• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست كمك در مورد كسب درآمد از گوگل

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام خدمت همه دوستان و استادان گرامي
راستش يك درخواست ازتون دارم كه هرطور امكانش هست راهنماييم كنيد
من تقريبا بيشتر راههارو واسه كسب درآمد از اينترنت امتحان كردم ولي همش بيخود بوده
اين رزها هرجا ميرم همه دارن از گوگل پول پارو ميكنن و نميدونم چرا هيچكس توضيح كاملي در اين مورد
و در مورد نحوه ي كاركردش در گوگل نميده
شايد ميخوان دست توي كارشون زياد نشه ولي بد نيست اگر به هموطنانشون هم كمك كنن.
شايد شما اسم خانوم لادن لشكري رو شنيده باشيد كه يك دختر ايراني بود كه از اينترنت پول پارو كرد و الان هم در مالزي زندگي ميكنه
جالبه كه كار اصلي اين خانوم هم با گوگل بوده ولي اين خانوم حتي حاظر نشده از هزاران وبسايتي كه داره يكيش رو فارسي بنويسه تا به هموطنانش كمك كنه.
مايه ي تاسفه واقعا
از دوستاني كه در مورد اين سييتم اطلاع دارن خواهش ميكنم كمك كنن
چطوري كار ميكنه
چكهاش رو بايد چيكار كرد. يعني يه بدبخت مثل من كه آشنا توي خارج از كشور نداره چه قلطي بايد بكنه؟
خواهشن راهنمايي كنيد
من به راهنماي يه نفر نياز دارم كه خودش از گوگل پول ميگيره نه يه راهنماييه ساده از اشخاصي كه مثل من فقط يه چيزي شنيدن
با تشكر
يا علي
اينم ايميل من
[email protected]

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
من تقريبا بيشتر راههارو واسه كسب درآمد از اينترنت امتحان كردم ولي همش بيخود بوده
اين رزها هرجا ميرم همه دارن از گوگل پول پارو ميكنن و نميدونم چرا هيچكس توضيح كاملي در اين مورد
شايد شما اسم خانوم لادن لشكري رو شنيده باشيد كه يك دختر ايراني بود كه از اينترنت پول پارو كرد و الان هم در مالزي زندگي ميكنه
جالبه كه كار اصلي اين خانوم هم با گوگل بوده ولي اين خانوم حتي حاظر نشده از هزاران وبسايتي كه داره يكيش رو فارسي بنويسه تا به هموطنانش كمك كنه.
مايه ي تاسفه واقعا
چطوري كار ميكنه
چكهاش رو بايد چيكار كرد. يعني يه بدبخت مثل من كه آشنا توي خارج از كشور نداره چه قلطي بايد بكنه؟
خواهشن راهنمايي كنيد
من به راهنماي يه نفر نياز دارم كه خودش از گوگل پول ميگيره نه يه راهنماييه ساده از اشخاصي كه مثل من فقط يه چيزي شنيدن
با تشكر
يا علي
اينم ايميل من
[email protected]

سلام

من در مورد موفقيت هاي خانم لشكري شنيدم.

و جالبه كه ايشون كسب درآمد از اينترنت رو از سن خيلي كم شروع كرده اند و البته الان هم سن زيادي ندارند (حدود 21 سال) و تا جائيكه ميدونم ايشون ماهي چندين هزار دلار درآمد از اينترنت دارند.

ايشون رو اولين بار از گاهنامه الكترونيكي كارآفريني شناختم. متن اون يادداشت اين بود:
لادن لشكري و كسب و كار اينترنتي

windowslivewriterladankashkarifromiran-1285cladan4.jpg

لادن لشكري حدود 21 سال سن دارد و در حدود 5 سال است كه بصورت جدي در زمينه بازاريابي الكترونيكي فعاليت مي كند. از سن 14 سالگي به اينترنت و كسب و كار اينترنتي علاقمند شده و شروع به خواندن اطلاعاتي در زمينه بازاريابي اينترنتي نموده است. او اكنون داراي 20 سايت و وبلاگ است كه مديريت آنها را به تنهايي بر عهده دارد و درآمدي حدود 7000 دلار در ماه دارد.
او روزانه حدود 8 الي 12 ساعت در منزل و پشت كامپيوتر مي نشيند و كار مي كند. با اينكه كليه موانع موجود و مشكلاتي كه ساير ايرانيان براي انجام كسب و كار اينترنتي دارند براي او نيز وجود دارد اما او توانسته با تلاش و كوشش شبانه روزي امپراطوري كوچكي براي خود در اينترنت ايجاد كند و به افراد زيادي در بازاريابي الكترونيكي آموزش و مشاوره دهد.
او بيش از ده كتاب الكترونيكي در زمينه روشهاي مختلف بازاريابي الكترونيكي نوشته است و از طريق اينترنت به فروش مي رساند كه بخش عمده‌اي از درآمد او را تشكيل مي‌دهد. به طور كلي راه هاي كسب درآمد وي از اينترنت عبارتند از:
- فروش كتاب‌هاي الكترونيكي
- مشاروه به افراد (در خارج كشور) براي ارتقاي سايت خود و بازاريابي الكترونيكي
- كسب درآمد از طريق تبليغات گوگل
- Affiliate Programs
نكته‌اي كه جا دارد به آن اشاره كنم تسلط او به زبان انگليسي است. او مي‌تواند به راحتي مقالات و مطالب انگليسي را بنويسد، بخواند و صحبت كند. در حقيقت اين عامل يكي از مهمترين دلايل موفقيت او به شمار مي آيد. يكي ديگر از عوامل موفقيت او پشتكار و علاقه اي است كه به كسب و كار‌هاي اينترنتي و بازاريابي الكترونيكي دارد.
نكته اي كه چگونه يك دختر ايراني با تمام موانع و مشكلاتي كه بر سر راه كسب و كارهاي اينترنتي قرار دارد توانسته است به چنين موفقيت هاي بزرگي دست يابد مي‌تواند نقطه اميدي باشد براي تمام كساني كه به اين نوع كارها علاقه مند هستند.
با توجه به اين كه حضور او در ايران مانع از كسب درآمد بالاتري براي او مي شود چرا كه بسياري از افراد در خارج از كشور تمايل به كار با ايرانيان ندارند و بسياري از خدمات ازجمله حساب هاي بانكي و خدمات كارت اعتباري در دسترس ايرانيان نيست به همين دلايل ترجيح داد در يك كشور ديگر به زندگي بپردازد و به همين منظوربه تازگي به كشور مالزي نقل مكان كرده‌است. چرا كه در كشور مالزي زيرساخت هاي IT و مخابراتي مناسب‌تر بوده و از لحاظ تحريم و استفاده از خدمات مالي و بانكي هيچگونه مشكلي وجود ندارد.

كل مطلب رو مي تونيد از اينجا بخونيد.

يك آقاي خارجي هم كه از اينترنت كسب درآمد داره مطلب خيلي خيلي قشنگ و اميدواركننده اي در مورد ايشون (خانم لشكري) نوشته كه توصيه مي كنم حتما بخونيد:

Ladan Lashkari: If this girl can succeed - so can you!

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
مايه ي تاسفه واقعا
چطوري كار ميكنه
خواهشن راهنمايي كنيد
با تشكر
يا علي
اينم ايميل من
[email protected]

كسب درآمد از گوگل كه خيلي واضحه:

Adsense

خيلي راحت مي تونيد در Blogger يك وبلاگ ايجاد كنيد و شروع به نوشتن كنيد. ادسنس هم در بلاگتان قرار دهيد. تمام

اين بيس كار بود. فوت و فن زياد دارد. مثلا بسته به اينكه در مورد چه موضوعي مطلب بنويسيد درآمدتان هم فرق مي كند.

مثلا اگر در مورد موضوعات فاركس بنويسيد ، گاهي با هر كليكي كه خواننده وبلاگتان بر روي آگهي بكند 4 دلار به شما پرداخت مي شود!

يعني اگر فرضن روزي 100 بيننده داشته باشي و تنها 1 نفر از آنها بر روي آگهي كليك كند ماهيانه 120.000 تومان فقط از همين يك وبلاگ درآمد خواهي داشت.:happy:

به همين سادگي.

حال براي اينكه بفهمي دقيقا كدام موضوعات، پولساز هستند در گوگل سرچ ك: Top paying keywords

اگر باز هم سوالي داشتي بپرس.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
كسب درآمد از گوگل كه خيلي واضحه:

Adsense

خيلي راحت مي تونيد در Blogger يك وبلاگ ايجاد كنيد و شروع به نوشتن كنيد. ادسنس هم در بلاگتان قرار دهيد. تمام

اين بيس كار بود. فوت و فن زياد دارد. مثلا بسته به اينكه در مورد چه موضوعي مطلب بنويسيد درآمدتان هم فرق مي كند.

مثلا اگر در مورد موضوعات فاركس بنويسيد ، گاهي با هر كليكي كه خواننده وبلاگتان بر روي آگهي بكند 4 دلار به شما پرداخت مي شود!

يعني اگر فرضن روزي 100 بيننده داشته باشي و تنها 1 نفر از آنها بر روي آگهي كليك كند ماهيانه 120.000 تومان فقط از همين يك وبلاگ درآمد خواهي داشت.:happy:

به همين سادگي.

حال براي اينكه بفهمي دقيقا كدام موضوعات، پولساز هستند در گوگل سرچ ك: Top paying keywords

اگر باز هم سوالي داشتي بپرس.
ماهیانه 120 نه! تا برسه به حسابش تو ایران ازش کلی کم میشه!

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
ممنون از جوابهاتون
ولي اين چيزايي كه شما ميگيد رو من ميدونستم
من يك راهنمايي كلي ميخوام
در مورد كسب درآمد از تبليغات گوگل 5-6تا كتاب نوشتن بعد شما توي 4 خط خلاصش كردي. خب من كه چيزي نفهميدم.
ميخوام بدونم چطوري بايد پول درآورد.
ما كه آشنا نداريم خارج از كشور چك رو بايد چيكار كنيم
آدرس رو بايد چيكار كنيم؟
اصلا تبليغات رو بايد چيكار كنيم؟
چطوري ميشه بهتر تبليغ كرد؟
چطوري ميشه پول درآمورد؟
كلي سوال هست كه فكر كنم نيازمند يك آموزش و راهنمايي كامل ميشه.
شرمنده كه انقدر سوال پرسيدم ولي اين نصف سوالامم نبود
با تشكر
يا علي

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
ممنون از جوابهاتون
ولي اين چيزايي كه شما ميگيد رو من ميدونستم
من يك راهنمايي كلي ميخوام
در مورد كسب درآمد از تبليغات گوگل 5-6تا كتاب نوشتن بعد شما توي 4 خط خلاصش كردي. خب من كه چيزي نفهميدم.
ميخوام بدونم چطوري بايد پول درآورد.
ما كه آشنا نداريم خارج از كشور چك رو بايد چيكار كنيم
آدرس رو بايد چيكار كنيم؟
اصلا تبليغات رو بايد چيكار كنيم؟
چطوري ميشه بهتر تبليغ كرد؟
چطوري ميشه پول درآمورد؟
كلي سوال هست كه فكر كنم نيازمند يك آموزش و راهنمايي كامل ميشه.
شرمنده كه انقدر سوال پرسيدم ولي اين نصف سوالامم نبود
با تشكر
يا علي

من میتونم انجام بدم
چیزی هم نمیخام
البته اگه دوست دارید!
و فقط من با بانک صادرات میتونم پول رو بهتون برگردونم
چون دسترسی به بانک های دیگه ندارم
و فکر کنم بانک های امارات هم مورد تایید باشن نه؟

هزینش هم فقط هر چیزی یاد گرفتین به ما هم بگین :D

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
اینجوری که شما راهنمایی میخواهید یعنی یه چراغ جادو بدهند دستتون که روش نوشته باشه گوگل.
همونطور که دوستمون گفتند شما از طریق adsense گوگل میتونید کسب در آمد کنید. اما چند شرط داره. اول اینکه سایت یا وبلاگتون به زبان انگلیسی باشه. یعنی مسلط باشید. دوم اینکه در یک فیلد تخصصی کار کنید و ادامه بدید. پس تا اینجا هم زبان میخواد و هم کمی تخصص. اینها ملزومات کار هست. ار دارید شروع کنید. برای چنج دلار و حساب هم موانع یک یکی برداشته میشه.

shayankhaz

Registered User
لایک‌ها
0
اگه سايت بايد انگليسي باشه.پس ترفندستان چجوري تبليغ گزاشته؟

راستي منم مي خام شروع كنم ولي كسي رو خارج ندارم.راهناميي مي خام.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اگر سایت زبان اصلی با مطالبی که کپی نکرده باشی می تونی راحت در آمد کسب کنی...

البته کمی زمان بره هست ولی می ارزه که وقت گذاشت براش

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
اگه سايت بايد انگليسي باشه.پس ترفندستان چجوري تبليغ گزاشته؟

راستي منم مي خام شروع كنم ولي كسي رو خارج ندارم.راهناميي مي خام.
میشه لینک بدید

به احتمال زیاد IP ایرانی نداره...

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
سایت ایرانی ادسنس هم بذاره, آگهی خاصی گوگل براش نمایش نمیده بجز آگهی های خیریه و این چیزا که صد هزار کلیکش 50 سنت میده!

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
سایت ایرانی ادسنس هم بذاره, آگهی خاصی گوگل براش نمایش نمیده بجز آگهی های خیریه و این چیزا که صد هزار کلیکش 50 سنت میده!
کاملا تایید میشه
و اینکه کسی اصلا کلیک نمی کنه برای این نوع اد ها

valasan

Registered User
لایک‌ها
0
من چند تا سوال دارم ؟
1 ) کدوم رسته ها در G ADS بیشتر سود داره ؟ چه ربطی به TOP Keyword داره

2 ) اشخاصی که پول در اوردن از خاطراتشون بگن . چیزی که تو PT ندیدم . با چه آمار بازدید کننده ای؟ با چه موضوعی ؟ چقدر ماهیانه در میارن ؟

من هنوز یاد نگرفته ام که چجوری چک گوگل رو بنقدم !

زنان هندی با همین گوگل با کمترین وقت حداکثر 300 $ پول میزنن به جیب . اونوقت ما ....:)

چند تا نکته که لازمه و باید بگم :D
باید انگیلیسیت خوب باشه !
بفهمن از ایرانی . خداحافظ !
کوچکترین تقلب ( خودت بری کلیک کنی ) . خداحافظ !
موضوع سایتت با رسته انتخابیت هم موضوع باشه .
سایتت استانداردهی یک وب سایت کامل رو داشته باشه . ( RSS . SITE MAP و ...)
تبلیغات رو در جایی بزاری که جلب توجه کنه .
و هزاران نکته دیگر که با کلی تجربه بدست میادو مفت بدست نمیاد

Last edited:

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
من چند تا سوال دارم ؟
1 ) کدوم رسته ها در G ADS بیشتر سود داره ؟ چه ربطی به TOP Keyword داره

2 ) اشخاصی که پول در اوردن از خاطراتشون بگن . چیزی که تو PT ندیدم . با چه آمار بازدید کننده ای؟ با چه موضوعی ؟ چقدر ماهیانه در میارن ؟

من هنوز یاد نگرفته ام که چجوری چک گوگل رو بنقدم !

زنان هندی با همین گوگل با کمترین وقت حداکثر 300 $ پول میزنن به جیب . اونوقت ما ....:)

چند تا نکته که لازمه و باید بگم :D
باید انگیلیسیت خوب باشه !
بفهمن از ایرانی . خداحافظ !
کوچکترین تقلب ( خودت بری کلیک کنی ) . خداحافظ !
موضوع سایتت با رسته انتخابیت هم موضوع باشه .
سایتت استانداردهی یک وب سایت کامل رو داشته باشه . ( RSS . SITE MAP و ...)
تبلیغات رو در جایی بزاری که جلب توجه کنه .
و هزاران نکته دیگر که با کلی تجربه بدست میادو مفت بدست نمیاد
آخه هندی ها جز آدم هستن.

اونقدر جز آدم به حساب میان که گوگل براشون تو حیــدرآباد یه دفتر اختصاصی گذاشته!

بالا