آژانس هواپیمایی

درخواست دو برنامه ي بسيار كوچيك

شروع موضوع توسط oonja_dot_com ‏8 ژانویه 2008 در انجمن خانواده C++ , C

  1. oonja_dot_com

    oonja_dot_com Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 می 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    1
    سلام به دوستان و اساتيد بزرگ
    بچه ها من دوتا برنامه رو مي خواستم اگه زحمتي نيست با زبون C بنويسيد..
    خواهش مي كنم سريعتر :( چون همينطوري هم دير شده .. چون خودمم زياد بلد نيستم...اميدم شما اساتيد هستيد..
    برنامه ي اول:‌ از ورودي دوتا عدد مثبت بگيره و بوسيله ي روش تفريق اونها رو بر هم تقسيم كنه...
    برنامه ي دوم: حاصلضرب عبارت زير رو محاسبه كنه :‌
    1 + 1/2 + 1/3 + 1/4 + ... + 1/n
    كه مثلا 1/2 يه كسر هستش :D:blush: ممنونم مرسي منتظرم :(
     
  2. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1
    جواب سئوال اول را من این طوری نوشتم:
    کد:
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    
    int main(int argc, char *argv[])
    {
    
    		int count=0,a,b;
    
    	 cout<<"PLEASE ENTER first number : ";
    	 cin>>a;
    		 cout<<"PLEASE ENTER second number : ";
    	 cin>>b;
    	 while ( a>=b )
    			 {
    			 a=a-b;
    			 count=count+1;
    			 }
    			 cout<<"kharej ghesmat= "<<count;
    			 cout<<"\nbaghi maandeh= "<<a;
    	 getch();
    	 return 0;
    }
     
  3. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,339
    تشکر شده:
    160
    دومي هم اينطوري:

    کد:
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    int i, n;
    float sum = 0;
    cout << "Enter a number: ";
    cin >> n; 
    for (i=1; i<=n ;i++)
    sum += (float)1/i; 
    cout << "Resoult is: " << sum;
    return 0;
    }
    البته من به زبان ++‍C نوشتم نميدونم براي C شايد يه تغييراتي نياز باشه...
     
  4. oonja_dot_com

    oonja_dot_com Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 می 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    1
    دمتـــــــون گرم
    ممنونم ، حالا بايد اين برنامه ي C رو نصب كنم روي كامپيوترم تست كنم ببينم چي به چيه!
    C و ++‍‍C خيلي باهم فرق دارند؟ چه فرقايي دارند؟
    يه مرجع اينترنتي سراغ نداريد من بخونم اين امتحان اين ترمم رو پاس كنم؟
     
  5. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1
    من زیاد بلد نیستم فرق سی و سی پلاس را.
    انگار اول سی بوده بعد سی پلاس اومده.
    یعنی همان سی ولی مجهز به کلاس شده.
    کامپایلر سی خالی انگار دیگه کم پیدا میشه.
    همه مخلوطشونند.
    پسوند فایلهای
    سی
    دات سی
    و سی پلاس
    دات سی پی پی است.
    بعضی هدر ها شاید در
    سی یا سی پلاس
    نباشه.
    ولی فکر نکنم چنین محدودیتی موجود باشد.
    منبع اینترنتی هم سراغ ندارم.
     
  6. oonja_dot_com

    oonja_dot_com Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 می 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    1
    الان من اين برنامه ها رو چطوري اجرا كنم؟
    يعني برم كجا و چي كار كنم و بوسيله ي چه برنامه اي باز كنم؟
    الان كه با ++Visual C كار كردم ديدم اصلا نمي دونم از كجا بايد برم چي رو New كنم...يه text مي آره
     
  7. خرید بیت کوین
  8. saalek110

    saalek110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    212
    تشکر شده:
    1
    معمولا از توربو سی یا کامپایلرهای کوچک همه استفاده می کنند. ولی با ویژوال سی هم میشه. نمی دونم بگم استفاده بکن از وی سی یا نکن.

    حالا اگر وی سی ات 2000 یا همان 6 است این طوری عمل کن:

    ویژوال سی را باز کن.
    از منوی فایل گزینه new را بزن.
    پنجره new میاد. باید روی تب پروجکتس باشی. که اگر پروژه ای باز نباشه اگر New را بزنی روی این تب میای اتوماتیک.
    حالا نوع پروژه را win32 Console Application انتخاب کن. در قسمت نام پروژه نامی بده و مسیر save پروژه را هم دلخواه انتخاب کن.
    بعد ok را بزن.
    بعد پنجره دیگری میاد دومی را یعنی A Simple Application را بزن و finish کن. کادر بعدی را هم ok کن.
    حالا پروژه ساخته شد. کامله و قابل اجرا.
    برای اجرا از منوی Build گزینه Execute yournam.exe را بزن. یک علامت تعجب جلوشه. شورتکاتش هم کنترل+F5 است که جلوش می بینی.

    حالا باید کدهای پست های قبل را اضافه کنی.
    از پنجره کناری برو روی تب FileView . بعد بعلاوه ها را باز کن تا برسی به فایل yourname.cpp .

    [​IMG]

    بعد بازش کن. کد زیر توشه:
    کد:
    // vc_console2.cpp : Defines the entry point for the console application.
    //
    
    #include "stdafx.h"
    
    
    int main(int argc, char* argv[])
    {
    	return 0;
    }
    حالا هدر های کدهای پستهای قبل را بعد :
    کد:
    #include "stdafx.h"
    اضافه کن.
    تا بشه:
    کد:
    #include "stdafx.h"
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    کدهای قبل return را هم قبل return درج کن.
    پست 2 کلا این طوری میشه:
    کد:
    // vc_console2.cpp : Defines the entry point for the console application.
    //
    
    #include "stdafx.h"
    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>
    
    int main(int argc, char* argv[])
    {
    	int count=0,a,b;
    
    	 cout<<"PLEASE ENTER first number : ";
    	 cin>>a;
    		 cout<<"PLEASE ENTER second number : ";
    	 cin>>b;
    	 while ( a>=b )
    			 {
    			 a=a-b;
    			 count=count+1;
    			 }
    			 cout<<"kharej ghesmat= "<<count;
    			 cout<<"\nbaghi maandeh= "<<a;
    	return 0;
    }
    
    دستور getch را هم نمی خواد چون وی سی خودش مکث را ایجاد می کنه. این برای توربوسی 3 لازمه. البته من با 4 و نیمش کار کردم ولی گفتم شاید مال شما 3 باشه مشکل پیدا نکنی.

    --------------------------------
    در وی سی 2005 هم باز از منوی file گزینه new را بزن تا پنجره new بیاد.
    بعد قسمت ویژوال سی را پیدا کن. بعد win32 انتخاب کن. بعد این ور Win32 Console Aplication را بزن و اسم پروژه بده و مسیر ذخیره و ok کن.
    در پنجره بعدی فقط finish را بزن.
    می رسی به این کد:
    کد:
    // vc2005_console.cpp : Defines the entry point for the console application.
    //
    
    #include "stdafx.h"
    
    
    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    	return 0;
    }
    باز جایگزین کن.
    جمعا میشه این:
    کد:
    // vc2005_console.cpp : Defines the entry point for the console application.
    //
    
    #include "stdafx.h"
    #include <iostream>
    #include <conio.h>
     using namespace std;
    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    	int count=0,a,b;
    
    	 cout<<"PLEASE ENTER first number : ";
    	 cin>>a;
    		 cout<<"PLEASE ENTER second number : ";
    	 cin>>b;
    	 while ( a>=b )
    			 {
    			 a=a-b;
    			 count=count+1;
    			 }
    			 cout<<"kharej ghesmat= "<<count;
    			 cout<<"\nbaghi maandeh= "<<a;
    			 getch();
    	return 0;
    }
    3 تا فرق با وی سی 6 داشت.

    به جای iostream.h باید بنویسی iostream .
    خط :
    کد:
     using namespace std;
    قبل main لازمه.
    دستور getch(); هم لازمه چون مکث را خود وی سی 2005 نمیده.
    --------------
    برای اجرا هم از منوی build بیلد کن. و از منوی دیباگ هم فلش سبزه ران می کنه. یا F5 .

    اگر هم وی سی ات 2003 است. لابد یه چیزی بین این دو است. من نصب ندارم.
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی