Mohamad26
Registered User
- نوشتهها
- 445
- لایکها
- 35
سلام خدمت همه دوستان و استادان گرامي
راستش يك درخواست ازتون دارم كه هرطور امكانش هست راهنماييم كنيد
من تقريبا بيشتر راههارو واسه كسب درآمد از اينترنت امتحان كردم ولي همش بيخود بوده
اين رزها هرجا ميرم همه دارن از گوگل پول پارو ميكنن و نميدونم چرا هيچكس توضيح كاملي در اين مورد
و در مورد نحوه ي كاركردش در گوگل نميده
شايد ميخوان دست توي كارشون زياد نشه ولي بد نيست اگر به هموطنانشون هم كمك كنن.
شايد شما اسم خانوم لادن لشكري رو شنيده باشيد كه يك دختر ايراني بود كه از اينترنت پول پارو كرد و الان هم در مالزي زندگي ميكنه
جالبه كه كار اصلي اين خانوم هم با گوگل بوده ولي اين خانوم حتي حاظر نشده از هزاران وبسايتي كه داره يكيش رو فارسي بنويسه تا به هموطنانش كمك كنه.
مايه ي تاسفه واقعا
از دوستاني كه در مورد اين سييتم اطلاع دارن خواهش ميكنم كمك كنن
چطوري كار ميكنه
چكهاش رو بايد چيكار كرد. يعني يه بدبخت مثل من كه آشنا توي خارج از كشور نداره چه قلطي بايد بكنه؟
خواهشن راهنمايي كنيد
من به راهنماي يه نفر نياز دارم كه خودش از گوگل پول ميگيره نه يه راهنماييه ساده از اشخاصي كه مثل من فقط يه چيزي شنيدن
با تشكر
يا علي
اينم ايميل من
[email protected]
راستش يك درخواست ازتون دارم كه هرطور امكانش هست راهنماييم كنيد
من تقريبا بيشتر راههارو واسه كسب درآمد از اينترنت امتحان كردم ولي همش بيخود بوده
اين رزها هرجا ميرم همه دارن از گوگل پول پارو ميكنن و نميدونم چرا هيچكس توضيح كاملي در اين مورد
و در مورد نحوه ي كاركردش در گوگل نميده
شايد ميخوان دست توي كارشون زياد نشه ولي بد نيست اگر به هموطنانشون هم كمك كنن.
شايد شما اسم خانوم لادن لشكري رو شنيده باشيد كه يك دختر ايراني بود كه از اينترنت پول پارو كرد و الان هم در مالزي زندگي ميكنه
جالبه كه كار اصلي اين خانوم هم با گوگل بوده ولي اين خانوم حتي حاظر نشده از هزاران وبسايتي كه داره يكيش رو فارسي بنويسه تا به هموطنانش كمك كنه.
مايه ي تاسفه واقعا
از دوستاني كه در مورد اين سييتم اطلاع دارن خواهش ميكنم كمك كنن
چطوري كار ميكنه
چكهاش رو بايد چيكار كرد. يعني يه بدبخت مثل من كه آشنا توي خارج از كشور نداره چه قلطي بايد بكنه؟
خواهشن راهنمايي كنيد
من به راهنماي يه نفر نياز دارم كه خودش از گوگل پول ميگيره نه يه راهنماييه ساده از اشخاصي كه مثل من فقط يه چيزي شنيدن
با تشكر
يا علي
اينم ايميل من
[email protected]