برگزیده های پرشین تولز

فروش درخواست قیمت گذاری و فروش گرافیک نوستالژیک

ali_faa

Registered User
لایک‌ها
89
با نام خدا

با سلام

درخواست قیمت گذاری و فروش یک عدد گرافیک مدل

HD 4870x2 2GB GDDR5 512BIT

گرافیک دوال چیپ هست

دایرکت ایکس ۱۰ هست

یک عدد ۸ پین و یک عدد ۶ پین برق نیاز داره

دماش هم بالاست، زیر فشار دماش حدود ۱۰۰ هست که البته طبیعی هم هست در این کارت با توجه به دوال چیپ بودن و خنک کننده اش
ویدئویی از همین کارت دیدم که کارت نو رو از باکس درمیاره و تست میکنه و دما به همین شکل بالا هست و با تعویض خمیر و پد دما رو به طور چشمگیر پایین میاره
اگر ویدئو رو پیدا کردم لینکش رو قرار میدم همینجا

عکس از قبل هست و الان دسترسی ندارم، بعد از تعیین قیمت عکس با نام کاربری هم قرار میدم همینجا

در مورد قیمت هم حقیقتا هیچ نظری ندارم لطفا پیشنهاد دهید

20211013_160712.png20211013_161101.png

عکس آماده:

236-front.small.jpg

فایل های ضمیمه

• 236-front.small.jpg
    236-front.small.jpg
    46.9 KB · نمایش ها: 6

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
لایک‌ها
5,284
بنظرم مزایده برگزار کنید

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
سلام همین مدل رو داشتم
فکر میکنم قیمت پایه 1200 ت خوبه فوری 1800 (با توجه به اینکه هنوزم بازیایی مثل gta v میشه با این کارت اجرا کرد از دایرکس ۱۰ پشتیبانی میکنه هنوز خوبه ولی نه برای کسانی که به بازیهای مختلف و متنوع علاقه دارن دمای عمومی کلا بالاست باور کنید فقط ۱ تمن هیتسینک روشه :) که برای کارهای مختلف الکترونی میشه ازش استفاده کرد!

Last edited:

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
991
کی 1800 میده واسه این تنور
ضمن اینکه 500 هزارتومن هم باید واسه پاور و تغذیه ش هزینه کنید که اصلا صرفه اقتصادی نداره
من 4890 داشتم تا بالاخره تونستم به یکی بفروشم ک تو کار فیلمبرداری عروسی بود با نرم افزارای ویرایش و افکت گذاری سروکار داشت
بدرد گیم کاصلا نمیخوره اونم کیسش بزرگ بود کلی فن داشت پاور خوبی هم داشت

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
کی 1800 میده واسه این تنور
ضمن اینکه 500 هزارتومن هم باید واسه پاور و تغذیه ش هزینه کنید که اصلا صرفه اقتصادی نداره
من 4890 داشتم تا بالاخره تونستم به یکی بفروشم ک تو کار فیلمبرداری عروسی بود با نرم افزارای ویرایش و افکت گذاری سروکار داشت
بدرد گیم کاصلا نمیخوره اونم کیسش بزرگ بود کلی فن داشت پاور خوبی هم داشت
عرض کردم پایه 1200 دیگر
همین کارت gta v رو با تنظیمات بالا عالی فریم میده برا کسی خوبه پاور داشته باشه تمیز هست و یک کارت بی نظیر برای کلکسیون محسوب میشه برای اونایی که دنبال جمع آوری dual chip هستند

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
لایک‌ها
5,284
عرض کردم پایه 1200 دیگر
همین کارت gta v رو با تنظیمات بالا عالی فریم میده برا کسی خوبه پاور داشته باشه تمیز هست و یک کارت بی نظیر برای کلکسیون محسوب میشه برای اونایی که دنبال جمع آوری dual chip هستند
البته همه بازی ها که روی دایرکت ایکس 10 هستن کراس فایر رو پشتیبانی نمیکنن اونجا حکم کارت 1 گیگ رو داره با نصف قدرت. ولی تو جی تی ای بله پشتیبانی میشه.

بهترین کار مزایدس هست از پایه 1 بزارید مشتریش پیدا میشه خودش.

بالا