• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مدارک برای حساب پی پال (کارت برای حساب دارم)

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
حساب تازه می خواد ساخته بشه
کسی مدارک لازم ساخت حساب پی پال داره بهم قیمتشو بگه
پاسپورت+قبض+.........

larsa.ir

Registered User
لایک‌ها
22
حساب پی پال بیزینس رفع لیمیت شده به همراه مدارک و شماره اختصاصی وریفای شده و کارت ۳ ساله وریفای شده

larsa.ir

mahmod-1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام من بخوام برام درست کنی پاسپورت ندارم میشه درست کرد برام

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
حساب تازه می خواد ساخته بشه
کسی مدارک لازم ساخت حساب پی پال داره بهم قیمتشو بگه
پاسپورت+قبض+.........
اکانت چه کشوری هست؟ پاسپورت امریکا و چند کشور غربی رو دارم اگه خواستید بگید مدارک کدوم ایالت رو لازم دارید؟

larsa.ir

Registered User
لایک‌ها
22
جالب اینجاست که هیچ کدوم از افرادی که از امریکا دارن حساب میدن هیچ کدوم رفع لیمیت شده تحویل نمیدن فقط یک ثبت نام میکنن یه کارت ادد میکنن میگن پیپ پال وریفای شده

کو رفع لیمیتش کو احراز هویتش ؟ کو تایید ssn نامبرش کو تایید وت نامبر و تکس نامبرش

از جایی که میخرید حتما این کو ها و تاییدیه های اولیه و رفع لیمیت شدشو بپرسید نه اینکه ثبت نام کنن و یه کارت ویزا یا مستر ادد کنن بگن برو در امان خدا

این کوها و تاییدیه هارو بپرسید از شون

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
عزیز من خودم فقط حساب امارات باز میکنم، ولی مهم اینه که حساب استارتر مال کدوم کشور هست که مدارک همون کشور رو اپلود کنن، برای همین پرسیدم که اگه مدارکشو داشتم بهشون بدم

Who Is It

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
جالب اینجاست که هیچ کدوم از افرادی که از امریکا دارن حساب میدن هیچ کدوم رفع لیمیت شده تحویل نمیدن فقط یک ثبت نام میکنن یه کارت ادد میکنن میگن پیپ پال وریفای شده

کو رفع لیمیتش کو احراز هویتش ؟ کو تایید ssn نامبرش کو تایید وت نامبر و تکس نامبرش

از جایی که میخرید حتما این کو ها و تاییدیه های اولیه و رفع لیمیت شدشو بپرسید نه اینکه ثبت نام کنن و یه کارت ویزا یا مستر ادد کنن بگن برو در امان خدا

این کوها و تاییدیه هارو بپرسید از شون

سلام خسته نباشی
برای ساخت اکانت فریلنسر بدون پاسپورت، نیازی به عکس خودمون که نیست؟ و پاسپورت ها جعلی هست یا واقعیه؟

larsa.ir

Registered User
لایک‌ها
22
سلام خسته نباشی
برای ساخت اکانت فریلنسر بدون پاسپورت، نیازی به عکس خودمون که نیست؟ و پاسپورت ها جعلی هست یا واقعیه؟

سلام اگر به نام خودتون نمیخوایید باشه با هویت خارجی ساخته میشه

خیر واقعی هست مگه میشه سلفی یا انسانی که داره پاسشو تو دستش میگیره خودش با عکس پاسش و شماره و عددی که تو دستش میگیره فیک باشه

Who Is It

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام اگر به نام خودتون نمیخوایید باشه با هویت خارجی ساخته میشه

خیر واقعی هست مگه میشه سلفی یا انسانی که داره پاسشو تو دستش میگیره خودش با عکس پاسش و شماره و عددی که تو دستش میگیره فیک باشه
همین سوال رو از یه سایت معروف دیگه پرسیدم دیدم تو تلگرام منو بلاک! نمیدونم چرا!
بعد ببشخید یه سوال دیگه، حبث مالیاتی اون فردی که اکانت رو داره میسازه این وسط چی میشه؟ و چه تضمینی هست بعدا اکانت رو با همین هویت پس نگیره؟

larsa.ir

Registered User
لایک‌ها
22
همین سوال رو از یه سایت معروف دیگه پرسیدم دیدم تو تلگرام منو بلاک! نمیدونم چرا!
بعد ببشخید یه سوال دیگه، حبث مالیاتی اون فردی که اکانت رو داره میسازه این وسط چی میشه؟ و چه تضمینی هست بعدا اکانت رو با همین هویت پس نگیره؟

حساب ها بدون مالیات و وت نامبر هستند حساب بانکی حساب خیلی مبرم برای افراد نیست که بگین وای الان حساب فریلنسر نداشته باشه زندگیش نمیچرخه و غیره
طرف اصلا کارش تیپ زمینه کاریش چیز دیگست خیالتون راحت
دوما خیلی ذهنتونو درگیر میکنه از فامیل کسی که پاس ایرانی داره بگیرید به نام ایشون باشه

چند ساله کار ما فریلنسر هست هیچ حساب بانکی داریم باز میکنیم دیگه از حساب بانکی که بالاتر نداریم داریم ؟ هیچ مشکلی حتی یدونم نبوده در طول ۹ سال کار کرد ما

بالا