• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست ترجمه زیرنویس (srt)

علیرضا

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

خودم ترجمه می کنم و در خیلی از سایت ها (مانند ترنسیفکس و...) جزء بالاترین رکوردها هستم ولی می خواهم برای ترجمه زیرنویس از همکاری سایرین استفاده کنم، در نتیجه؛
دوستانی که ترجمه زیرنویس انجام می دهند، لطفا پیشنهادهای قیمتی و نمونه کار خود را برایم ارسال نمایند.
فایلهایی که توسط ما برای زیرنویس درخواست می شود عموما به شکلی است که فایل srt انگلیسی و فیلم هماهنگ شده ارائه می شود و تنها فایل srt ترجمه درخواست می شود.
فیلم ها عموما سخنرانی، با محوریت عمومی و ساده و روان، بین 10 الی 20 دقیقه خواهد بود.
برای نمونه یک فایل ویدیویی به همراه فایل srt را از لینک زیر دریافت نمایید:
دانلود: http://s5.picofile.com/file/8134995950/speech.zip.html هشت مگابایت - 13 دقیقه
لطفا آن را مشاهده نمایید، برآورد هزینه فایل srt فارسی آن را اعلام نمایید.

شرایط اصلی:
  • فایل دریافتی از مترجم به صورت فایل srt فارسی استاندارد خواهد بود. (مثلا هر جا لازم بود rtl شود و...)
  • امتیاز کامل ترجمه در اختیار ما قرار خواهد گرفت و مترجم اجازه انتشار آن را نخواهد داشت. (مثلا ممکنه بگیم ترجمه توسط من یا فرد دیگری صورت گرفته است.)
  • عامل قیمت (در کنار کیفیت) اهمیت بالایی دارد.
لطفا نحوه همکاری و مبلغ را برای فایل نمونه از طریق پیام خصوصی اعلام نمایید.
با تشکر

Last edited:

kodama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با توجه به فایل نمونه و بالاتر بودن سطح متن از زیرنویس های عمومی همچنین سلب امتیاز از مترجم با نرخ هر خط 30 تومان در خدمتم. نمونه کار هم چه در زمینه فیلم های آموزشی و چه سینمایی موجوده که در صورت تمایل ایمیل خواهد شد.

kodama

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام
دو نمونه زیرنویس به آدرس ذکر شده ارسال شد.
شب خوش

hamid53214

Registered User
لایک‌ها
40
با توجه به متن کلمه ای 6 تا 8 تومان در خدمتم
نمونه ترجمه فیلم و سریال موجود است

mkrmkr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال ... هر فيلمي قيمتش حدودا چقدر ميشه ؟

mkrmkr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به فایل نمونه و بالاتر بودن سطح متن از زیرنویس های عمومی همچنین سلب امتیاز از مترجم با نرخ هر خط 30 تومان در خدمتم. نمونه کار هم چه در زمینه فیلم های آموزشی و چه سینمایی موجوده که در صورت تمایل ایمیل خواهد شد.

قيمت يه فيلم كامل حدودا چقدر ميشه ؟

pejman223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام لطفا شرایط یک فیلم رو به ایمیل من بزنید با ایمیل در ارتباط باشیم ممنونم [email protected]

Dante sparda

Registered User
لایک‌ها
96
سلام بنده درخواست ترجمه ی فیلم هندی akele hum akele tum 1995 رو دارم فقط زیرنویس انگلیسی این فیلم موجوده اصلا زیرنویس فارسی نداره اگه کسی میتونه این فیلم رو ترجمه کنه منتظر هستم با تشکر

ghasemi

Registered User
لایک‌ها
29
سلام خسته نباشین ببخشید منم میتونم همکاری کنم باهاتون با توجه به شرایطی که گفتین هر خط20تومان میگیرم با تشکر

asraha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خطی 25 تومن در خدمتم.
اگه لازم دارید لطفا به ایمیلم بفرستید.

erfan114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز من چند عنوان زیرنویس انگلیسی دارم. مخواستم بدونم امکانش هست با حداقل هزینه زحمت ترجمه آن به فارسی را بکشی؟ منتظر پاسخ شما هستم.
اینهم ایمیلم: [email protected]

erfan114

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشین ببخشید منم میتونم همکاری کنم باهاتون با توجه به شرایطی که گفتین هر خط20تومان میگیرم با تشکر
سلام
دوست عزیز من چند عنوان زیرنویس انگلیسی دارم. مخواستم بدونم امکانش هست با حداقل هزینه زحمت ترجمه آن به فارسی را بکشی؟ منتظر پاسخ شما هستم.
اینهم ایمیلم: [email protected]

invisible_one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خطی پنجاه تومن میزنم...بدون زیر نویس میبینم فیلمامو...نمونه کارم دارم...اینم میلم : [email protected]

akeshavarz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به اساتید ترجمه
من حدود 30 تا فیلم آموزشی دارم که فایل متنی انگلیسی موجوده فقط باید ترجمه بشه لطفا قیمتتون رو به شماره موبایل 09372118456 یا به ایمیل [email protected] ارسال کنید
با تشکر از شما

lingoban

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها.
ما در سایت لینگوبان انواع ترجمه تخصصی در تمام زمینه ها انجام میدیم.
https://lingoban.ir

بالا