• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اسکریپت وبلاگ دهی

mrperak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و اساتید گرامی
من همون saeidperak
قبلی هستم فعلا بن شدم !!!
دوستان من میخوام یه سامانه وبلاگ دهی بزنم اسکریپت رایگان خوبه ؟ کسی اسکپریت رایگان خوبی داره اصلا بده به ما ؟ اگه نه فروشی چند ؟ خوبش رو کسی داره ؟
در ضمن اطلاعاتی هم در این باره منظورم راه اندازی وبلاگ دهی اگه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید از تجریبات نظران ...
پ ن منتظر یاری سبزتان هسیم :D

Last edited:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام
پیشنهاد میکنم اصلا از اسکریپت رایگان استفاده نکنی چون 100% باگ خواهد داشت و بعداً دردسرهای زیادی برات درست خواهد کرد.
اگه میخوایی سیستم وبلاگدهی راه اندازی کنی بهتر هست خودت سفارش بدی یک اسکریپت اختصاصی برای طراحی کنند و بعداً به یک گروه بدی تا امنیت اش رو برات اوکی کنند بعد از انجام تمامی این مراحل شروع به تبلیغات کنی.
قیمت اسکریپت اختصاصی و امنیت اش هم حدودهای 3 تا 5 میلیون تومان فکر کنم بشه !
پیشنهاد من این هست که سیستم وبلاگدهی نزنی و روی پروژه دیگه ای کار کنی چون بالا آوردن سایت وبلاگدهی برخلاف تصور بعضی ها خیلی خیلی سخت هست و نیاز به بودجه زیادی هم نسبت به سایر سایت ها داره

mrperak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته متوجه شدم ! به نظر شما گزینه بعدی چی میتونه باشه ؟

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
بهترین اسکریپت رایگان بلاگدهی ، وردپرس مولتی هست .

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
اسکریپت سایت بلاگدهی را اگر خواستید با قیمت 2.5 میلیون تومان برایتان راه اندازی و نصب خواهد شد سورس هم باز میباشد .
سایت بلاگدهی هم اکنون یکی از سایتهای معتبر ساخت وبلاگ است و سایت شناخته شده ای میباشد که میتواند نمونه ای برای کارایی بالای این اسکریپت باشد .
لازم به ذکر است هسته اصلی این اسکریپت اختصاصی است و منحصرا در اختیار تیم بلاگدهی است .
بهینه سازی پایگاه داده و امکانات کامل هم بهش اضافه شده و از لحاظ امنیت و باگ هم بی نقص و کامل است.
اگر نیاز داشتید در خدمت هستیم.
موفق باشید.

بالا