• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی از دوستان

complet

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه ایده برای طراحی سایت دارم و میخوام این رو با دوستان در میان بذارم لطفا کسی که اشنایی کامل با فضای اینترنت ایران داره خواهش میکنم به من ایمیل بزنه چون به دلایلی اینجا نمیتونم طرح کنم
من میخوام بدونم این طرح و ایده ی من میگیره یا نه ارزش سرمایه گذاری داره یا نه فقط اینکه اولین در کشور هست

دوستان فقط خواهش میکنم کسی که سابقه ی چند ساله داره بگه

Last edited:

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه ایده برای طراحی سایت دارم و میخوام این رو با دوستان در میان بذارم لطفا کسی که اشنایی کامل با فضای اینترنت ایران داره خواهش میکنم به من ایمیل بزنه چون به دلایلی اینجا نمیتونم طرح کنم
من میخوام بدونم این طرح و ایده ی من میگیره یا نه ارزش سرمایه گذاری داره یا نه فقط اینکه اولین در کشور هست

black_hat_2007 yahoo id
saman_azizi_2008 yahoo id
دوستان فقط خواهش میکنم کسی که سابقه ی چند ساله داره بگه

من باتجربه نیستما ! ولی بدون باتجربه ها تنبل هستند! نمیان تو رو اد کنند ازت بپرسن میخوای چه کار کنی!
همینجا بگو....

complet

Registered User
لایک‌ها
0
اخه داداش خیلی معذرت میخواما خودتون که وضع رو میدونید تا بگم 20 دقیقه دیگه سایتشم اماده شده 5 ساعت بعدشم با 1000تا وبمستر تبادل لینک کرده 6 ساعت دیگم من هیچی:دی

complet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان بخوایم یه سایت ثبت کنیم کجا باید مجوز بگیریم سایتم نیلز به ثبت داره خواهشا راهنماییم کنید

complet

Registered User
لایک‌ها
0
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
میری سایت ساماندهی سایت ها اونجا مراحل کسب مجوز رسمی رو نوشته.

کارت پایان یا معافیت خدمت
حداقل مدرک دیپلم و...
گواهی عدم سوء پیشینه.........

کلی مدرک میخواد

complet

Registered User
لایک‌ها
0
وای حتما باید معافیت خدمت داشته باشی؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
میشه بگی یعنی چی نیاز به ثبت داره؟
میخوای تو پیوندها بیاد ؟ میخوای چیکار کنی؟
این مدارک چیه دیگه؟
نکنه میخوای جلوی کپی کاریو بگیری؟!!

complet

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز هم کپی کاری و هم اینکه اگه مجوز نباشه کاربرا خیلی کمتر به سایت اعتماد میکنند پس باید مجوز بگیرم

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
دوست عزیز اگه من بهتون ایمیل بزنم ایده رو بهم میگید ؟

complet

Registered User
لایک‌ها
0
من همینجا میگم چون دیگه کاای اصلی انجام شد شرکت ثبت شد نمیدونم این همه هزینه که کردیم جواب میده یا همش ضرر میشه خوب
دوستان همونطور که میدونید امکان اینکه به صورت انلاین به حساب یک شخص پول واریز کنید وجود نداره و در مورد انتقال کارت به کارت هم فقط کارت بانک های بانک خودمون میشه انتقال وجه داد
حالا ما میخوایم یه سایت بزنیم که به وسیله ی اون این امکان رو فراهم کنیم یعنی شما میتونید به تمام حساب های بانکی در همه ی بانک ها به صورت انلاین پول واریز کنید نیازیم نیس پسورد کارت بانکتون رو به ما بدهید به وسیله ی انتقال وجه از کارت بانک خودتون به حساب مجازی سایت حساب شما شارژ میشه بعدش میتونید در قسمت انتقال وجه میتونید به هر حسابی واریز داشته باشید ما هم یه مبلغ خیلی کم به عنوان کارمزد میگیریم
امکان شارژ حساب های پی پال و مستر کارت هم وجود دارد همچنین اگر ما میتوانیم واریزی های شما رو در کشورهای دیگه در ایران تحویلتون بدیم به این صورت که مثلا به حساب پی پال شما پول میریزند ما در ایران تحویل میدهیم
امکان کار کردن با بانک های منطقه هم کم کم فراهم میشه یعنی مثلا از افغانستان از بانک های کابل پول میریزند ما در ایران تحویل میدهیم
ما کارهای نهایی مجوز گرفتنو از بانک ها داریم انجام میدیم همچنین شرکت ثبت شده
حالا خواهش میکنم دوستان بیان و بگن ایا این کارها جواب میده در ایران یا نه؟
در ضمن با همه ی فروشگاهای اینترنتی نیز قرار داد میبندیم و اون ها هم یه سودی میبرند

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
من همینجا میگم چون دیگه کاای اصلی انجام شد شرکت ثبت شد نمیدونم این همه هزینه که کردیم جواب میده یا همش ضرر میشه خوب
دوستان همونطور که میدونید امکان اینکه به صورت انلاین به حساب یک شخص پول واریز کنید وجود نداره و در مورد انتقال کارت به کارت هم فقط کارت بانک های بانک خودمون میشه انتقال وجه داد
حالا ما میخوایم یه سایت بزنیم که به وسیله ی اون این امکان رو فراهم کنیم یعنی شما میتونید به تمام حساب های بانکی در همه ی بانک ها به صورت انلاین پول واریز کنید نیازیم نیس پسورد کارت بانکتون رو به ما بدهید به وسیله ی انتقال وجه از کارت بانک خودتون به حساب مجازی سایت حساب شما شارژ میشه بعدش میتونید در قسمت انتقال وجه میتونید به هر حسابی واریز داشته باشید ما هم یه مبلغ خیلی کم به عنوان کارمزد میگیریم
امکان شارژ حساب های پی پال و مستر کارت هم وجود دارد همچنین اگر ما میتوانیم واریزی های شما رو در کشورهای دیگه در ایران تحویلتون بدیم به این صورت که مثلا به حساب پی پال شما پول میریزند ما در ایران تحویل میدهیم
امکان کار کردن با بانک های منطقه هم کم کم فراهم میشه یعنی مثلا از افغانستان از بانک های کابل پول میریزند ما در ایران تحویل میدهیم
ما کارهای نهایی مجوز گرفتنو از بانک ها داریم انجام میدیم همچنین شرکت ثبت شده
حالا خواهش میکنم دوستان بیان و بگن ایا این کارها جواب میده در ایران یا نه؟
در ضمن با همه ی فروشگاهای اینترنتی نیز قرار داد میبندیم و اون ها هم یه سودی میبرند

ایده بسیار خوبیه ... سرویس شدم از بس رفتم بانک واسه کارت به کارت :rolleyes:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
به نظرتون جواب میده؟هزینه ی که واسش شده خیلی بالاس میترسم جواب نده جفت پا بشینم زمین:دی

والا به درد خیلی ها میخوره ... ولی خب نمیدونم دقیقا درآمدتون با خرجی که میکنید متناسب هست ؟

complet

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان خواهش میکنم بیان نظراتشونو بگن

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
این ایده رو اگه روش سرمایه گزاری بشه میشه گسترش داد و به یه جور بانک مجازی بزرگ تبدیل کرد. میشه با اتصالش به سیستم های مالی آنلاین سپرده های افراد داخل ایران رو جمع آوری کرد بعد میشه براش درگاه پرداخت آنلاین طراحی کنی و دبیت کارت مجازی صادر کرد یاکارای دیگه

complet

Registered User
لایک‌ها
0
اقای مسعود میشه بیشتر توضیح بدید؟بحث سرمایه تا الان زیاد سرمایه گذاشتیم روش
خواهشا دوستان بیان و توضیحاتشون رو بدن

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
اقای مسعود میشه بیشتر توضیح بدید؟بحث سرمایه تا الان زیاد سرمایه گذاشتیم روش
خواهشا دوستان بیان و توضیحاتشون رو بدن

ایده فوق العاده است. فقط یک تیم بزرگ میخواد و نفوذ بسیار در امور اجرایی مختلف . حقوقی ، دولتی ، مالیاتی و.....
چون این کار شما چرخش پول زیادی را انجام میده مطمئن باشید دستگاه ها به شما نگاه جالبی نخواهد داشت. اگر نفوذ نداشته باشید بساطتون رو جمع میکنند.

بعد از راه اندازی سایت شما نیاز به تبلیغات وسیع و بعد جذب اعتماد دارید. البته این کاملا بدیهی بود. امیدوارم در مواجه با موانع بزرگ پیشرو موفق باشید.

بالا