• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای باز کردن حساب پی پال

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
سلام دوستان
می خوام یه حساب پی پال واسه یکی از دوستان باز کنم
می خواستم بدونم چطوری باید این کارو ببکنم و چه محدودیت هایی هست وچه نکاتی رو باید مد نظر قرار بدم که حساب بسته نشه ؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
فکر کنم برای محکم کاری نیاز به کپی/اسکن پاسپورت داشته باشید.

maziyar_hacker@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوست عزيز تاپيك مربوط به باز كردن حساب پيپل توى همين فروم بخش هاى ديگش هست چك كن اگه جايى سوال داشتى و نفهميدى پ.خ بده كمك ميكنم
چون توضيح زيادى داره باز كردن حساب پيپل

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
1. ثبت نام میکنی
2. با یه کارت اعتباری حساب رو وریفای میکنی

همش همینه! ولی موارد قانونی رو باید رعایت کنی که مشکلی برات پیش نیاد ...

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان
می خوام یه حساب پی پال واسه یکی از دوستان باز کنم
می خواستم بدونم چطوری باید این کارو ببکنم و چه محدودیت هایی هست وچه نکاتی رو باید مد نظر قرار بدم که حساب بسته نشه ؟

سلام خواستی من در خدمتت هستم از قسمت فرم تماس با ما در سایتم یا پیام خصوصی در اینجا باهم در ارتباط باش

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
1. ثبت نام میکنی
2. با یه کارت اعتباری حساب رو وریفای میکنی

همش همینه! ولی موارد قانونی رو باید رعایت کنی که مشکلی برات پیش نیاد ...

حالا اگه بعدا به هر دلیلی اکانت لیمیت بشه و پیپال یه مدرک بخواد که نشون بده ما صاحب اکانتیم چیکار باید کرد؟ من خودمم میخوام یه اکانت بگیرم چون بتازگی شروع به کسب در آمد کردم ولی هنوز چون پیپال ندارم نمیتونم بگیرم. دنیباله یه راهم که یه اکانت مطمئن داشته باشم تا با خیال راحت پولمو بگیرم و تبدیل به ریالش بکنم بدون دغدغه ی اینکه شاید اکانتم بسته بشه و پولام بپره.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
حالا اگه بعدا به هر دلیلی اکانت لیمیت بشه و پیپال یه مدرک بخواد که نشون بده ما صاحب اکانتیم چیکار باید کرد؟ من خودمم میخوام یه اکانت بگیرم چون بتازگی شروع به کسب در آمد کردم ولی هنوز چون پیپال ندارم نمیتونم بگیرم. دنیباله یه راهم که یه اکانت مطمئن داشته باشم تا با خیال راحت پولمو بگیرم و تبدیل به ریالش بکنم بدون دغدغه ی اینکه شاید اکانتم بسته بشه و پولام بپره.

اون قسمتی که گفتم "باید موارد قانونی رو رعایت کنید" واسه همینه
وقتی قانونی باشه اکانتت اگه 100 تا مدرک هم بخواد میتونید بدید. ولی وقتی اطلاعات فیک باشه و لیمیت شدید هیچ مدرکی ندارید که ارائه بدید، و اکانت لیمیت باقی میمونه.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
اون قسمتی که گفتم "باید موارد قانونی رو رعایت کنید" واسه همینه
وقتی قانونی باشه اکانتت اگه 100 تا مدرک هم بخواد میتونید بدید. ولی وقتی اطلاعات فیک باشه و لیمیت شدید هیچ مدرکی ندارید که ارائه بدید، و اکانت لیمیت باقی میمونه.

خوب کلا" داشتن پیپال برای یک ایرانی مقیم ایران غیر قانونیه. یعنی روشی نیست برای ما که یه اکانت با خیال راحت داشته باشیم؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خوب کلا" داشتن پیپال برای یک ایرانی مقیم ایران غیر قانونیه. یعنی روشی نیست برای ما که یه اکانت با خیال راحت داشته باشیم؟
بله، غیر قانونیه.
با خیال راحت و ارزون نه! نمیتونید داشته باشید.
مگه اینکه آدرس و تلفن و ... از یه کشور خارجی بخرید و همیشه در دسترستون باشه.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
بله، غیر قانونیه.
با خیال راحت و ارزون نه! نمیتونید داشته باشید.
مگه اینکه آدرس و تلفن و ... از یه کشور خارجی بخرید و همیشه در دسترستون باشه.

الان با یکی از فروشندگان اکانت با ایمیل صحبت کردم. میگند که یه اکانت درست میکنند و یه آیپی اختصاصی میدن و اینطور دیگه اکانتم لیمیت نمیشه. نمیدونم درسته یا نه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اکانتو بده من ببین چطوری براش لیمیت میکنم :D
ربطی به آی پی نداره، پی پال اونجوری هم که ملت شریف ایران شلوغش کردن گیر به آی پی نیست.
دو شرط لیمیت نشدن حساب: خلاف نکن، تو ایران زندگی نکن :D
بی خیال این اکانتا شو، وقتی غیر قانونی باشه برات مشکل پیش میاد، حالا نهایت میخواد یه آی پی بت بده دیگه! یعنی پی پال این همه بی شعوره که نتونه تشخیص بده این آی پی مال وی پی اسه؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
اکانتو بده من ببین چطوری براش لیمیت میکنم :D
ربطی به آی پی نداره، پی پال اونجوری هم که ملت شریف ایران شلوغش کردن گیر به آی پی نیست.
دو شرط لیمیت نشدن حساب: خلاف نکن، تو ایران زندگی نکن :D
بی خیال این اکانتا شو، وقتی غیر قانونی باشه برات مشکل پیش میاد، حالا نهایت میخواد یه آی پی بت بده دیگه! یعنی پی پال این همه بی شعوره که نتونه تشخیص بده این آی پی مال وی پی اسه؟

خوب اخه من تازه طعم درآمد اینترنتی رو دارم میچشم :D
حالا اون روشی که گفتین ارزون نیست و نیاز به آدرس و تلفن خارجی داره میدونید چند تومن میشه؟

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
خوب اخه من تازه طعم درآمد اینترنتی رو دارم میچشم :D
حالا اون روشی که گفتین ارزون نیست و نیاز به آدرس و تلفن خارجی داره میدونید چند تومن میشه؟

سلام کسانی که پاسپورت و ادرس واقعی ندارن داشتن پی پال برایشان سخت هست و اگر لیمیت شد و پاسپورت خواست به مشکل بر می خورید شاید بشه ادرس را حل کرد ولی این مورد نمیشه ولی اگر قوانین پی پال را رعایت کنید و با ای پی ایران وارد نشوید و با پروکسی و موارد اینها ا رعایت کنید احتمال لیمیت کم هست .

اگر دنبال اکانت بی دردسر تر هستید لیبرتی یا الرتی پی برات مناسب هست فعلا هم الرتی پی سیستمش مشکل داره حتی امکس هم نمیشه فقط باید حساب بانکی داشت که گران تمام میشود و با صرفه نیست با صحبتی که با پشتیبانی الرتی پی داشتم گفتند داریم سعی می کنیم سیستم را به روال قبلی برگردانیم ولی زمانش را نگفتند کی اماده میشود

با این حساب لیبرتی یا وب مانی برات بهتر هست ولی پیپال هم میشه اگر موارد بالا را رعایت کنی البته میتونی ویزا کارت به پیپالت اضافه کنی اگرم لیمت شد بعد 180 روز پولت را خرج کنی

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
سلام کسانی که پاسپورت و ادرس واقعی ندارن داشتن پی پال برایشان سخت هست و اگر لیمیت شد و پاسپورت خواست به مشکل بر می خورید شاید بشه ادرس را حل کرد ولی این مورد نمیشه ولی اگر قوانین پی پال را رعایت کنید و با ای پی ایران وارد نشوید و با پروکسی و موارد اینها ا رعایت کنید احتمال لیمیت کم هست .

اگر دنبال اکانت بی دردسر تر هستید لیبرتی یا الرتی پی برات مناسب هست فعلا هم الرتی پی سیستمش مشکل داره حتی امکس هم نمیشه فقط باید حساب بانکی داشت که گران تمام میشود و با صرفه نیست با صحبتی که با پشتیبانی الرتی پی داشتم گفتند داریم سعی می کنیم سیستم را به روال قبلی برگردانیم ولی زمانش را نگفتند کی اماده میشود

با این حساب لیبرتی یا وب مانی برات بهتر هست ولی پیپال هم میشه اگر موارد بالا را رعایت کنی البته میتونی ویزا کارت به پیپالت اضافه کنی اگرم لیمت شد بعد 180 روز پولت را خرج کنی

آخه مشکل اینجاس جاهایی که من ازشون پول میگیرم پیپال فقط قبول میکنند...
ممنون بابت اطلاعات

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
آخه مشکل اینجاس جاهایی که من ازشون پول میگیرم پیپال فقط قبول میکنند...
ممنون بابت اطلاعات

معمولا وب مانی هم قبول میکنن ولی اگه نکن باز اقا در یک کلام
دلار دزدی وارد حساب پیپالت نکن با حسابت دزدی نکن و در کل باش خلاف نکن
در عوضش پیپال هم هیچ کاری بهت نداره
ولی در غیر این صورت لیمیت میشی و....
ای پی ای پی میکنن هم باور کن همش حرفه
مطمئن باش با اطمینان 100 در صد دارم بهت میگم پی پال دقیقا میفهمه این ای پی وی پی ان یا پروکسی هست یا نه ( وی پی اس فرق داره ها ) و همچنین ای پی اصلی را هم میفهمه
ولی خوب با وی پی ان وصل بشی نمیاد بهت گیر بده چرا تو ایران هستی یا چرا ای پی اصلیت ایران هست و....
و این که به نظر شما میشه و امکان داره یه فرد که مثلا تو امریکاس همیشه با 1 ای پی بره تو پیپالش ؟ (بیایید یکم بیندیشیم:D)

و اگر هم لیمیت بشه ( به دلیل کمبود مدارک مثلا ادرس و پاسپورت را نتونی اثبات کنی) من بهتون اطمینان میدم اگه گیر یه سری ادم ..... نیوفتی پولت هیچیش از دست نمیره فقط میگه 3 ماه بلوک هست پولت
بعدش هم یه کردیت کارت اضافه میکنی و پولت را میریزی تو کردیت کارت و تموم حالا یه سری میان 40 - 50 درصد پولتا بر میدارن و این کارا برات میکنن

اگر هم خواستی من میتونم برات پی پال درست کنم

سپاس

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
پی پل فقط رعایت مقرراتش همین هیچ مشکلی پیش نمیاد
یکی دو تا مورد هست رعایت کنی احتمال ساسپند شدن خیلی میاد پایین
ای پی زیاد گیرنیس فقط باید کامل شما رو هاید کنه
اصولا هزینه تریس ای پی در مقیاس زیاد سنگینه برای پی پل مشکله بخواد عمیق تریس بزنه برای همین جدیدا رو هویت افراد کار می کنه البته تمامی اینا موقعی که از اکانت خلافی روی بده هست اون مو قع از شما مدارک مورد نظر رو در خواست می کنه

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
الان با یکی از فروشندگان اکانت با ایمیل صحبت کردم. میگند که یه اکانت درست میکنند و یه آیپی اختصاصی میدن و اینطور دیگه اکانتم لیمیت نمیشه. نمیدونم درسته یا نه؟
روزانه چندین مورد ایمیل پیرامون حساب پی پال داریم ، نمیدونم منظورتون از اون شخص بنده بوده یا خیر ولی اگر منظورتون بنده بوده من هرگز چنین چیزی را ذکر نکرده ام.

ضمنا در رابطه با مبحث آی پی باز این توضیح رو میدم که حتما نیاز نیست آی پی از اون کشور باشه ولی باید یک آی پی ثابت باشه. در صورتی که آی پی عوض بشه بصورت رندوم امکان لیمیت شدن حساب هست. اما در رابطه با آی پی ایران تحت هیچ شرایطی نباید با آی پی ایران در اکانت لاگین بشه وگرنه علاوه بر اینکه اکانت رو لیمیت میکنن احتمال اینکه با ارائه مدارک از لیمیت خارج نشه در صورتی که قانع نشن هم هست. چون روی این قضیه به شدت حساسن.

بالا