• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی راجب بورس، سرمایه گذاری و...

~MR~

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
دوستان عزیز برداشت من از بورس و سرمایه گذاری اینه:
سهام فلان شرکت رو می خری و میزاری بمونه، مثلا 1 سال دیگه در بهترین حالت سهامش دو برابر میشه، اون وقت می فروشی و سود می کنی. (بدون هیچ پرداخت ماهیانه یا چیزی).

میخواستم بدونم این برداشتم درسته؟ آخه گاها یه چیزایی می شنوم که جور در نمیاد.
مثلا یارو میگه با 100 تومن شروع کردم و الانم وضعش خوبه؟ اگه بهترین حالت ها رو هم حساب کنیم یارو یه ساله پولشو می کنه 200 دو ساله می کنه 400 سه ساله می کنه 800 و همینطوری و شاید 10 ساله به زور بکنه 4-5 میلیون. تازه جوری حساب کردم که هرسال بهترین موفقیت ممکن رو داشته باشه.

میشه خیلی ساده و به زبان خودمونی بگید بورس و سرمایه گذاری یعنی چی و چجوری باعث کسب درآمد و موفقیت برخی افراد میشه؟

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
داداش این ک شنیدی آآواز دهل از دور خوش است 90 درصد کسایی ک میرن تو بورس با ضرر همراه کارشون فقط افراد با علم و درک بالا و افراد بوق موفقن

~MR~

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
داداش این ک شنیدی آآواز دهل از دور خوش است 90 درصد کسایی ک میرن تو بورس با ضرر همراه کارشون فقط افراد با علم و درک بالا و افراد بوق موفقن
اون که 100%.
ولی می خوام بدونم روند کار همونیه که من گفتم؟

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
روندش بله از کم شروع میشه اگه درست باشه بعد زیاد میشه سودش ولی برعکسشم ممکن

~MR~

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
روندش بله از کم شروع میشه اگه درست باشه بعد زیاد میشه سودش ولی برعکسشم ممکن
پس یعنی تنها راه سود کردن اینه که بخری وقتی گرون شد بفروشی؟
سود ماهانه یا... نداره؟

taei..

Registered User
لایک‌ها
10
یه سوال خارج ار بحث. روند دوبل شدن بعد ده سال رو چه حساب حساب کردی 4-5 میلیون ؟ :general607:
100-200-400-800-1600-3200-6400-12800-25600-51200-102400
ینی صد هزار تومن رو شما ده سال دوبل کنی میشه صد و دومیلیون و چهارصد هزار تومان . و بعد 15 سال میشه حدود سه میلیارد تومن ...و بعد بیست سال میشه حدود صد میلیارد تومن

~MR~

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یه سوال خارج ار بحث. روند دوبل شدن بعد ده سال رو چه حساب حساب کردی 4-5 میلیون ؟ :general607:
100-200-400-800-1600-3200-6400-12800-25600-51200-102400
ینی صد هزار تومن رو شما ده سال دوبل کنی میشه صد و دومیلیون و چهارصد هزار تومان . و بعد 15 سال میشه حدود سه میلیارد تومن ...و بعد بیست سال میشه حدود صد میلیارد تومن
حدس می زدم اینطوری بشه! ( تا سه - چهار سال رو حساب کردم دیگه بی خیال شدم :general208: :D )

----------------

حالا در دنیای بورس این که پول دو برابر بشه چیز ممکنی هست؟(یعنی چیز معمولی هست یا کم پیش میاد؟)
شنیدم بعضی شرکتا سهامشون حتی 6 ماهه دو برابر میشه!

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پس یعنی تنها راه سود کردن اینه که بخری وقتی گرون شد بفروشی؟
سود ماهانه یا... نداره؟
بله میتونی سود کنی ولی باید جایی وصل باشی ک بدونی ارزش سهامت کی تغییر میکنه یا خیلی باید مخ باشی

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
ببین برای اینکه ت بورس موفق باشی باید دو نوع تحلیل رو بلد باشی . یکی فاندامنتا ( بنیادی ) و اون یکی تکنیکال .
در کنار این دو باید اخبار رو هم دنبال بکنی
و در کنار این ها باید افرادی باشن که شما رو راهنمایی بکنن و اطلاعات مهم و درست رو به شما بدن . در صورت داشتن این مورد اونا مهم نیست ولی در صورت داشنن اونا و بدون این یکی میتونی مثل عموم افراد بورسی فعالیت بکنی . شرایط سخت میشه ولی باز هم سود بردن ممکنه ولی هوش و ذکاوت بالایی میخواد و به علاوه وقت کافی
سایت هایی هستن که تحلیل رو انجام میدن و در ازای دریافت حق اشتراک بهتون سیگنال های خرید یا فروش میدن.
بورس به غیر از پنج شنبه و جمعه در طول هفته از ساعت 8 تا 12:30 بازه و میتونید معامله بکنید .
در طول روز از منفی 4 تا مثبت 4 درصد میتونید سود بکنید . یعنی اینکه شما در یک روز میتونید 8 درصد سود یا 8 درصد ضرر بکنید .
در طول یکسال میتونید سرمایه خودتون رو بیشتر از 10 برابر و یا اینکه سرمایه خودتون رو کمتر از یک دهم بکنید!
هر جفت این فرض ها اشتباهه.
شما یک سهمی رو که تشخیص میدید روند صعودی داره خرید میکنید و بعدش تا زمانی که فکر میکنید اون روند ادامه داره سهم رو نگه میدارید و بعدش میفروشید .
صف خرید و صف فروش تشکیل میشه . خلاصه به همین راحتی ها نیست . شما اول باید هدفتون حفظ اصل سرمایه باشه و بعدش اگه حرفه ای باشید میتونید تا سالی 200 300 درصد هم سود ببرید . ممکن هم هست سالی 100 درصد هم ضرر بکنید !
همه چی بستگی به شما و شرایط داره

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
سلام . دوستانمون توضیحاتی دادن ... گفتم بگم بهتون که ورود به بورس همین جوری نیست... باید خیلی قوی باشید به خصوص در شرایط فعلی ...
باید توانایی تحلیل بازار را داشته باشید . تحلیل سهام به دوروش تکنیکال و بنیادی انجام میشه. باید تکنیکال را حتما بلد باشید.
سالهای 90-92 سالهای طلایی بورس بود و سود های وحشتناکی نصیب بورس بازها کرد. ولی الان اوضاع اصلا خوب نیس ... دولت باسیاستهای کنترل تورم سرمایه های ملت را در ضرر توی بورس گیرانداخته .
سهام پالایشی فعلا بستس . توی نمادهای بنیادی دیگه هم رانت بازی خیلی زیاده ... تاثیر بلاتکلیفی قرارداد ژنو هم پدر بازار را در آورده . فعلا هم که قیمت نفت نزولیه. دلار سال دیگه هم که 2850 خورده /// کلا اوضاع عجیبی داره بورس ... شرکتهای زیان ده . مثبت میخورن ... شرکتهای قوی ساکن شدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من فعلا فقط یاد گیری تحلیل های مختلف را توی برنامت بزار . بعدشم بایه سرمایه کم وارد شو و روی نوسان های 8-15 درصدی تمرکز کن.
موفق باشید.

بالا