• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمايي و مشورت براي سرمايه گذاري در واردات چين

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
خسته نباشيد دوستان

ممنون ميشم اينو بخونين و نظرات خودتون رو بدين

يه آشنايي داريم توي كار واردات از چين هستش.
خودش توي كار آهن آلات و چدن هستش.

يه پيشنهادي داد كه 10 ميليون بيار من خودم چدن ميارم و فروشش هم با خودمه و سود تورو ميدم.
و يه چيز ديگه اينكه قاچاق نيست و كاملا قانوني انجام ميشه كارشون.

ميخواستم از شما هم كمك بگيرم.
به نظرتون چقدر سود داشته باشه روي 10 ميليون سود كردم و ضرر نكردم ؟؟؟
به نظرتون چقدر سهم بايد بهم برسه ؟؟؟

راستش قراره برم و باهاش در موردش حرف بزنم ميخوام بدونم چيا ازش بايد بپرسم براي شروع كار ؟؟؟

يه مورد ديگه اينكه بخوام بگم وسيله واسه خودم بياره به نظرتون ارزش داره يا اينكه ريسك نكنم فعلا و روي بار هاي خودش سرمايه گذاري كنم ؟؟؟

ممنون ميشم پيشنهادادتون و نظراتتون رو بگين. ميخوام رفتم واسه صحبت كردن ديگه بدونم چيا بگم و چيا بپرسم ازش تا كاملا قضيه روشن شده باشه.
با تشكر
يا علي

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اگر ماهانه بلای2درصد پولت بهت سود میده کار خوبیه .من تجربه واردات ندارم .اما واردات یک طرفه فروش جنس هم یک طرف شما اگر یک جنس وارد کنی نتونی بفروشی پول اصلیت هم به باد میره پس بهتره کار را به خودش بسپاری

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
عزیز چه وارد کننده ی آهنیه که گیر 10 تومن پوله؟

یه نکته ی دیگه، تو بازار می گن اگه رو جنس وارد کننده زیر 80% سود کنه ضرره. حساب کن سودش رو.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام مجدد

ممنون از راهنمايي دوستان
لنگ پول نشده. من بهش گفتم چطوري شروع كنم گفت چقدر سرمايه داري؟ گفتم انقدر، گفت به نظر من برات كاري كه واسه خودم ميكنم رو انجام ميدم هم يكم مطمئن بشي هم پولت بيشتر بشه هم يكم با نحوه كار اشنا بشي.
در ضمن خودش اون قدرها حرفه اي نيست. در اصل ببين. يه نفر هست كار آهن ميكنه ولي نميتونه از مرز خارج بشه. خرج اينو هميشه ميده ميگه مثلا تا انقدر تومن بياري من ميفروشم اون كله گندست. اين آشناي ما هم ميره و مياره. نزديك يكساله كار ميكنن با هم.
اينطوري نيست كه لنگ پول باشه. يه حالتي مثلا ميخواد به من كمك كنه.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
اگر ماهانه بلای2درصد پولت بهت سود میده کار خوبیه .من تجربه واردات ندارم .اما واردات یک طرفه فروش جنس هم یک طرف شما اگر یک جنس وارد کنی نتونی بفروشی پول اصلیت هم به باد میره پس بهتره کار را به خودش بسپاری

بله حق با شماست
خودمم نظرم اين بود اول يكم با خودش كار كنم و اطلاعاتم رو در ضمينه محصولات پر فروش بالا ببرم و بعد واسه خودم جنس بگيرم.
ممنون ميشم بقيه دوستان نظراتشون رو اعلام كنن.

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
واردات آهن آلات و ورق هاي فلزي و ميلگرد و غيره كه از كشورهاي مختلف مثل چين و تركيه و سوريه و غيره انجام ميشه ، به شرطي كه در وقت
مناسب و با هزينه مناسب انجام بشه و توسط آشناي بكار سود خوبي داره .
بايد اول ببينيد ايشون پول رو براي چه مدت ميخوان ؟ ( بايد ديد تو فصل ساخت و ساز ميخواد وارد كنه ؟
يا اينكه تو فصل سرمايه وارد كنه و تو فصل گرما با سود خوبي بفروشه ...
بايد ديد انبار و سوله مناسب دارن براي تحويل اجناس و انبار كردن . كجاست مثلا بندرعباسه يا بوشهره يا ساير جاها .
و اينكه از تو فعاليتي هم ميخواد يا اينكه فقط ميگه پول بده و سودتو بگير .

به نظرم اگه تو رو هم تا حدي به محيط كارش آشنا كنه بهتر باشه .
ولي يادتون باشه هرگز به فكر سود بسيار بالا و بلافاصله نباشيد ... چون اينگونه كارها نياز به زمان داره تا نتيجه و سودآوري رو ببينيد .

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
خرید از چین معمولا ؛ با کسر هزینه ها سود ممکنه 20 درصد است ؛
کالاهای خاص با انحصار خاص شاید به 50 درصد برسه
اونمهم مافیایی خاص خودش رو داره

کار آهن اصلا زیر100 یا 200 تومن اصلا جالب نیست ؛ مقرون به صرفه نیست

اما مشارکت خوبه ؛
شما بخواهی کاری رو شروع کنی ؛ خوبه مشارکت داشته باش در پروسه

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
مرسي دوستان
چندتا مورد كه لازم ديدم دوباره بگم

1. من كاري نميكنم اين وسط. فقط حالت سرمايه گذاري هستش
2. ببينيد. يه شخصي هست كاراي آهن ميكنه ولي موقعيتش طوري نيست كه بتونه خارج از كشور بره. تمامي هزينه هاي اين آشناي مارو ميده كه به صورت قانوني بره اونور و بياد و جنس سفارش بده و برگرده. به خودشم اين اجازرو داده هرچي پول ميتونه سرمايه بزاره. فروشش هم با خود اون طرف هستش. يعني خود اين آشناي ما هم خودش كار فروش رو نميكنه. فقط ميره ميگيره و مياره. مثلا اين 10 تومن منم به نام خودش به اون يارو ميگه و سرمايه ميزاره.
3. ميخوام ببينم من همين كارو كنم يا مثلا اجناس خاصي هست كه بهش بگم شما كه تا اونجا ميري مثلا اينارو هم واسه من بخر.
4. از نظر خودم يكم بزارم همون كار آهن بكنه با سرمايه من بعد كه يكم پول بهم رسيد خودم ريسك كنم و از چين جنساي ديگه بگم با پولم برام بياره و من اينجا بفروشم.

ميخوام بدونم چيارو بايد از الان باهاش هماهنگ كنم. قراره ملاقاتي باهاش داشته باشم و قشنگ در موردش حرف بزنيم. ميخوام ببينم چه چيزايي بايد همين اول معلوم بشه. كه يهو اونجا يادم نره چيزي رو بپرسم.
ممنون

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
خرید از چین معمولا ؛ با کسر هزینه ها سود ممکنه 20 درصد است ؛
کالاهای خاص با انحصار خاص شاید به 50 درصد برسه
سود 20 درصد !!!:blink: اینکه از نرخ تورم هم کمتره . تولید که سودی نداره ، واردات هم سودش اینقدر کم باشه . پس دیگه چه کار دیگه ای میشه کرد:rolleyes:

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
دوستان ديگه كسي نظري نداشت ؟

yasertan

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
خسته نباشيد دوستان

ممنون ميشم اينو بخونين و نظرات خودتون رو بدين

يه آشنايي داريم توي كار واردات از چين هستش.
خودش توي كار آهن آلات و چدن هستش.

يه پيشنهادي داد كه 10 ميليون بيار من خودم چدن ميارم و فروشش هم با خودمه و سود تورو ميدم.
و يه چيز ديگه اينكه قاچاق نيست و كاملا قانوني انجام ميشه كارشون.

ميخواستم از شما هم كمك بگيرم.
به نظرتون چقدر سود داشته باشه روي 10 ميليون سود كردم و ضرر نكردم ؟؟؟
به نظرتون چقدر سهم بايد بهم برسه ؟؟؟

راستش قراره برم و باهاش در موردش حرف بزنم ميخوام بدونم چيا ازش بايد بپرسم براي شروع كار ؟؟؟

يه مورد ديگه اينكه بخوام بگم وسيله واسه خودم بياره به نظرتون ارزش داره يا اينكه ريسك نكنم فعلا و روي بار هاي خودش سرمايه گذاري كنم ؟؟؟

ممنون ميشم پيشنهادادتون و نظراتتون رو بگين. ميخوام رفتم واسه صحبت كردن ديگه بدونم چيا بگم و چيا بپرسم ازش تا كاملا قضيه روشن شده باشه.
با تشكر
يا علي
همه سود و زیان ها بحساب پولی نیست. شما اگه باهاش شریک بشی و نزدشم باشی و تجاربشو یاد بگیری , این میشه بزرگترین سود و تجربه. ولی اگه پولو بدی و سر ماه بری سودشو بگیری مطمئن باش ضرر میکنی. هم نوسانات بازار هست و هم اینکه خیلی وقتا جنس تو انبار میخوابه و گردش مالی نداره . این جور سرمایه گذاری ها باید سالانه باشه که البته اونم نمیتونه زیاد مطمئن باشه . چون با ده میلیون تومان نمیشه تو این کارا سود خوبی بدست اورد.
کارفرمائی که بخواد با این پولا کاربکنه لابد خرده فروشه و این نوع کار ها هزینه شون زیاده و سود قابل توجهی بهت تعلق نمیگیره. ولی اگه شمام باهاش باشی و کار بکنی اون تجربه ای که بدست میاری ارزشش خیلی بالاست.

ircapital

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
8
حرفاي اين دوستمون تاييد ميشه .
قطعا كسب تجربه و يادگيري فعاليت سودش به مراتب بيشتر از سود مادي قضيه است .
به قولي ماهيگيري ياد بگيري بهتره تا اينكه هر بار بهت يه ماهي بدن ...

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
سود 20 درصد !!!:blink: اینکه از نرخ تورم هم کمتره . تولید که سودی نداره ، واردات هم سودش اینقدر کم باشه . پس دیگه چه کار دیگه ای میشه کرد:rolleyes:

متاسفانه الان تو جامعه بد جا افتاده ؛ تا اسمه چین میاد ؛ همه فکر می کنند چند برابر سود می کنند

با این قیمت دلار و یوآن ؛ یه حساب سر انگشتی بکنید ببینید

مسئله فروش کالا تو هر صنفی هم خیلی مهمه

خیلی از دوستان رو دیدم که حتی جنسشون با ضرر فروختند ؛ سود پیشکش

بالا