• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست كمكي از دوستان در مورد مشكل نامعلوم اين كارتريج ! ( ديگه پدرمو در آورده )

Ahmad16

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام

حدود 1 سال پيش يه پرينتر canon مدل ix4000 خريدم . 4 تا كارتريج سياه ، آبي ، قرمز و زرد داره . بعد از مدتي چاپ كردن ، ديدم كه قرمز مشكل پيدا كرده و با شارژ مجدد هم ديگه رنگ قرمز چاپ نمي كنه و مثلا خطوط زرد بجاي قرمز ميوفته !

بردمش تعمير ، با يك محلولي هد رو شستشو داد ، حل نشد . كارتريج قرمز رو عوض كرد . درست شد .

بعد از مدتي كه حدود 100-120 تا برگه چاپ كردم ، ديدم باز هم قرمز همون مشكل رو پيدا كرد ! ديگه نبردم تعمير چون مي دونستم باز هم كارتريج رو عوض مي كنه .خودم رفتم يه كارتريج نو خريدم و عوض كردم . باز هم درست شد .

بعد از مدتي كه باز هم حدود 150 تا برگه چاپ كردم باز هم قرمز ... !

ديگه نمي دونم چكارش كنم ! يعني باز برم يه كارتريج 16 تومني ديگه بخرم ؟!

از دوستان و اساتيد ، كسي هست كه بگه مشكل اين چيه‌ ؟ چرا فقط قرمزش اينطوره ؟ ممكنه از هد باشه ؟ ممكنه از جوهري باشه كه براش خريدم و با اون شارژش مي كنم ؟

ممنون مي شم راهنمايي كنيد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با شركت كامپيوتر ريز تماس بگيريد

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
برو یه کارتریج عوض کن درست میشه .

Ahmad16

Registered User
لایک‌ها
3
برو یه کارتریج عوض کن درست میشه .

دوست عزيزم ، من چيزي بهت نمي گم ولي ياد بگير ديگه اينجور جواب ندي براي خودت خوب نيست ! ماشالله تازه كار هم نيستي 580 تا پست توي اين فروم زدي !

يكبار اگر پست منو بخوني مي فهمي كه چه جواب بيخودي دادي !

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
احتمالا شما از این مدل های جایگزین کارتریج های کنون به شماره های PGI-5B- CLI-8BK - CLI-8C- CLI-8Y- CLI-8M به خاطره ارزونی که همه مغازه دارا توصیه میکنن خریدید ولی خوب
این ها احتمالاتی هست که من میدم !
1) شاید مصرف قرمزت واقعا زیاده که باید تو بدترین شرایط 350 برگ بگیره که خوب این منتفی هست
2) شاید کارتریجی که میخرید تاریخ گذشته هست.
3) از داخل کف پرینترتو نگاه کن ببین از حامل هایی که مثله سوزن هستش و جا میخوره میره تو کارتریج اون قسمت فشار مازاد چیزی روش نیست که باعث تخیله زودترش میشه و کفش رنگی نیست
4)یا میتونه مشکل سخت افزاری یا حتی نرم افزاری طیف ترکیب رنگ هاتون باشه
نکته : کارتریج تون رو تو ی دستگاه دیگه تست کنید اگه اونجا مشکل نداشت مشکل رو از پرینتر بدونید و بازم سعی تون رو کنید و تونستید ببرید گارانتی

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما بعد از چند پرینت هد رو تمیز میکنی ؟ ( همون جا هست که Print میگیری یه چند تا گزینه داره که هد رو تمیز و تنظیم میکنه ) .. بعد هم شما میتونی کارتریج تقلبی بگیری از اونها که چیپ داره و Reset میشه .. هربار اینطوری شد راحت میتونی خودت رنگ بریزی داخل اش و ریست اش کنی

noghli moghli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam in reset kardane printer che joriye? printeram canon mp 510 hastesh

بالا