• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست خرید یا اجاره شماره موبایل فعال از خارج کشور

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان خسته نباشید
من نیاز دارم که برنامه هایی مثل وایبر و لاین و ... که روی یک شماره موبایل فعال میشن روی سیستم عامل آندروید که روی ویندوز کامپیوتر شبیه سازی شده راه فعال کنم.
برای این کار به دلایلی نمیشه از خط ایران استفاده کنم. باید از خط خارج از کشور استفاده کنم.
حالا 2 راه هست:
1. اگر دوست یا آشنایی دارین در خارج از کشور بگید من هزینه یک خط اعتباری رو بدم + دستمزد و ایشون خریداری کنه و 1 روز روشن نگه داره تا من برنامه ها رو فعال کنم و بعد خاموش کنه و ماهی 1 بار فقط روشن کنه که سیم کارت نسوزه.
2. اگر سایتی رو میشناسین که یک خط اعتباری رو به این صورت که نیاز دارم در اختیار من قرار میده به من اطلاع بدید. ممون

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوست عزیز بنده یه سیم کارت اعتباری T-Mobile از انگلیس دارم و فعاله به کارتون میاد؟ لطفا پ.خ بدین;)

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز بنده یه سیم کارت اعتباری T-Mobile از انگلیس دارم و فعاله به کارتون میاد؟ لطفا پ.خ بدین;)
یعنی توی ایران آنتن میده؟ نمی خوام توی ایران باشه. می خوام خارج از ایران باشه.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یعنی توی ایران آنتن میده؟ نمی خوام توی ایران باشه. می خوام خارج از ایران باشه.
ببخشید جسارت نمیکنم میخواین چه کاری انجام بدین که در ایران مشکل دارد؟ بله تو ایرانم آنتن میده

Sent from my C6903 using Tapatalk

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
ببخشید جسارت نمیکنم میخواین چه کاری انجام بدین که در ایران مشکل دارد؟ بله تو ایرانم آنتن میده

پشتیبانی یک سایت از طریق وایبر. به اون خط نمی خوام زنگ زده بشه و تماس گرفته بشه. فقط به وایبر اون خط می خوام اون هایی که وایبر دارن بتونن پیام ارسال کنن. هزینه این خطی که شما دارین چقدر هست؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
پشتیبانی یک سایت از طریق وایبر. به اون خط نمی خوام زنگ زده بشه و تماس گرفته بشه. فقط به وایبر اون خط می خوام اون هایی که وایبر دارن بتونن پیام ارسال کنن. هزینه این خطی که شما دارین چقدر هست؟
من فقط باید ببینم اکانت وایبری که تو گوشی دارم با ایرانسلم فعاله یا تی موبایل.

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
من فقط باید ببینم اکانت وایبری که تو گوشی دارم با ایرانسلم فعاله یا تی موبایل.

عزیز از شما خبری نشد؟ قصد فروش این سیم کارت تی موبایل رو ندارین؟

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
من ميتونم واست سيم كارت عراقي جور كنم فكر كنم حول حوش ٧٠ باشه مطمئن نيستم خواستي پخ بده

بالا