• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من محصولات چوبی و معرق کاری دارم میخوام فروشگاه بزنم برای فروشش ایا اینکار جواب میده فروش داره؟
حالا با چطوری شروع کنم؟
با ایران مارکت سنتر شروع کنم یا خودم ووکامرس رو رو سایتم بزنم؟
سایتم توامضام هست خواستیت ببینید
لطفا کسی اگر تجربه داره بفرسته

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
راه اندازی فروشگاه اینترنتی قدرتمند با امکانات و توانایی های منحصر بفرد توسط فروشگاه ساز قدرتمند مارکت ساز. با امکانات و ماژول های گسترده مارکت ساز فروشگاه اینترنتی خود را برپا نمایید!

مارکت ساز در چهار نسخه متفاوت نیاز فروشندگان را در سطح های مختلف برطرف می نماید. با قالب های زیبا و ماژول های جانبی، مارکت ساز یکی از قدرتمند ترین سیستم های راه اندازی فروشگاه اینترنتی در حال حاضر می باشد. پشتیبانی از فروشگاه و رفع مسایل فنی، یکی از مهمترین موارد مورد نیاز هر فروشگاه اینترنتی می باشد که در نسخه های نقره های، طلایی و حرفه ای مارکت ساز بصورت رایگان و کاملا آنلاین ارائه می شود.

مارکت ساز کاملترین سیستم ارسال و پرداخت اینترنتی شامل انواع ارسال و پرداخت های آنلاین بانکی، سیستم های خرید پستی COD، پرداخت ارزی، نقدی، چک، حواله و پرداخت هنگام تحویل کالا را پشتیبانی می نماید.

کاملترین سیستم اطلاع رسانی به مشتریان توسط پیامک (SMS) در مراحل مختلف خرید و سیستم اطلاع رسانی به مدیریت، اعلام ورود به بخش مدیریت از طریق پیامک برای کنترل امنیت فروشگاه.

مشاهده سایت

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام، برای سایتتون قالب های بسیار زیبا و شیک و البته کاملا سئو داریم که میتونیم تقدیم کنیم + راه اندازی ووکامرس.
لطفا نمونه هارو ببینید: http://www.sepila.com/all-design-gallery
و در مورد مشاوره: میتونید برای ابتدای کارتون خودتون فروشگاه رو راه بندازید و به کسی هم کارمزد ندید برای ارسال هم از پست استفاده کنید.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
درود

ووکامرس رو نصب کن و اگر میتونی قالب براش طراحی کن امکاناتش فوق العادست و بخصوص رایگان هست

کم کم کار دستت میاد و حرفه ای تر میشی و فروشگاهتو کاملتر میکنی تکمیل و حرفه ای کردن ووکامرس هم که مثل آب خوردنه

لازم نیست پول برای طراحی فروشگاه بدی اپن کارت پرستا تومیتو مچنتو و ... رایگان هستن که خیلی قوی و امکانات عالی ای دارن

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
خوب برای ووکامرس باید با یهشرکت
درود

ووکامرس رو نصب کن و اگر میتونی قالب براش طراحی کن امکاناتش فوق العادست و بخصوص رایگان هست

کم کم کار دستت میاد و حرفه ای تر میشی و فروشگاهتو کاملتر میکنی تکمیل و حرفه ای کردن ووکامرس هم که مثل آب خوردنه

لازم نیست پول برای طراحی فروشگاه بدی اپن کارت پرستا تومیتو مچنتو و ... رایگان هستن که خیلی قوی و امکانات عالی ای دارن
برای ووکامرس باید چطوری با پست قرار داد ببندم که محصولو از من تحویل بگیره برسونه به مشتری لطفا راهنمایی کنید

saeed_myheart

Registered User
لایک‌ها
42
چه طوری با پست قرار داد ببندم برای ووکامرس؟
برای ووکامرس حتما باید با شرکت سفیر قرار دادببندم یا خودمم میتونم مستقیم با پست قرار داد ببندم
لطفا راهنمایی کنید

بالا