• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی و کد نویسی سایتی ورد پرسی با مشخصات داده شده در پست

hotcloob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام
دوستان میخوام سایتی درست کنم که مشخصاتی که در پایین میذارم رو داشته باشه البته الان شروع به کار کردم و سایت رو راه انداختم به آدرس http://yarazmoon.com/ و قالب (صحیفه)و همچنین آزمون آنلاینش رو آزمایشی با افزونه wp-pro-quiz انداختم اما میخوام امکانتش بیشتر و شخصی سازی تر بشه برا همین دنبال یه طراح و کد نویس خوب و با انصاف هستم آخه از لحظا مالی هم دستم الان زیاد باز نیست
لطفا کسانی که میتونن قیمت پیشنهادیشونو به ایمیل [email protected] بفرستن ،ممنون میشم
اما خواسته هام
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
الف: آزمون آنلاین با امکانات زیر
بصورت رایگان و غیر رایگان ، بصورت رندمی از منبع سوالات که خود سیستم رندم سوال انتخاب کنه البته با تعدادی که ما بهش بدیم از کتب مختلف مثلا 2 سوال از کتاب 1 برداره و 4 سوال از کتاب 2 ،بصورت سوالات از قبل آماده شده(بدون رندم) ، با محدودیت زمان و بدون محدودیت زمان ، نتیجه آزمون بصورت درصدی روی یک دایره ، امکان گذاشتن عکس و شکل در سوال آزمون ، امکان دادن پاسخ تشریحی در پاسخ نامه آزمون که بعد از تمام شدن برای کاربر نمایش داده میشود ، امکان دادن چند باره یک آزمون پولی که کاربر آنرا خریداری کرده ، متفاوت بودن هر آزمون برای یک کاربر(که وقتی سیستم زندم انتخاب میکنه برا یک کاربر قبلی هارو انتخاب نکنه دوباره)، امکان علامت زدن سوالهای شک دار برای دور دوم پاسخ دادن

ب: امکان همکاری در فروش فایلها برای سایتهای دیگر
(بصورتی که درصد هر محصول رو ما اتنخاب کنبم و با وارد شدن به سایت ما اگه از محصول دیگه هم خرید کرد بازم درصدش برا طرف محاسبه بشه و همچنین کد تبلیغ برا هر محصول جدا باشه و همچنین به طریقی که کد کلی باشه و طرف فقط سایت مارو لینک کنه بازم بتونه سود کنه)
همچنین کسی بخواد محصولشو براش رو سایت قرار بدیم و طرف مقدار فروش محصولش رو ببینه و درآمدش با توجه به درصدی که با اون اختصاص داده شده

ج:دارای فروم
فرومی مثل سایت http://www.iran-eng.com/forum.php
د: حراجی کتب دسته دوم :
که بصورت کتب درخواستی و کتب فروشی باشد،یعنی کسی که کتابی رو بخواد ولی در فروشی ها موجود نباشه بتونه درخواست بده و بقیه ببینن و به 2 صورت باشه یکی بصورت آزاد که 2 طرف با هم آشنا بشن و برا هم بفرستن و یکی به صورت مطمعن و زیر نظر سایت باشد که از هر طرف 5% برای سایت گرفته بشه و کارش بدین ترتیب باشه که پول آنلاین به حساب سایت ریخته بشه بعد کتاب ارسال بشه و شماره پیگیری پستیش رو سایت گذاشته بشه و وقتی از طرف گیرنده تایید شد و رسید سایت پول رو برا فرستنده ارسال کنه و اینجوری 2 طرف مطمعن باشن
ذ: امکان دیدن تعداد نمایش بنر ها و کلیک ها برای تبلیغ دهنده گان

ر: طرح صفحه اصلی تقزیبا مثل قالب صحیفه که الان موقت نصب کردم البته با نو آوری و امکاناتی بیشتر و شیکتر که مثلا جا به جا کردن باکس های صفحه موقع کنکور باکس کنکور رو بیاریم بالای بقیه موقع آزمون **** مهندسی باکس **** مهندسی بیاد بالا

ز : برای دانلود فایل ها از سایت یه صفحه جداگانه باز بشه که چند ثانیه تبلیغ نمایش داده بشه بعد شروع به دانلود کنه و مث پیکو فایل(یا icivil.ir) باشه که هرچی لینک اصلی دانلود رو بزنی بازم این صفحه نمایش داده بشه که در سایتهای دیگه که لینک دانلود مارو گذاشتن صفحه نمایش داده بشه

دارای قسمت نظر دهی زیبا و با امکان لایک و دیسلایک مثل سایت تابناک

سیستم عضویت قوی که کسی که عضو میشه هم توفروم بشه هم سایت و همچنین از کاربر رشته تحصیلی ، مقطع و شماره تلفنش رو هم بخواد و البته رشته و مقطع بصورت منوی کرکره ای باشه که طرف باز کنه و انتخاب کنه
همچنین هنگام خرید مهمانان از فایلهای فروشی هم تلفن بخواد و این امکان رو داشته باشه که ایمیل یا تلفن چه خریداران و چه کاربران بر حسب نوع خرید یا رشته رو بصورت یک فایل گزارشگیری کرد که بعدا بشه برا تبلیغات استفاده کرد

کاربران بتونن ارسال مطلب داشته باشن که بعد تایید نمایش داده بشه

erfanmix

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
بنده مدیر سایت عرفان میکس هستم
با اینکه کارشون خوب بود اما انتهای کار ول کردن و بکلی ناپدید شدن یعنی تهعد ندارن با اینکه کل هزینه تقدیم شد اما بنده از کاری که کردن ناراضی بودم و هستم و از خیلیها شنیدم که غیب زدن های ایشون کاملا طبیعیه
بهرحال از نظر بنده تایید نمیشن
کار خوب + تعهد کاری = میتونه کار قوی دربیاد که ایشون تا یک حدی تعهد دارن بعد غیبشون میزنه مواظب باشید
ایشون رو حلال نمیکنم چون هزینه های جانبی رو خودم از جیب پرداخت کردم با اینکه کل هزینه رو از من دریافت کردن

نکته مهم: وبسایت بنده توسط یک گروه دیگه ویرایش اساسی شده و به این حد رسیده یه موقع فکر نکنید کار ایشون بوده چون خیلی ساده بود و ایرادات خیلی زیادی داشت این قالب توسط گروه نت بانان ویرایش شد

قالب فعلی هم بفروش میرسه کسی خواست از طریق تماس با ما بخش پشتیبانی تماس بگیرید www.erfanmix.com
----------------------------------------------------
الان هم دارم قالب جدید میزنم توسط " پیکسلم " جناب همتیار
بزودی رونمایی میشه و کیفیت رو خودتون احساس کنید

باتشکر

Last edited:
بالا