• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست كرك

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
چند تا برنامه‌س كه ديشب خودم هر چي گشتم، نتونستم كركي براشون پيدا كنم.
سايت‌هاي معمول رو مي‌دونم واسه همين لطفاً لينك سايت كرك ندين، فقط اگه احياناً كركي براي اين‌ها پيدا كردين به من خبر بدين.
دو تا نكته:
1. مشخصاً كرك مي‌خوام، نه سريال نامبر، چون جايي براي وارد كردن شماره سريال ندارم.
2. دقيقاً همين ورژني رو كه نوشتم رو مي‌خوام.
با تشكر فراوان پيشاپيش! ;)
اينم ليست:
[left:82b07dd54b]StoryCraft 4.3
Dramatica Demo 4.0
Writeitnow 2.0.8
StoryMind Master StoryTeller 2.01
Random Name Generator 1.0 Kitchona
Outliner 1.3[/left:82b07dd54b]

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ببين براي اولي:

h××p://www.cracks.am/d.x?56555

چك كن كه مثل اينكه دقيقا مال StoryCraft v4.3.488 هستش بقيه هم من پيدا نتونستم بكنم.. ضمنا اي كاش هركسي در خواست يه كركي رو ميده بياد دو خط راجع به اون برنامه هم بنويسه چون كه اولا شايد چند نفر ديگه هم خوششون بياد از اون برنامه و براي خودشون هم كه شده بيان و دنبال كركش بگردن! ديگه اينكه ممكنه آلترناتيوهاي بهتري رو معرفي كنن.. مثلا اين Random Name Generator از اسمش تابلو هست كه چه كار مي كنه.. من به جاش از اين bookmarklet هميشه استفاده ميكنم:

javascript:n=prompt('Length...','8');if(n){s='';for(i=0;i<n;i++){with(Math){r=random;f=floor;x=62*r();if(x<=10)c=48+f(10*r());if((x>10)&&(x<36))c=65+f(26*r());if(x>=36)c=97+f(26*r())}s+=String.fromCharCode&copy;}void(prompt('',s))}else{void(null)}

اينو اضافه كن به favorites و هر وقت يه دونه از اينا ميخواي از توي favorites اينو صدا بزن و برات مي سازه.. برنامه هاي ديگه هم معرفي اگر بكني شايد يكي يه خوبترشو با كرك بهت معرفي كنه!

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
سلام. جناب قاضي القضات تا اون جا يادمه اون چهار تاي اولي نرم افزار فيلم نامه نويسي هستند. ( وقتي ميگي فيلم نامه نويسي دقسقا منظورم همينه يعني تسهيل كننده امر نوشتن فيلم نامه).

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
مرسي از جوابت ضمنا خودم نااگاهانه يه كمي رشته بحث رو پاره كردم.. سوال Ghazmar رو يك بار ديگه مي نويسم كه جلوي چشم بياد دوباره:

چند تا برنامه‌س كه ديشب خودم هر چي گشتم، نتونستم كركي براشون پيدا كنم.
سايت‌هاي معمول رو مي‌دونم واسه همين لطفاً لينك سايت كرك ندين، فقط اگه احياناً كركي براي اين‌ها پيدا كردين به من خبر بدين.
دو تا نكته:
1. مشخصاً كرك مي‌خوام، نه سريال نامبر، چون جايي براي وارد كردن شماره سريال ندارم.
2. دقيقاً همين ورژني رو كه نوشتم رو مي‌خوام.
با تشكر فراوان پيشاپيش!
اينم ليست:

StoryCraft 4.3
Dramatica Demo 4.0
Writeitnow 2.0.8
StoryMind Master StoryTeller 2.01
Random Name Generator 1.0 Kitchona
Outliner 1.3

بالا