• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره در مورد مودم وایمکس

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
درود ،

من از داتک اشتراک وایمکس دارم که با همین مودمهای رومیزی USB معمولی که از خودش گرفتم وصل میشم (چند ماه پیش این مودم به درد نخور رو مجانی روی سرویس دادن).

سوال اینجاست که توسط چه روش یا دستگاهی میتونم اینترنت وایمکس داتک رو بگیرم و بدون نیاز به اینکه کامپیوتر روشن باشه تو محیط داشته باشم. مثلاً بتونم فقط با استفاده از WiFi خود لپ تاپ ، تو هر نقطه از منزل اینترنت رو داشته باشم یا روی موبایل داشته باشم در حالی که کامپیوتر هم خاموشه.

این چیزی که میخوام فکر کنم یه چیزی تو مایه های روتر وایرلس باشه ، درسته؟ حالا دوستانی که تجربه و اطلاعات در این زمینه دارند لطفاً راهنمایی کنند.

ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
درود ،

من از داتک اشتراک وایمکس دارم که با همین مودمهای رومیزی USB معمولی که از خودش گرفتم وصل میشم (چند ماه پیش این مودم به درد نخور رو مجانی روی سرویس دادن).

سوال اینجاست که توسط چه روش یا دستگاهی میتونم اینترنت وایمکس داتک رو بگیرم و بدون نیاز به اینکه کامپیوتر روشن باشه تو محیط داشته باشم. مثلاً بتونم فقط با استفاده از WiFi خود لپ تاپ ، تو هر نقطه از منزل اینترنت رو داشته باشم یا روی موبایل داشته باشم در حالی که کامپیوتر هم خاموشه.

این چیزی که میخوام فکر کنم یه چیزی تو مایه های روتر وایرلس باشه ، درسته؟ حالا دوستانی که تجربه و اطلاعات در این زمینه دارند لطفاً راهنمایی کنند.

ممنون

سلام دوست عزیز
اتفاقا همه دنبال این مودم هستن. هر جا بخوان با خودشون می برن و اندازه یه فلش هستش.
چیزی که شما می خواین فقط یک راه داره که مودم وای فای بخرین. که توی همین سایت کسانی هستن که دست دوم می فروشن. یا این که :
شما به هر حال که باید لب تاپتون روشن باشه دوست عزیز خوب وصلش کنین به لب تاپتون. با با لب تاپ یه کانکشن ad-hoc درست کنید کل خونه نت داره.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
سلام دوست عزیز
اتفاقا همه دنبال این مودم هستن. هر جا بخوان با خودشون می برن و اندازه یه فلش هستش.
چیزی که شما می خواین فقط یک راه داره کودم وای فای بخرین. که توی همین سایت کسانی هستن که دست دوم می فروشن.

سلام ،
ممنون از توجه و پاسختون.

یعنی اگه یک مودم WiFi بخریم میتونم وایمکس داتک رو توش کانفیگ کنم و بدون نیاز به کامپیوتر ، تو فضای اطراف مودم اینترنت رو داشته باشم و مثلاً روی سیستمی که لن وایرلس USB داره و یا موبایل ، اینترنت داشته باشم. درسته؟

لطفاً اگه درست میگم تایید کنید.

در این صورت به نظر شما چه مودمی بگیرم؟ آیا شما اطلاعاتی در مورد حدود قیمت این نوع مودم ها دارید؟

ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز من مطلب مو ویرایش کردم.
این راه هم دارین شما.
اگه اطلاعات بهتر می خواین به پشتیبانی زنگ بزنین شاید راه دیگه ای داشته باشه که بشه این مودم رو به اکسس پوینت وصل کرد.
ولی راهی که ویرایش کردم بی هزینس یراتون.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
باز هم ممنونم از شما. فکر کنم روشی که گفتید هم خوبه. پشتیبانی داتک زنگ زدم قبلاً ولی متاسفانه چیز زیادی سرشون نمیشه و اطلاعات من و شما از اونها خیلی بیشتره.

من با توجه به این آموزش :

شروع به ساختن کانکشن ad-hoc کردم اما برای Wep Key نمیدونم چه چیزی وارد کنم. میشه یه راهنمایی بکنید؟

ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز همان طوری که نوشته رمزتون باید hexadecimal باشه یعنی از کاراکترهای زیر دقیقا تشکیل شده باشه.حالا هر چند کاراکتر که باشه.
به روش زیر :
Hexadecimal - Wikipedia, the free encyclopedia

یا این دستور به طور خلاصه :

A WEP key is a sequence of hexadecimal digits. These digits include the numbers 0-9 and the letters A-F. Some examples of WEP keys are:

1A648C9FE2
99D767BAC38EA23B0C0176D15

ولی من وین اکس پی ندارم ببین غیر از wep گزینه ای مثل wpa2 داره. که هر رمزی بذاری یا نه اگه نداشت باید طبق بالا باشه.یا از این سایت رمزتو تبدیل کنی که پیشنهاد نمیکنم.
WEPKEY.COM - Wireless Encryption Protocol WEP Key Generator - Lost WEP Key Convertor

goodarzian

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

اصلا مشکلی در کار نیست . اگر خود داتک مودم وایرلس دار موجود داشت از خودش تهیه کنید ... چون مدت زیادی هست که مودم های داخلی وایمکس را ندارد و در اینصورت شما یک مودم وایرلس دار ایرانسلی و یا از مبین نت تهیه کنید و ببرید شرکت داتک برای شما روی اکانت وایمکستون تنظیم میکنه و تمام . کارتان به همین راحتی انجام میشود. موفق باشید.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام

اصلا مشکلی در کار نیست . اگر خود داتک مودم وایرلس دار موجود داشت از خودش تهیه کنید ... چون مدت زیادی هست که مودم های داخلی وایمکس را ندارد و در اینصورت شما یک مودم وایرلس دار ایرانسلی و یا از مبین نت تهیه کنید و ببرید شرکت داتک برای شما روی اکانت وایمکستون تنظیم میکنه و تمام . کارتان به همین راحتی انجام میشود. موفق باشید.

سلام
بله دوست عزیز ولی توی فروشگاه های بیرون کسی مودم وایمکس نمیفروشه. مگر دسته دوم از کسی تهیه کنن.

بالا