• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اكانت 512 وايمكس ايرانسل هر كي داره و بكارش نمياد,نياز دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
سلام به همه دوستان اقا قرض از ايجاد اين تاپيك اين بود كه 2 روز پيش برام وايمكس ايرانسل كه ثبت نام كرده بودم رسيد(از اين تعرفه اي هاي 50 توماني 22 بهمن) نامردا با اشتراك 128 بهم دادن ميگن براي سرعت 512 بايد يا دانشجو باشم يا نامه از سازمان يا اداره داشته باشم. حالا از دوستاني كه قبلا اشتراك 512 داشتن كه بكارشون نمياد و باطل نشده و استفاده اي ديگه ندارن درخواست ميشه اگه واقعا تونستن و ديگه باهاش كار نميكنن شناسه و رمز عبور رو برام پ.خ كنن كه من ازش استفاده كنم ميدونم پروئيه ولي چون دستم به هيچ كجايي بند نيست گفتم تاپيك بزنم شايد اونايي كه بكارشون نمياد بدن ما استفاده كنيم
تو رو خدا نياييد بگيد چقدر پروئي,بابا گدا,اين چه تاپيكيه زدي,................................................................................................................. :blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دادا مک ادرس مودمت فرق میکنه مطمئنی میشه این کارو کرد من مبین نت دارم وایمکس نمیشه ها ایرانسل میشه یعنی؟

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
دادا مک ادرس مودمت فرق میکنه مطمئنی میشه این کارو کرد من مبین نت دارم وایمکس نمیشه ها ایرانسل میشه یعنی؟
سلام بله همشون میشم مشکلی نیست

اینو برام up حساب کن این داداشمونم کارش درسته

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354

اره ميشه مثلا با يك ايدي ميتوني هر مودني استفاده كني

سلام بله همشون میشم مشکلی نیست

اینو برام up حساب کن این داداشمونم کارش درسته

مرسي دادا

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
الان که اینجوریه میشه من با یوزر یه ایرانسل کانکت بشم یا نه ؟؟؟دادا ماله موبین نت فرق میکنه نمی دونم ها زیاد نرفتم تو بهرش همیشه از شبکه بدم میومد .....

راستی یه سئوال مودم من گارانتی داره یه راه حیلی دارید بزنم بسوزونمش جوری که معلوم نشه میخوام بدم گارانتی مودم وایرلش دار بگیرمش

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
الان که اینجوریه میشه من با یوزر یه ایرانسل کانکت بشم یا نه ؟؟؟دادا ماله موبین نت فرق میکنه نمی دونم ها زیاد نرفتم تو بهرش همیشه از شبکه بدم میومد .....

راستی یه سئوال مودم من گارانتی داره یه راه حیلی دارید بزنم بسوزونمش جوری که معلوم نشه میخوام بدم گارانتی مودم وایرلش دار بگیرمش

نه نمیشه چون پروتکل وفرکانس رادیوهاتون فرق داره

hmt51370

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان این کارو نکنید چون بعدا هر مشکلی پیش بیاد شما ‍مسیول هستید که اکانت به اسمتون هست

یعنی هرچه قدرم این دوستمون پول بخواد بده باز انجام ندید حالا از ما گفتن بود

a.abbas

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان این کارو نکنید چون بعدا هر مشکلی پیش بیاد شما ‍مسیول هستید که اکانت به اسمتون هست

فضولي نباشه ها مگه با اكانت اينترنت ميخواد سر ببره اين حرفها چيه ديگه نگيد بخدا ميخندن
يه اكانت ميخواد كه طرف بدردش نميخوره حالا شما بيا گنده اش كن

a.abbas

Registered User
لایک‌ها
0

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
بچه ها یه سوال:
مثلاً من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم...یوزر نیم و پسوردشو مثلاً دوستم داره...مودمم هم توی حالتی هست که احتیاجی به وارد کردن یوزر نیم و پسورد برای کانکت شدن نداره...میشه از یه جای دیگه با یه کامپیوتر دیگه و با یه مودم مثل مودم من از همون ایرانسل، دوستم از اینتنت من استفاده کنه؟!
و حالا اگه احتیاج به یوزر نیم و پسورد برای کانکت شدن باشه چطور؟

این 2 حالت رو میشه جوابمو بدین لطفاً؟؟

استارتر عزیز آپ حساب کن;)

hmt51370

Registered User
لایک‌ها
6
فضولي نباشه ها مگه با اكانت اينترنت ميخواد سر ببره اين حرفها چيه ديگه نگيد بخدا ميخندن

فضولی چیه عزیزم شما لطف داری کاری نمی خواد بکنه

ولی این نظره من بود چون برام اتفاق افتاده دردسراشو کشیدم

راستی شما از کجا می دونی کاری نمی خواد بکنه؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

مشکلی نیست یه سری تنظیمات جزئی رو تغییر می دی و از سرویس مورد نظرت استفاده می کنی

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
با عرض معذرت از استارتر برای سرعت های بالاتر وایمکس ایرانسل کارت دانشجویی کافیه یا باید گواهی اشتقال به تحصیل بگیری؟؟

a.abbas

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال:
مثلاً من یه مودم وایمکس ایرانسل دارم...یوزر نیم و پسوردشو مثلاً دوستم داره...مودمم هم توی حالتی هست که احتیاجی به وارد کردن یوزر نیم و پسورد برای کانکت شدن نداره...میشه از یه جای دیگه با یه کامپیوتر دیگه و با یه مودم مثل مودم من از همون ایرانسل، دوستم از اینتنت من استفاده کنه؟!

با اجازه اقا ابوالفضل گل :
شما براي اتصال به وايمكس(چون ايرانسل دارم براي ايرنسل رو ميگم)يك شناسه وايمكس ميخواهي و يك رمز عبور تا اينجا درست,درسته :)
خوب براي مودم هاي USB توي كانكشني كه نصب ميشه بايد اين شناسه و رمز عبور رو بزني
ولي براي مودم هاي WIFI توي تنضيمات داخلي خود مودم بايد بزني كه از طريق IP 192.168.1.1 وارد تنظيمات ميشي و استفاده ميكني
يعني شما با يك يوزر و پسورد هر جا كه مودم وايمكس باشه ميتوني استفاده كني

a.abbas

Registered User
لایک‌ها
0
راستی شما از کجا می دونی کاری نمی خواد بکنه؟

ديگه هيچي بابا شما هم اگه اين اقا ابوالفضل رو ميشناختي هيچ موقع اين رو نميگفتي
من ازش حدوداً يك هفته ي پيش يك آفون 4 خريدم كه پول توافقي 1200 بود نه اينجا پستم زياد هست نه چيزي
تازه يكي هم اومده بهمون نه چيزي خريديم نه فروختيم امتياز منفي داده :):)
گوشي رو داد به ما(حضوري)بدون اينكه خودش بياد ما ببريم جمهوري تا نشون بديم و مطمئن بشيم كه آنلاك هست
خيلي راحت ميتونستم بزارم برم و پول بي پول(كه بايد خيلي بي وجدان باشم)رفتم تائيد كه شد رفتم مغازه پولش رو دو دستي تقديم كردم
خيلي ماهه اين اقا اماني خدايي

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354

خيلي ممنون از شما عباس زحمت جواب به شما رو كشيده

ممنون دادا عباس.شما مگه نميدوني قرار بود با اكانت 512 اول گوگل و بعد ياهو رو هك كنيم :) :) :) :)

بچه ها یه سوال:

با عرض معذرت از استارتر برای سرعت های بالاتر وایمکس ایرانسل کارت دانشجویی کافیه یا باید گواهی اشتقال به تحصیل بگیری؟؟

با اجازه اقا ابوالفضل گل :
شما براي اتصال به وايمكس(چون ايرانسل دارم براي ايرنسل رو ميگم)يك شناسه وايمكس ميخواهي و يك رمز عبور تا اينجا درست,درسته :)
خوب براي مودم هاي USB توي كانكشني كه نصب ميشه بايد اين شناسه و رمز عبور رو بزني
ولي براي مودم هاي WIFI توي تنضيمات داخلي خود مودم بايد بزني كه از طريق IP 192.168.1.1 وارد تنظيمات ميشي و استفاده ميكني
يعني شما با يك يوزر و پسورد هر جا كه مودم وايمكس باشه ميتوني استفاده كني

كاملا تائيد ميشه

من ازش حدوداً يك هفته ي پيش يك آفون 4 خريدم كه پول توافقي 1200 بود نه اينجا پستم زياد هست نه چيزي
گوشي رو داد به ما(حضوري)بدون اينكه خودش بياد ما ببريم جمهوري تا نشون بديم و مطمئن بشيم كه آنلاك هست
خيلي راحت ميتونستم بزارم برم و پول بي پول(كه بايد خيلي بي وجدان باشم)رفتم تائيد كه شد رفتم مغازه پولش رو دو دستي تقديم كردم

بازم ممنون عباس جان اميدوارم كه از خريدش راضي باشي

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان یکی به درد دل استارتر برسه
راجع به همه چی بحث شده الا اصلیه
:D

hmt51370

Registered User
لایک‌ها
6

ما مخلص آقا ابولفضلم هستیم. قصد جسارت نداشتم فقط چون خودم از این کار صدمه دیده بودم گفتم

باز اگر جسارتی شده من عذر مخوام:heart:

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354

داداش ميدونم براي همين اين تاپيك رو زدم,چون من شغلم آزاد هست و دانشجو هم نيستم
وگر نه به قول شما با همون كارت دانشجويي ميگرفتم و همه رو به دردسر نمينداختم

دوستان یکی به درد دل استارتر برسه
راجع به همه چی بحث شده الا اصلیه
:D

ممنون دادا

ما مخلص آقا ابولفضلم هستیم. قصد جسارت نداشتم فقط چون خودم از این کار صدمه دیده بودم گفتم

باز اگر جسارتی شده من عذر مخوام:heart:

خواهش ميكنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا