• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای تهیه بک آپ از محتوای سایت

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان

می خوام از محتوای سایت با شرایط زیر فول بک آپ تهیه کنم. لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید.

1. چون حجم محتوای سایت بالاست (حدودا 12 گیگابایت)، می خوام فایل آرشیو رو به 12 قسمت یک گیگابایتی تقسیم کنم.
2. فایل آرشیو رو با پسورد محافظت کنم.

کنترل پنل سایت cPanel هست و فضای FTP هم جهت انتقال فایل آرشیو موجوده.

با سپاس.

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
سلام دوستان

می خوام از محتوای سایت با شرایط زیر فول بک آپ تهیه کنم. لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید.

1. چون حجم محتوای سایت بالاست (حدودا 12 گیگابایت)، می خوام فایل آرشیو رو به 12 قسمت یک گیگابایتی تقسیم کنم.
2. فایل آرشیو رو با پسورد محافظت کنم.

کنترل پنل سایت cPanel هست و فضای FTP هم جهت انتقال فایل آرشیو موجوده.

با سپاس.

اگر ssh داری بهترین راه ssh هست

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
سایت رو هاست اشتراکی هست. در این صورت امکان استفاده از SSH برای این کار وجورد داره؟

نه معمولا سرویس دهنده ها ssh رو به هاست اشتراکی نمیدن .
ولی شما میتونید از خود سرویس دهنده بخوای که این کارو برات انجام بده با ssh و لینک دانلود رو به شما بده تا دانلود کنی

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
نه معمولا سرویس دهنده ها ssh رو به هاست اشتراکی نمیدن .
ولی شما میتونید از خود سرویس دهنده بخوای که این کارو برات انجام بده با ssh و لینک دانلود رو به شما بده تا دانلود کنی

ممنونم دوست عزیز.

راه دیگری هم وجود داره؟ یا فقط از همین راه اینکار امکان پذیره؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
از پشتیبانی هاستت کمک بگیر خوب

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
البته یک مشکلی هست گرفتن همچنین بک آپ حجیمی روی Ftp آن هم دو بار در هفته به سرور های اشتراکی شدیدا فشار وارد می کند.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
البته یک مشکلی هست گرفتن همچنین بک آپ حجیمی روی Ftp آن هم دو بار در هفته به سرور های اشتراکی شدیدا فشار وارد می کند.

اگر سایت رو به یک سرور مجازی منتقل کنم چی؟ اون موقع بهترین راه برای گرفتن بک آپ با این شرایط چیه؟ چون سایت دارای محتوای خاص هست و بازدید کننده های خاص و کم تعداد داره از هاست اشتراکی استفاده می کنم.

ممنون

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
اگر سایت رو به یک سرور مجازی منتقل کنم چی؟ اون موقع بهترین راه برای گرفتن بک آپ با این شرایط چیه؟ چون سایت دارای محتوای خاص هست و بازدید کننده های خاص و کم تعداد داره از هاست اشتراکی استفاده می کنم.

ممنون

بهترین کار اینه که فایل هات رو جدا کنی و سایت رو یه هاست اشتراکی بالا بیاری
فایهات هم روی وی پی اس باشه یا هاست دانلود

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
بهترین کار اینه که فایل هات رو جدا کنی و سایت رو یه هاست اشتراکی بالا بیاری
فایهات هم روی وی پی اس باشه یا هاست دانلود

ممنون.

فایل ها تصاویر حجیمی هستند که توسط وردپرس آپلود می کنم و بصورت گالری نمایش می دم. حجم هر تصویر 20 مگابایت هست.
باید ببینیم آیا وردپرس این امکان رو داره که تصاویر رو روی یک فضای دیگه آپلود کنه؟ در این مورد اطلاع ندارم.

بالا