آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

درخواست سیستم این سایت یا مشابه

شروع موضوع توسط 123perspolis ‏12 ژانویه 2008 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. 123perspolis

    123perspolis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران -
    من سیستم مدیریت محتوایی میخام که در عین سادگی امکانات خوبی داشته باشه
    مانند سایت زیر
    http://parsapayam.com


     
  2. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    با DLE میتونی مثل همین رو درست کنی
    شاید هم بهتر از این
     
  3. 123perspolis

    123perspolis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران -
    میشه دقیق تر بگی
    DLE ؟؟
     
  4. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
  5. 123perspolis

    123perspolis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران -
    سیستم خوبیه
    ولی یکم سنگینه
    سایت من همین سایتی هست که توی امضام هست http://javadkazemian.ir/

    می خوام یه سیستم ساده و سبک براش انتخاب کنم
    من یکم ذهنم به سمت سیستم مدیریت وبلاگ رفته
    اون ها چه طورن
     
  6. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    قالب خود سایت datalifecms سنگینه

    توی منوش یه لینک داره به اسم قالب ها
    قالبهای سبک و رایگانیی معرفی شده
     
  7. mohammad_1ta

    mohammad_1ta Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    309
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    تهران
    سلام:)
    بله قالب ما به خاطر تبليغ هايي كه در بالاش وجود داره سنگينه :(

    --------

    شما مي تونين از اينجا، قالب هاي رايگان ديتالايف انجين رو دريافت كنين:;):)
    http://dle-temp.com
     
  8. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    قرار بود اونروز من چندتا قالب فارسی شده براتون ارسال کنم;)
    اما قسمت Rating مشکل داره و به صورت عددی زیر هم نشون میده نتونستم اون مشکل رو حل کنم میشه راهنمایی کنید
     
  9. mohammad_1ta

    mohammad_1ta Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    309
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    تهران
    براي درست شدن مشكل Rating‌ ، شما بايد از اين كدها تو فايل css/engine.css استفاده كنين :

    کد:
    .rating {
     color: #757575;
     font-size: 11px;  /* ! */
     font-family: tahoma; /* ! */
     width: 85px;
     height: 16px;
    }
    .unit-rating {
     list-style: none;
     margin: 0px;
     padding: 0px;
     width: 85px;
     height: 16px;
     position: relative;
     background-image: url(../dleimages/rating.gif);
     background-position: top left;
     background-repeat: repeat-x;
    }
    .unit-rating li {
     text-indent: -90000px;
     padding: 0px;
     margin: 0px;
     float: left;
    }
    .unit-rating li a {
     display: block;
     width: 17px;
     height: 16px;
     text-decoration: none;
     font-size: 0px;
     z-index: 17;
     position: absolute;
     padding: 0px;
    }
    .unit-rating li a:hover {
     background-image: url(../dleimages/rating.gif);
     background-position: left center;
     z-index: 2;
     left: 0px;
    }
    .unit-rating a.r1-unit { left: 0px; }
    .unit-rating a.r1-unit:hover { width: 17px; }
    .unit-rating a.r2-unit { left: 17px; }
    .unit-rating a.r2-unit:hover { width: 34px; }
    .unit-rating a.r3-unit { left: 34px; }
    .unit-rating a.r3-unit:hover { width: 51px; }
    .unit-rating a.r4-unit { left: 51px; } 
    .unit-rating a.r4-unit:hover { width: 68px; }
    .unit-rating a.r5-unit { left: 68px; }
    .unit-rating a.r5-unit:hover { width: 85px; }
    .unit-rating li.current-rating {
     background-image: url(../dleimages/rating.gif);
     background-position: left bottom;
     position: absolute;
     height: 16px;
     display: block;
     font-size: 0px;
     z-index: 1;
    }
    ;):)
     
  10. alimosavifard

    alimosavifard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 جولای 2006
    نوشته ها:
    1,845
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    MA
  11. 123perspolis

    123perspolis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران -
    سیستم خوبی بود
    سرعت لود و امکاناتش خوبه

    میتونی چند سایت که با این سیستم کار می کنند را معرفی کنی (سایت فارسی)
     
  12. alimosavifard

    alimosavifard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 جولای 2006
    نوشته ها:
    1,845
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    MA