• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست **** غذایی برای بی دندون ها

mentor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. چند روز پیش ارتودنسی دندون هامو شروع کردم. دندون های بالام رو سیم کردن فقط چون دندون جلوی پایین نزنه سیم دندون جلو بالا رو بترکونه یه دونه پلاستیک شبیه دندون مصنوعی دادن بهم همیشه بزارم دهنم رو دندون های پایین تا دندوم ها بسته نشه و سیم کشی دندون های جلوی بالا رو نترکونه. مشکلی اصلیم باهاش این هست که دیگه هیچی نمیتونم بجوم چون دندوم هام بسته نمیشه درست.
من چون مجرد هستم همیشه میرفتم رستوران غذا میخوردم اما الان چون هیچی نمیتونم بجوم به مشکل برخوردم. فقط مایعات و چیز هایی که میکس شده رو میتونم بخورم. امروز چلوکباب گرفتم امتحانی آسیاب کردم ولی مزه و ضاهر خیلی افتضاحی پیدا کرد نمیدونم چرا. صبح هم تلاش کردم نون و پنیر واسه صبحونه آسیاب کنم اون هم خیلی جالب نبود ولی باز اونو تونستم بخورم حداقل

آقا الان من چی کار کنم ؟ دکتر گفت این پلاستیک چند ماهی باید تو دهنت باشه. اینطوری که کلکم کندست !
چه **** غذایی شما پیشنهاد میکنید تا از بین نرم ؟ سرلاک چه طوره ؟ یا شیر موز ؟ یا اون غذای بچه ای که پلیس آهنی میخورد ؟
گوشت نخورم سرطان مرطان نمی گیرم ؟ ممنون میشم یک راهکار به من معرفی کنید که چه چیزهایی بخورم که داغون نشم ...

بالا