• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست ساخت ربات برای توئیتر

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
با سلام.لطفا شرایط رو مطالعه بفرمایید توضیحات کامل هست:
نیازمند ساخت یک ربات برای شبکه اجتماعی توئیتر هستم.همون طور که در جریان هستین شما در شبکه اجتماعی توئیتر میتونین کلیدواژه مورد نظرتون رو سرچ کنید و توئیتر توئیت همه افرادی که کلید واژه مد نظر شما رو ارسال میکنند نشون میده.برای نمونه همون طور که در فایل آپلود شده ملاحظه می فرمایید من واژه "David Beckham" رو سرچ کردم و توئیتر همه توئیت هایی که این کلمه رو داشته باشند رو به صورت منظم به من نشون میده.همون طور که تو تصویر دوم ملاحظه می کنید هر توئیت سه گزینه reply,like و retweet داره.رباتی که من میخوام باید قادر باشه کلیدواژه ای که من براش معین می کنم رو سرچ کنه و به همه توئیتی های جدیدی که توئیتر نشون میده reply کنه و تویئت من رو واسش بفرسته.(شکل سوم)
لطفا اگر امکان ساخت چنین رباتی براتون مقدور هست شرایط,مدت زمان ساخت و قیمت رو ارسال کنید.
ممنون.

فایل های ضمیمه

• d1Capture.PNG
    d1Capture.PNG
    315.2 KB · نمایش ها: 16
  • d2Capture.PNG
    d2Capture.PNG
    43.9 KB · نمایش ها: 13
  • d3Capture.PNG
    d3Capture.PNG
    21.6 KB · نمایش ها: 14

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
این سیستم رو نمی دانم اما همه سیستم های که با حجم وسیع ارسال روبرو هستن سیستم های قدرتمندی برای جلوگیری از اسپم دارن و الا سر ساعت سرور اینا رو می سوزونن

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
من به صورت دستی این کار رو انجام میدم.یعنی هر ساعت حدود 1000 توئیت پشت سر هم داریم به وسیله نیروی انسانی.توئیتر یه مقدار حساسیتش نسبت به سایر شبکه های اجتماعی پائین تره.بخصوص اگر اکانت توئیتر فرد یه مقداری با سابقه باشه و از همون ابتدای ساختش شروع به اسپمینگ نکنه معمولا کمتر دچار مشکل میشه.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
گوگل از این گیرتره من براش ربات نوشتم اما واقعیت امر تا به حال با توئیتر کار نکردم شما یک فیلم از مراحلی که نفر انجام میده برام ارسال کنید تا براتون یه رنج قیمت بدم

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
مراحل بدین صورت هست دوست عزیز:
1-من یک کلمه رو در سرچ توئیتر وارد میکنم و توئیتر تمام توئیت هایی که شامل کلمه جستجو شده من هست رو نشون میده(با دایره قرمز در عکس مشخص کردم)
هر توئیت دارای یک گزینه به نام ریپلای هست(با دایره قرمز در عکس دوم مشخص کردم) که به شکل فلش هست.وقتی روی گزینه ریپلای کلیک میکنیم یه کادر باز میشه, میتونیم پاسخ خودمون رو به فردی که اون توئیت رو ارسال کرده ارسال (تویئت کنیم) کنیم.(در شکل با دایره نوشته من و گزینه توئیت رو مشخص کردم)
2-ربات باید بتونه روی گزینه ریپلای کلیک کنه و توئیت من رو واسشون ارسال کنه.

فایل های ضمیمه

• 2Capture.PNG
    2Capture.PNG
    401.7 KB · نمایش ها: 10
  • 3Capture.PNG
    3Capture.PNG
    30.9 KB · نمایش ها: 10
  • 4Capture.PNG
    4Capture.PNG
    37.4 KB · نمایش ها: 10

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
دقیقاً چه نوع باتی مد نظرتون هست؟
باتی که با API های خود توئیتر کار کنه و یا باتی که با مرورگر کار میکنه و شبیه ساز همین روشی هست که الان برای توئیت ها reply میفرستید؟

amin7s

Registered User
لایک‌ها
116
فکر کنم باید با مرورگر کار کنه.دقیقا نیاز دارم که به همه توئیت هایی که روی صفحه مرورگر قرار داده میشه پیام و لینک مد نظر منم ریپلای بشه.
وقتی کلمه مد نظرم رو وارد سرچ توئیتر میکنم توئیتر به صورت خودکار همه توئیت های حاوی اون کلمه رو نشون میده.کار بات باید این باشد که به همه توئیت هایی که نشون داده میشه پیام من رو ریتوئیت کنه.
ممنون.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
مشکلی نیست میتونم براتون بنویسم، اگه مایل بودید داخل pv اطلاعات تکمیلی رو برام ارسال کنید.

بالا