منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

درخواست برای آموزشی جامع - مهم

hamiddvd

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2006
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
1
با سلام

اولا باید از راهنمایی های دوستان تشکر کنم.
در ابتدای صحبت میخام بگم من فایلهای فاریو مجید آنلاین رو از اینجا http://moory.persiangig.com/zip/Versionj-vBulletin Version 3.8.2.zip گرفتم و میخام نصبش کنم.
هرچی تو سایت گشتم جایی پیدا نکردم که آموزش نصب فاریوم رو به طور جامع و مرحله به مرحله توضیح داده باشه.راستشو بخاید من از صفر شروع کردم.
از دوستان و دست اندرکاران سایت تقاضا دارم یک آموزش جامع و کامل بذارن تا بتونم نصبش کنم.

فاریوم مجید آنلاین

http://moory.persiangig.com/zip/Versionj-vBulletin Version 3.8.2.zip
 

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 آگوست 2005
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
7
سن
29
محل سکونت
تهران
برای آموزش کامل سرچ کن. ولی در کل چیزی نداره شما باید:
1.دیتابیس بسازی
2.یوزر بسازی
3.اجازه های لازم به یوزر را برای دسترسی به دیتابیس بدی
4.فایل install.php رو با براوزر اجرا کنی.
5.از اینجا به بعد خود برنامه به صورت کامل بهت میگه که مرحله به مرحله باید چیکار کنی...
 

hamiddvd

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2006
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
1
با تشکر از شما خواهشی دارم یه منبع آموزش بده که توضیح کامل داده باشه
ببین اینکه گرفتم یه فایل vbulletin-style داره با چند فولدر دیگه.لطف کن لینکی که دارم بگیر یه توضیحی به من بده
 

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 آگوست 2005
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
7
سن
29
محل سکونت
تهران
اوهوم. پس میخوای استایل نصب کنی.
1.فولدر Images رو به شاخه ی اصلی نصب اسکریپت منتقل و مرج کن.
2.به کنترل پنل وی بی برو و از سمت چپ به آدرس زیر برو:
Styles & Templates>Download/Upload Styles>Import Style XML File
3. اینجا فایل xml موجود کنار فولدر images رو براوز کن. یه اسم برای استایل جدید انتخاب کن و Import رو بزن.
 

hamiddvd

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2006
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
1
مرسی ولی الان تو نصبش موندم.
شما بگو چطوری نصی کنم رو لوکال.اونجا که میگه نام دیتابیست رو بده مگه قبلش دیتایس درست می کنیم؟من طبق http://www.iecloob.com/thread11426.html میرم جلو ولی جور در نمیاد.
 

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 آگوست 2005
نوشته‌ها
2,272
لایک‌ها
7
سن
29
محل سکونت
تهران
شما اول دیتابیس رو درست کن (اسمشو بزار forum). بعد فایل config.php.new رو به config.php تغییر نام بده و بعد install/install.php رو اجرا کن.
 

hamiddvd

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2006
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
1
با تشکر-لطفا بگید دیتابیس رو چجوری بسازم؟
 

Ali_Solo

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2005
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
3
محل سکونت
Tehran
برای نصب روی لوکال احتیاجی به ایجاد دیتا بیس نیست!

فقط کافیه فایل config.php.new را به شکل config.php تغییر نام بدین و بعد از پوشه install فایل install.php را در مرورگر فراخوانی کنید
 

hamiddvd

Registered User
تاریخ عضویت
25 جولای 2006
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
1
sسلام
من از صفر شروع کردم جون هر کسی دوست دارید گام به گام بگید برم جلو چون میخام بعد لوکال رو سایتم نصب کنم.
 
بالا