• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای آموختن الفبای برنامه نویسی شی گرا!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من در زمینه برنامه نویسی هیچ سر رشته ای ندارم به همین خاطر ممکنه براتون جالب نباشه که به پرسشهای مبتدیانه من جواب بدین. هر جور راحتین! به هر حال این مطلب منه! خواستین راهنمایی کنین نخواستین هم نکنین!

تا جایی که من می دونم زبانهای شی گرا یک الفبای مشترک دارند. اشاره من به شیوه کد نویسی در زبانهای شی گرا است. مثلا همه کسانی که با این شیوه کد نویسی آشنا هستند مفهوم پرانتز و دیگر نشانه ها را می دانند.
( ) یا { } یا [ ] و ...
به این جمه توجه کنید:
document.location.href
چه ترتیبی در نوشتن این واژه ها وجود دارد؟ و این ترتیب به چه چیزی اشاره دارد؟ واژه های document و local واژه های ساختاری زبان هستند یا اینکه متغیر می باشند؟ چگونه می توان شیوه نوشتن و مرتب کردن این جملات را یاد گرفت؟
هر زبانی چه زبان آدم باشد چه زبان برنامه نویسی کامپیوتری از سه بخش تشکیل شده:
1- کاراکترها
2- واژه ها
3- دستور زبان
اگر برای نوشتن یک جمله معنی دار اگر فقط کاراکترها و واژه ها رو بکار ببریم ولی دستور زبان رو ندانیم جمله مون معنی نخواهد داشت! در برنامه نویسی شی گرا چه بخشهایی جز کاراکترها و چه بخشی جز دستور زبان به حساب میاد؟ چگونه میشه تشخیص داد چه واژه هایی متغیر هستند و چه واژه هایی از واژه های ساختاری برنامه نویسی شی گرا به حساب میان؟
برای یاد گرفتن هر سه بخش شما چه پیشنهادی دارین؟:eek: :( :hmm:​

programmer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی شما بدون اینکه یک زبان شی گرا را مطالعه کنید و یاد بگیرید هرگز نمیتوانید برنامه نویسی شی گرا را یاد بگیرید.

بعد از آموختن شی گرایی با یک زبان ، یادگرفتن سایر زبانهای شی گرا هم برای شما آسان میشود.

به این جمه توجه کنید:
document.location.href
چه ترتیبی در نوشتن این واژه ها وجود دارد؟

document یک شی(کلاس)است و localtion یک قسمت (یک جزء) از آن شیء .
href هم به نوبه خود قسمتی از شیء location است.

دانستن این ترتیب بدون اینکه بدونید چه کار میکنه و اصلآ فلسفه اون چیه هیچ کمکی به شما نمیکنه !

برای یاد گرفتن هر سه بخش شما چه پیشنهادی دارین؟

تنها پیشنهاد اینه که یک زبان شی گرا رو یاد بگیرید.

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست نمایید.

2381282-0912

www.farazweb.com

در ضمن یکسری جزوه ، فیلم آموزشی و پروژه به صورت رایگان در سایت موجود می باشد.

بالا