• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی از دوستان کرجی یا تهرانی

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام دوستان من یه موقعیت کاری برام نزدیک شهر جدید پرند جور شده و به دلیل این کار میخوام خانه اجاره کنم
محل کار 30 کیلومتری ازاد راه تهران ساوه هست ..
به نظر شما یه محله معقول برای اجاره کجا بگیرم بهتره؟
تهران یا کرج؟
هروز صبح باید کار برم پس زیاد دور نباشه بهتره
تک نفره میخوام پس متراژ پایین هم مهم نیست .. فقط یکم جای مناسب و با فرهنگ باشه این خیلی مهمه .. اجاره هم تا 600 700

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
یخورده اطلاعاتت ناقصه . پول پیشت چقدره ؟ با وسیله شخصی میری سرکار یا با سرویس ؟
من تا بحال از کرج نرفتم پرند که بدونم چقدر راهه اما بدون در نظر گرفتن بودجه ات به نظرم یه جا توی غرب تهران بخصوص تهرانسر بگیری خوبه. تهرانسر جای خوب و بد داره اما دسترسی های راحتی به کمربندی تهران و آزادراه تهران ساوه داره.
این رو هم در نظر بگیر که عصرها موقع برگشت به خونه کمتر درگیر ترافیک و راه بندان میشی.
خود پرند هم فاز یکش شنیدم خوبه هم از لحاظ ساختاری و هم از لحاظ مردمش.

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
همونجا خونه های مسکن مهر پرند با قیمت خیلی پایین میتونی رهن یا اجاره کنی
اما از نظر فرهنگ چون قشر ضعیف بیشتر هست نمیشه خیلی تعریف کرد.
اما خوب به محل کارتون نزدیک هست.
کرج رو خط بکشید چون کرج که خیلی دور میشه .

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
یخورده اطلاعاتت ناقصه . پول پیشت چقدره ؟ با وسیله شخصی میری سرکار یا با سرویس ؟
من تا بحال از کرج نرفتم پرند که بدونم چقدر راهه اما بدون در نظر گرفتن بودجه ات به نظرم یه جا توی غرب تهران بخصوص تهرانسر بگیری خوبه. تهرانسر جای خوب و بد داره اما دسترسی های راحتی به کمربندی تهران و آزادراه تهران ساوه داره.
این رو هم در نظر بگیر که عصرها موقع برگشت به خونه کمتر درگیر ترافیک و راه بندان میشی.
خود پرند هم فاز یکش شنیدم خوبه هم از لحاظ ساختاری و هم از لحاظ مردمش.
مرسی از شما
ماشین که دارم مشکلی نداره از این بابت.. ساعت کاری شرکت از 7 تا 5 عصر هست ..
پول پیش رو 10 میشه حساب کرد ماهیم 400 500 میتونم بدم ...
اما خوب پرند 10 دقیقه راهه تا محل کارم .. از یک طرف این کار واقعا خوبه و سابقه خوبی برام میشه از طرفی من الان محل سکونتم از پرند خیلی بهتره نمیدونم میتونم اونجا کنار بیام یا نه... تو پرند کلا چطوریه؟ مثلا باشگاه بدنسازی رستوران اینای خوب پیدا میشه؟
همونجا خونه های مسکن مهر پرند با قیمت خیلی پایین میتونی رهن یا اجاره کنی
اما از نظر فرهنگ چون قشر ضعیف بیشتر هست نمیشه خیلی تعریف کرد.
اما خوب به محل کارتون نزدیک هست.
کرج رو خط بکشید چون کرج که خیلی دور میشه .
سلام مرسی از پاسختون . شما با پرند اشنایی دارید؟مثلا بهترین جاشم بگیریم باز مشکل هست؟توی پرند باشگاه بدنسازی و رستوران خوب اینا هست؟

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
متاسفانه آشنایی ندارم.
اما شما دوتا بنگاه بری اونجا کاملا همه چیزش از نظر محیط + اصولی ساخت بودن + امکانات محیطیش دستتون میاد.

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
فقط همون محل کارت برو خونه بگیر. ترافیک کمرت خورد میکنه

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
تو پرند کلا چطوریه؟
راستش با محیط پرند خیلی آشنا نیستم ولی چند تا از همکارای سابقمون که اونجا بودند همه میگفتند فقط فاز یکش خوبه و امکانات خوبی داره .
اگه ماشین داری همون تهرانسر بخصوص قسمتهای نزدیک به جاده مخصوص و بلوار گلها محله های خوب و با ارزشی داره همه جور امکانات هم داره در ضمن نزدیکه به محله هایی مثل اکباتان و بلوار فردوس و .. که بهرحال همه جور امکاناتی دارند و فکر میکنم با بودجه ات هم همخونی داره.

ولی همونطور که گفتم و دوست عزیزمون تایید کردند باید جایی باشه که ترافیک عصر خوردت نکنه
ما یه مدت یه کارخانه ای در ساوه می رفتیم تمام مصیبتمون عصرها بود که دقیقا" از نرسیده به خروجی جاده قدیم ترافیک شزوع میشد و تا خروجی اتوبان کرج ادامه داشت . یعنی از ساوه تا کمربندی رو زیر یک ساعت می اومدیم اما از کمربندی تا میدان آزادی رو حداقل یکساعت طول می کشید

بالا