hossinkaspersky
Registered User
سلام اگر کسی این بازی رو داره بنده میخوام البته کپی باشه بهتره
سلام بله برای ps3 میخوام کپی خورشو دارید یا دیسک اورجینالسلام.برای چه پلتفرمی میخواین؟من برای PS3 کپیشو دارم.
بله برای PS3 کپیشو دارم.سلام بله برای ps3 میخوام کپی خورشو دارید یا دیسک اورجینال
خودم داشتم البته نسخه 14 گیگشو که متاسفانه بازیش خراب بود برای شما حجم کل بازی چندگیگه تا حالا بازی کردید و اینکه کدوم سمت تهرانیدبله برای PS3 کپیشو دارم.
نسخه ای که من دارم حجمش 22.2 گیگه.باید سالم باشه چون به چند نفر دیگه هم دادم.کلا یه فایل 22 گیگه.اگه خراب باشه همون اول خودشو نشون میده.من خیابان دماوند زندگی میکنم.ولی من محل کارم توپخونه است.اگه خواستین تشریف بیارین اونجا در خدمتم.خودم داشتم البته نسخه 14 گیگشو که متاسفانه بازیش خراب بود برای شما حجم کل بازی چندگیگه تا حالا بازی کردید و اینکه کدوم سمت تهرانید
منم خونمون خیابان دماوند است نزدیک بیمارستان بوعلی هستم خوب یک شماره تلفن به من بدید باهاتون هماهنگ کنمنسخه ای که من دارم حجمش 22.2 گیگه.باید سالم باشه چون به چند نفر دیگه هم دادم.کلا یه فایل 22 گیگه.اگه خراب باشه همون اول خودشو نشون میده.من خیابان دماوند زندگی میکنم.ولی من محل کارم توپخونه است.اگه خواستین تشریف بیارین اونجا در خدمتم.