• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی

mahdimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ؛ وقت همگی بخیر و شادی
ممنون که وقت خودتون رو در اختیار من قرار میدید
غرض از ایجاد این تاپیک این بوده که از اساتید و دوستان راهنمایی بگیرم
بنده 27 سالمه از شمال هستم و تهران هم منزل دارم ، با شرکتی که کار می کردم تسویه حساب کردم و مبلغ 194 ملیون تومن توی حسابم هست که البته اگه لازم باشه میتونم تا 200 ملیون یا کمی بیشتر هم برسونم
از دوستان راهنمایی میخوام تا ببینم با این پول چکار کنم تا حداکثر سود ممکنه در ماه عایدم بشه البته تضمین برای من خیلی مهمه و اهل ریسک نیستم
از دوستانی که تجربه دارن تقاضای راهنمایی دارم
پیشاپیش سپاس از اینکه وقت خودتونو در اختیارم قرار میدید

rakiston

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
واي عجب شركتي بوده ...اگه اهل ريسك نيستي بزار روزشمار بانك دي 3.5 ميليونتو بگير

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
بیشترین سود رو از موسسه آرمان می تونید بگیرید.

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

mahdimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واي عجب شركتي بوده ...اگه اهل ريسك نيستي بزار روزشمار بانك دي 3.5 ميليونتو بگير
ماهیانه 3.5 ملیون پول خیلی کمیه ؛ اگه بخوام منطقی صحبت کنم با این سود ، حتی اگه پولمو دست نزنم باز هم هر روز از ارزش کلی پولم کم میشه
بیشترین سود رو از موسسه آرمان می تونید بگیرید.
Sent from my GT-S6312 using Tapatalk
نه دنبال کار با موسسه نیستم که امروز هستن فردا نیستن ؛ میخوام کار کنم ، دنبال ایده ام

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مجدد برید توی همون شرکت کار کنید! چون فعلا هیچکاری نمیتونه براتون سود مناسبی داشته باشه کسادی بازار بسیار بسیار زیاد هست

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
سلام . من یه ایده خیلی خوب دارم که مطمئن هستم جواب میده .. اگر خواستی در موردش فکر کن .. و بعد با من تماس بگیر ...09120297917 مطمئن باش اگر تو هم با من همرنگ و هم نظر و هم فکر باشیم میتونیم یک برند جدید رو تو تهران راه بندازیم ...با درامد عالی فقط اولین قدم همیاری و تلاش و نا امید نشدنه ... با تشکر

mahdimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من یه ایده خیلی خوب دارم که مطمئن هستم جواب میده .. اگر خواستی در موردش فکر کن .. و بعد با من تماس بگیر ...09120297917 مطمئن باش اگر تو هم با من همرنگ و هم نظر و هم فکر باشیم میتونیم یک برند جدید رو تو تهران راه بندازیم ...با درامد عالی فقط اولین قدم همیاری و تلاش و نا امید نشدنه ... با تشکر
ايا در اين ايده ي شما كه هيچ توضيحي در موردش ندادي و گفتي در موردش فكر كن،( مسئله اينجاست كه كه وقتي ميگي در موردش فكر كن بايد يك توضيحي داده باشي كه در موردش فكر كنم ولي ندادي! ) ، اصل و سود من تضمين شدست؟ چگونه و چه مقدار؟

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
ايا در اين ايده ي شما كه هيچ توضيحي در موردش ندادي و گفتي در موردش فكر كن،( مسئله اينجاست كه كه وقتي ميگي در موردش فكر كن بايد يك توضيحي داده باشي كه در موردش فكر كنم ولي ندادي! ) ، اصل و سود من تضمين شدست؟ چگونه و چه مقدار؟
.. ایده رو من موقعی میگم که من و کسی که کیخواد ایده رو بشنوه باشیم .... حالا اگر دوست داشتی تماس بگیر و در موردش صحبت کنیم .. در ضمن هر کاری ریسک خودش رو داره .. ولی اگر کار ما رشد کنه و ما صبر داشته باشیم و تلاش کنیم نامبر وان میشیم .. مثلا مثل ریکا که همه مایع ظرف شویی رو ما میگیم ریکا و این اسم موندگار شد ...

mahdimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
.. ایده رو من موقعی میگم که من و کسی که کیخواد ایده رو بشنوه باشیم .... حالا اگر دوست داشتی تماس بگیر و در موردش صحبت کنیم .. در ضمن هر کاری ریسک خودش رو داره .. ولی اگر کار ما رشد کنه و ما صبر داشته باشیم و تلاش کنیم نامبر وان میشیم .. مثلا مثل ریکا که همه مایع ظرف شویی رو ما میگیم ریکا و این اسم موندگار شد ...

پس نگو در موردش فكر كن،متاسفم من وارد كاري كه اصل سرمايم بطور كامل و مقداري از سودم تضمين شده نباشه و هروقت كه مايل بودم نهايتا در عرض حداكثر دو ماه بتونم سرمايمو پس بگيرم وارد نميشم ، امكان نداره دويست مليون تومن پولو در اختيار كسي بزارم و باهاش شريك شم كه هيچ تضميني نباشه و بخوره ، ٢٧ سالمه بچه هفده ساله كه نيستم
موفق باشي

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
برادر من . اولا من اصلا پول خور که نیستم بلکه پولمو خوردن .. و دوما من نگفتم التماس میکنم بیا شریک بشیم چون منم پول میزارم .. و سوما . من 36 سالمه و خدایی تا حالا نا حقی نکردم و نمیکنم و چهارما از من ساده تر و احساسی تر نیست و پنجما شما کار بدون ریسک فقط باید بزاری تو بانک ...و ششما کارهای بزرگ ریسک بزرگ هم میخواد ..و هفتما شما حتی به خودت زحمت ندادی که بیای تو تلگرام و در بارش حرف بزنیم ... پس نتیجه میگیریم که بری همون سود بانک رو نوش جان کنی ..

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
پس نگو در موردش فكر كن،متاسفم من وارد كاري كه اصل سرمايم بطور كامل و مقداري از سودم تضمين شده نباشه و هروقت كه مايل بودم نهايتا در عرض حداكثر دو ماه بتونم سرمايمو پس بگيرم وارد نميشم ، امكان نداره دويست مليون تومن پولو در اختيار كسي بزارم و باهاش شريك شم كه هيچ تضميني نباشه و بخوره ، ٢٧ سالمه بچه هفده ساله كه نيستم
موفق باشي
خدا نگهدار

mahdimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر من . اولا من اصلا پول خور که نیستم بلکه پولمو خوردن .. و دوما من نگفتم التماس میکنم بیا شریک بشیم چون منم پول میزارم .. و سوما . من 36 سالمه و خدایی تا حالا نا حقی نکردم و نمیکنم و چهارما از من ساده تر و احساسی تر نیست و پنجما شما کار بدون ریسک فقط باید بزاری تو بانک ...و ششما کارهای بزرگ ریسک بزرگ هم میخواد ..و هفتما شما حتی به خودت زحمت ندادی که بیای تو تلگرام و در بارش حرف بزنیم ... پس نتیجه میگیریم که بری همون سود بانک رو نوش جان کنی ..
من از شما پرسیدم تضمین اصل و سود به چه نحوه ، شما در جواب تضمین گفتی ریسک داره و ...، این از برداشت هر شخصی که بتونه بخونه یعنی هیچ تضمینی وجود نداره وگرنه میگفتی تضمین اینکه اعتبار و سرمایتو در اختیارم میزاری فلان چیزه ، به این که پول خور نیستی و التماس نکردی و سنت و اینکه آدم ساده ای هستی و .... کاری ندارم ، این همش باد هواست ، فردا که پول خوردی من چکار کنم ؟ بگم این اقا گفته بود من ساده ام ؟ نه اقا جون ، الان حرف رو باید با سند و مدرک زد ، عقل من حرف و حدیث رو قبول نمیکنه ، درضمن من سهامدار یه شرکت بزرگی بودم که این دویست ملیون تومن در مقابل پروژه های اون شرکت مثل ده هزار تومن بود ، منظورم اینه که وقتی تضمین کافی وجود داشته باشه بله آدم سرمایه و اعتبار و وقتشو در اختیار میزاره نه با یه مشت حرف که اره بیا شریک شیم من ادم پول خوری نیستم و فلان ، حرفای شما بچه گانست و وقتی دیدی با حرفای ساده و باد هوا مایل به مذاکره نشدم لحن توهین مانند بکار گرفتی و قهر کردی و بای دادی ، شما نه تضمین کافی که چه عرض کنم ، نه میخوای تضمین حداقلی بدی نه رفتار مناسبی داری
موفق باشی

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
تو همون شرکتی که قبلا بودین برین و کار رو ادامه بدین
بازار الان پر از ریسک هستش

mahdimm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو همون شرکتی که قبلا بودین برین و کار رو ادامه بدین
بازار الان پر از ریسک هستش
دوستان قبلا چنین چیزی گفتن و پاسخ دادم امکانش نیست
تصمیم گرفتم با کمک یک نفر کارهای عمرانی ابنیه با تضمین اصل و سود انجام بدم

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
من از شما پرسیدم تضمین اصل و سود به چه نحوه ، شما در جواب تضمین گفتی ریسک داره و ...، این از برداشت هر شخصی که بتونه بخونه یعنی هیچ تضمینی وجود نداره وگرنه میگفتی تضمین اینکه اعتبار و سرمایتو در اختیارم میزاری فلان چیزه ، به این که پول خور نیستی و التماس نکردی و سنت و اینکه آدم ساده ای هستی و .... کاری ندارم ، این همش باد هواست ، فردا که پول خوردی من چکار کنم ؟ بگم این اقا گفته بود من ساده ام ؟ نه اقا جون ، الان حرف رو باید با سند و مدرک زد ، عقل من حرف و حدیث رو قبول نمیکنه ، درضمن من سهامدار یه شرکت بزرگی بودم که این دویست ملیون تومن در مقابل پروژه های اون شرکت مثل ده هزار تومن بود ، منظورم اینه که وقتی تضمین کافی وجود داشته باشه بله آدم سرمایه و اعتبار و وقتشو در اختیار میزاره نه با یه مشت حرف که اره بیا شریک شیم من ادم پول خوری نیستم و فلان ، حرفای شما بچه گانست و وقتی دیدی با حرفای ساده و باد هوا مایل به مذاکره نشدم لحن توهین مانند بکار گرفتی و قهر کردی و بای دادی ، شما نه تضمین کافی که چه عرض کنم ، نه میخوای تضمین حداقلی بدی نه رفتار مناسبی داری

موفق باشی
سلام دوباره ... شما حتی ایده منو نشنیدی ولی قضاوت کردی..من نه به شما و نه به هیچ کس اهانت نکردم .. اگر هم فکر کردی من به شما اهانت کردم من از شما معزرت میخوام .. راستش ایده من خیلی خوبه و حقیقتش به نظر خودم . و چون من تو دل خودم نگه داشتم و با کسی در بارش صحبت نکردم . و دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم و دنبال یه آدم با تجربه میگردم که کمکم کنه ... اصلا براورد نکردم که تضمینش چجوریه ولی میدونم که کار بزرگیه . من دنبال حاشیه و حرف و جدل نمیگردم .. من دنبال موفقیت و رشد هستم .. فقط همین

gravity

Registered User
لایک‌ها
98
تحلیل سهام و ارائه سبدهای هفتگی در 80tik.ir
برخی سهام پیشنهادی ما طی ده روز قبل 15 درصد رشد داشته است / پیشنهاد دارم زیر نظر بنده این مبلغ را سرمایه گزاری در بورس انجام دهید و یا از سبدهای فوق حرفه ای ما در 80 تیک دات آی آر استفاده کنید.
عضویت در کانال های تلگرامی موفق زیر را بهتون پیشنهاد می دهم:
telegram.me/signals
ارائه ی سبدهای موفق و پر سود هفتگی سهام

telegram.me/avazosaz
موسیقی سنتی و آواز اصیل ایرانی

رصدخانه سهام و جفت ارز

https://telegram.me/joinchat/A7xgmwXyrLupNINmXI3Wjg

بالا