• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای پخش مواد غذایی

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
سلام دوستان میخواستم نظرتون رو راجع به پخش مواد غذایی و یا مواد شوینده بدونم .
به نظرتون سود داره ؟
ارزششو داره که وقت و سرمایه بزارم ؟
کسی هست که توو این زمینه تجربه داشته باشه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید دوستا .

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
مواد شوینده از نوع نانو فکر کنم چون چیز جدیدی هست خوب جواب بده
البته بستگی به مکانی که میخوای پخش کنی هم ربط داره
ولی هر کاری که میخوای بکنی یه چیز نو و جالب بیار نه چیزای دیگه که همه میارن ، چون دست رو دست زیاده ، ولی با آوردن همین محصولات نانو تقریبا میتونی خودت رو جا بندازی

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
مواد شوینده از نوع نانو فکر کنم چون چیز جدیدی هست خوب جواب بده
البته بستگی به مکانی که میخوای پخش کنی هم ربط داره
ولی هر کاری که میخوای بکنی یه چیز نو و جالب بیار نه چیزای دیگه که همه میارن ، چون دست رو دست زیاده ، ولی با آوردن همین محصولات نانو تقریبا میتونی خودت رو جا بندازی

چجوریاس این نانو که میگی ؟ شرکت این محصولات کجاست ؟

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
نانو یه تکنولوژی جدیده واسه نظافت راحت تر و بهتر ای چیزایی که تا قبل از نانو بوده
چه جوری بگم ، مثلا دستمال نانون اینجوریه که وقتی جایی بکشی و گردگیری تا یه مدت خیلی زیاد نیاز به گردگیری نداری، چون دیگه گرد و خاکی رو اون سطح که دستمال نانون کشیدی نمیشینه
یا مثلا جوراب نانو یه هیچ عنوان بو نمیگیره و جنس فوق العاده ای داره به صورتی که میتونی روی حداقل 1 سال نیاز به جوراب دیگه ای نداشته باشه
و ...
والا شرکتش رو نمیدونم کجاست
من خراسان جنوبی زندگی میکنم و اون کسی که داشت از محصولات نانو تعریف میکرد تو شهر گناباد (خراسان رضوی) بود و بهم پیشنهاد داد تا نمایندگی واسه شهر خودمون بردارم
شما کجا زندگی میکنی؟
یه سرچ تو گوگل بزن ببین نزدیک ترین نمایندگی کجاست

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
نانو یه تکنولوژی جدیده واسه نظافت راحت تر و بهتر ای چیزایی که تا قبل از نانو بوده
چه جوری بگم ، مثلا دستمال نانون اینجوریه که وقتی جایی بکشی و گردگیری تا یه مدت خیلی زیاد نیاز به گردگیری نداری، چون دیگه گرد و خاکی رو اون سطح که دستمال نانون کشیدی نمیشینه
یا مثلا جوراب نانو یه هیچ عنوان بو نمیگیره و جنس فوق العاده ای داره به صورتی که میتونی روی حداقل 1 سال نیاز به جوراب دیگه ای نداشته باشه
و ...
والا شرکتش رو نمیدونم کجاست
من خراسان جنوبی زندگی میکنم و اون کسی که داشت از محصولات نانو تعریف میکرد تو شهر گناباد (خراسان رضوی) بود و بهم پیشنهاد داد تا نمایندگی واسه شهر خودمون بردارم
شما کجا زندگی میکنی؟
یه سرچ تو گوگل بزن ببین نزدیک ترین نمایندگی کجاست

ممنونم از توضیحاتت ، من کرج زندگی میکنم ، اگه این طرفا نمایندگی یا دفتر فروشی چیزی سراغ دارید ، ممنون میشم بهم بگی .

بالا