سلام دوستان و اساتید گرامی
من میخام اطلاعات مطلب رو داخل جدول نگهداری کنم اما یه مشکل خوردم...
تعداد مطالب فرض کنید 2 میلیون مطلب هست .
فیلد های مورد نیاز به چند دسته تقسیم میشن:
الف- اطلاعات عمومی مطلب که برای همه مطالب وجود دارد (یعنی این فیلد ها برای همه مطالب دارای محتواست)
کد، عنوان، تاریخ، دسته، نویسنده، رمز، تصویر، و ... (حدود 20 فیلد)
ب- برچسب های مطلب (این فیلد فقط بعضی از مطالب محتوا دارد - شاید 20000 مطلب از 2 میلیون مطلب این فیلد را نیاز داشته باشند)
ج- سئو مطلب (عنوان ، کیوردها، توضیحات سئو و ...) (این فیلد هم فقط برای 20000 مطلب از 2 میلیون مطلب نیاز است)
د- قیمت مطلب یا محصول (این فیلد هم برای 20000 از 2 میلیون مطلب نیاز است)
و- سایر موارد مثل این 3 مورد که عرض کردم
----------
سوالم اینه که به نظر شما برای اینکه روی سرور فشار نیاد و راحت و خیلی پر سرعت و بهینه کوئری هام اجرا شه کدوم راه رو انتخاب کنم؟؟؟
1- یه جدول فقط ایجاد کنم و همه فیلد ها (الف-ب-ج-د-و) رو تو همون بزارم ؟
2- به ازای هر مورد (الف-ب-ج-د-و) یه جدول ایجاد کنم و ایناهارو باهم از طریق کد مطلب مرتبط کنم (که به گفته بعضی دوستان کوئری هام خیلی جوین های تو در تو پیدا میکنه و برای سرور بهینه نیست و کلا اشتباهه) ؟
3- یه جدول ایجاد کنم برای اطلاعات عمومی (الف) و یه جدول درست کنم مثلا با نام extra و سایر گزینه هارو (ب-ج-د-و) داخل اون ذخیره کنم
4- راه های دیگر؟! که ممنون میشم شما پیشنهاد بدید.
ممنون میشم اگه رفرنس های خارجی هم در این مورد معرفی کنید.
من میخام اطلاعات مطلب رو داخل جدول نگهداری کنم اما یه مشکل خوردم...
تعداد مطالب فرض کنید 2 میلیون مطلب هست .
فیلد های مورد نیاز به چند دسته تقسیم میشن:
الف- اطلاعات عمومی مطلب که برای همه مطالب وجود دارد (یعنی این فیلد ها برای همه مطالب دارای محتواست)
کد، عنوان، تاریخ، دسته، نویسنده، رمز، تصویر، و ... (حدود 20 فیلد)
ب- برچسب های مطلب (این فیلد فقط بعضی از مطالب محتوا دارد - شاید 20000 مطلب از 2 میلیون مطلب این فیلد را نیاز داشته باشند)
ج- سئو مطلب (عنوان ، کیوردها، توضیحات سئو و ...) (این فیلد هم فقط برای 20000 مطلب از 2 میلیون مطلب نیاز است)
د- قیمت مطلب یا محصول (این فیلد هم برای 20000 از 2 میلیون مطلب نیاز است)
و- سایر موارد مثل این 3 مورد که عرض کردم
----------
سوالم اینه که به نظر شما برای اینکه روی سرور فشار نیاد و راحت و خیلی پر سرعت و بهینه کوئری هام اجرا شه کدوم راه رو انتخاب کنم؟؟؟
1- یه جدول فقط ایجاد کنم و همه فیلد ها (الف-ب-ج-د-و) رو تو همون بزارم ؟
2- به ازای هر مورد (الف-ب-ج-د-و) یه جدول ایجاد کنم و ایناهارو باهم از طریق کد مطلب مرتبط کنم (که به گفته بعضی دوستان کوئری هام خیلی جوین های تو در تو پیدا میکنه و برای سرور بهینه نیست و کلا اشتباهه) ؟
3- یه جدول ایجاد کنم برای اطلاعات عمومی (الف) و یه جدول درست کنم مثلا با نام extra و سایر گزینه هارو (ب-ج-د-و) داخل اون ذخیره کنم
4- راه های دیگر؟! که ممنون میشم شما پیشنهاد بدید.
ممنون میشم اگه رفرنس های خارجی هم در این مورد معرفی کنید.