كه نوشتن يا از جايي دانلود كردن در اختيار ديگران قرار بدن خيلي خوب ميشه.

    مخلصيم.
    نيما
     
  5. Behnamix

    Behnamix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    70
    تشکر شده:
    4
    مرسي آقا نيما#
    مشكل من حل شد.
    ولي يه مشكل تازه پيدا كردم! من اصلا از اين phpMyAdmin سر درنياوردم.
    راستش من مي خوام يه ديتابيس بسازم برايb2 با اين برنامه.
    اگه ميتوني توضيح بده كه چطوري اين كار رو بكنم برايb2 ممنون مي شم ازت.
    اگه از اساتيد معظم ! هم بتونن بگن خوب مي شه. چون يه بحثيه كه فكر كنم خيليها توش گير داشته باشند.
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    همون صفحه اول phpMyAdmin يه جا داره واسه ساختن يه ديتابيس جديد. اونجا به يه اسم دلخواه ديتابيست رو درست ميكني. مثلا همين b2 بعدش معمولا به همراه اين سيستمهاي وبلاگ يا مديريت محتوا يه فايلي با پسوند sql. هستش كه ساختار ديتابيس رو ميسازه. براي اين كار كافيه توي phpmyadmin بري توي ديتابيسي كه ساختي بعدش از اون منوي بالا بري توي قسمت SQL بعدش هم اونجا يا توي اون باكس بزرگه متن اون فايل رو كپي / پيست كني با اينكه از اون باكس كوچيكه كه پايينشه browse كني و آدرس فايل رو بدي. خودش ساختار ديتابيس رو ميسازه با يه نون اضافه....
    البته بعضي از اين سيستمها فقط كافيه خود ديتابيس رو بسازي (مرحله اول) و بقيه كار رو خودش در حين عمليات Installation ميكنن.
    در مورد b2 چون خيلي وقت پيش درستش كردم يادم نمياد فايل داشت يه نه. ولي به هر حال راحش رو بلد باشي بد نيست.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    آقا ايننننننننن phpMyAdmin- رو نميشه دانلود كرد ايراد داره چرااااااااااااا آخه !
    ميشه يكي بفرسته به ميل من ؟؟
    [email protected]
     
  9. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    داونلود كردنش كار سختي نيست ها!
    <a href='http://prdownloads.sourceforge.net/phpmyadmin/phpMyAdmin-2.5.3-rc3-php.zip' target='_blank'>http://prdownloads.sourceforge.net/phpmyad...5.3-rc3-php.zip</a>