• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی در مورد شرایط ارسال پست در وردپرس

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام

دوستان،
چطور می تونم در سایتی که چند ادیتور مختلف داره از ارسال پست های تکراری جلوگیری کنم؟ برای این کار پلاگین یا روش قابل اتکایی وجود داره؟

و اینکه چطور می تونم امکان ارسال کامنت را برای کلیه پست هایی که ارسال می شوند غیر فعال کنم؟

با سپاس.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
سلام

دوستان،
چطور می تونم در سایتی که چند ادیتور مختلف داره از ارسال پست های تکراری جلوگیری کنم؟ برای این کار پلاگین یا روش قابل اتکایی وجود داره؟

و اینکه چطور می تونم امکان ارسال کامنت را برای کلیه پست هایی که ارسال می شوند غیر فعال کنم؟

با سپاس.

wordpress.org/extend/plugins/delete-duplicate-posts
با این پلاگین میتونید پست های تکراری رو پاک کنید , البته کامل که نه ولی در حد قابل قبوله ...

برای غیر فعال کردن نظرات برید به تنظیمات > گفت گو ها
تنظیمات مورد نظر رو میتونید اعمال کنید

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
wordpress.org/extend/plugins/delete-duplicate-posts
با این پلاگین میتونید پست های تکراری رو پاک کنید , البته کامل که نه ولی در حد قابل قبوله ...

برای غیر فعال کردن نظرات برید به تنظیمات > گفت گو ها
تنظیمات مورد نظر رو میتونید اعمال کنید

از لطفتون ممنونم دوست عزیز.

تو برخی از سایت های وارز دیتالایفی دیدم که وقتی ادیتور می خواد پست تکراری ارسال کنه پیامی دریافت می کنه مبنی بر این که مطلب مورد نظر تکراری هست و قابل انتشار نیست. می خواستم بدونم همچین امکانی تو وردپرس وجود داره؟ البته پلاگینی که شما معرفی کردید هم خیلی می تونه مفید واقع بشه. چون در حال حاضر تعداد زیادی پست تکراری در سایت وجود داره که می خوام پاک بشن. ولی از این به بعد می خوام از ارسال اینگونه پست ها جلوگیری کنم تا اینکه بخوام بعدا پاکشون کنم. این طوری از شر خطاهای 404 و مشکلاتی از این قبیل هم در امان می مونیم.

بالا