• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام خدمت همه دوستان
یه لپ تاپ ایسوز دارم که ۲ تا هارد داره یه SSD و یه HDD .ویندوز ۸ ارجینال هم روی HDD ش نصبه .میخوام ویندوز ارجینال ش رو به SDD منتقل کنم ولی نمیدونم چطوری این کارو انجام بدم
ممنون میشم اگر کسی میدونه کمک کنه .
ترجیحا روشی باشه که نیاز به به درایور نوری نداشته باشه چون الترابوکه و درایور نوری نداره .
میخــــــلص

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
سلام خدمت همه دوستان
یه لپ تاپ ایسوز دارم که ۲ تا هارد داره یه SSD و یه HDD .ویندوز ۸ ارجینال هم روی HDD ش نصبه .میخوام ویندوز ارجینال ش رو به SDD منتقل کنم ولی نمیدونم چطوری این کارو انجام بدم
ترجیحا روشی باشه که نیاز به به درایور نوری نداشته باشه چون الترابوکه و درایور نوری نداره .
میخــــــلص
برنامه های گوناگونی برای کلون کردن پارتیشن یا هارد وجود دارند از جمله Acronis True Image Home نسخه ی boot CD PLUS PACK بخوبی از پس اینکار برمیاد با توجه به اینکه CD Rom ندارین فایل iso روی فلش مموری باید رایت بشه
همچنین Paragon Hard disk Manager گزینه ی Copy Hard disk داره. برنامه ی Solid State Doctor گذشته از قابلیت اصلیش که Trim کردن SSD برای حفظ سرعتش هست گزینه ی Clone پارتیشنها رو هم داره
اغلب برنامه های مدیریت هارد دیسک و پارتیشن دارای این امکان هستند

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام خدمت همه دوستان
میخــــــلص
سلام. به نظر من این کار رو نکنید بهتره. چون مثل اولش نمیشه.

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
سلام. به نظر من این کار رو نکنید بهتره. چون مثل اولش نمیشه.
چرا مثل اولش نمیشه ؟
راستشو بخواید من اصلا از وبندوز ارجینال خوشم نمیاد .همون کپی بهتره .فقط میخوام یه بک آپ داشته باشم که بعدا اگر پشیمون شدم راه برگشت باشه .
و اینکه اگر ویندوز رو اس اس دی ۲۴ کیک باشه سرعت فوق العاده میره بالا و این خیلی خوبه .
حتی من فکر میکنم مصرف باطری هم کم بشه .چون الان ساعات روشن بودن ssd و hdd رو تو اچ دی تیون چک میکنم باهم فرق دارن .یعنی فقط مواقع لزوم اس ای دی وارد مدار میشه و روشن میمونه .البته نمیدونم بر عکسش هم اتفاق می افته یا نه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
چرا مثل اولش نمیشه ؟
راستشو بخواید من اصلا از وبندوز ارجینال خوشم نمیاد .همون کپی بهتره .فقط میخوام یه بک آپ داشته باشم که بعدا اگر پشیمون شدم راه برگشت باشه .
و اینکه اگر ویندوز رو اس اس دی ۲۴ کیک باشه سرعت فوق العاده میره بالا و این خیلی خوبه .
حتی من فکر میکنم مصرف باطری هم کم بشه .چون الان ساعات روشن بودن ssd و hdd رو تو اچ دی تیون چک میکنم باهم فرق دارن .یعنی فقط مواقع لزوم اس ای دی وارد مدار میشه و روشن میمونه .البته نمیدونم بر عکسش هم اتفاق می افته یا نه
پس پیشنهاد می کنم هارددیسک اصلی سیستخم رو اصلا باز کنید. چون بنده تجربه خوبی از این کار نداشتم و هارددیسکی که روش ویندوز ارژینال داشتم رو ایمیج گرفتم و ... و بعد پارتیشن بندی کردم و ... دیگه هیچ وقت نتوینستم اون ویندوز خوبی که روش بود رو Restore کنم. 100درصد وقتی سیستم عامل و برنامههاتون بره روی SSD سرعت بسیار افزایش پیدا می کنه(هنگام Read/Write ) و سرعت واقعی پردازنده و سیستمتون رو اون موقع میبینید. مصرف باطری هم کمتر میشه(خیلی محسوس نیست). پس اگر زیاد به ویندوز ارژینال اعتقاد ندارید ویندوز جدید نصب کنید(اگر درایورهاشو دارید). اما بازم پیشنهاد می کنم هارددیسک خود لپ تاپ که ویندوز ارژینال روشه رو باز کنید و کنار بزارید.

بالا