• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره و خرید کارت گرافیک و مانیتور

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
سلام. دوستان من گیمر حرفه ای نیستم.

سیستمم یک رایزن ۱۶۰۰ ایکس هستش و ۱۶ گیگابایت رم.

بین کارت های آر ایکس ۵۸۰ و ۱۰۷۰ موندم کدومو وردارم . کلی بنچ مارک دیدم که ۱۸ فریم کلی تفاوتش هست.

به علاوه اینکه قیمتشم کلی اختلافه با هم

یک مانیتور هم تا ۲ تومن نیاز دارم اکبند یا دسته دو فرق نداره.مانیتور فعلیم Lg d2342p هست که میخوام ردش کنم بره اونم. منتظرتون هستم

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
اگه گیمر حرفه ای نیستی بنظرم مانیتورت خوبه اما میتونی یه عریض 25 ال جی مخصوصا اگه کارکرده پیدا کنی بگیری..البته ایسوس بنظرم برند باکیفیت تریه اما خب قیمتهاشون:general710:.
گرافیک هم معمولا ار ایکس مقرون بصرفه تره..اینم کارکرده احتمالا بتونی پیدا کنی.

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
اگه گیمر حرفه ای نیستی بنظرم مانیتورت خوبه اما میتونی یه عریض 25 ال جی مخصوصا اگه کارکرده پیدا کنی بگیری..البته ایسوس بنظرم برند باکیفیت تریه اما خب قیمتهاشون:general710:.
گرافیک هم معمولا ار ایکس مقرون بصرفه تره..اینم کارکرده احتمالا بتونی پیدا کنی.
کیفیت خوبی میده بهم به نسبت اون ۱۰۷۰؟

Leon1994

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
اگر گیمر هستی سمت گرافیک های AMD نرو قطعا 1070 بگیر
مانیتور هم تو رنج 2 میلیون آک 29um69g به نظرم خوبه

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
کیفیت خوبی میده بهم به نسبت اون ۱۰۷۰؟
کلا همینطور که دوستمون گفتن بنظرم انویدیا گرافیکهاش همچنان عملکرد بهتری دارن تو گیم نسبت به ای ام دی اما مسئله قیمته که وقتی قیمت رو مدنظر بگیری اونوقت میشه گفت کفه ترازوی ای ام دی سنگینتره..چون توقع شما زیاد نیست و میگی حرفه ای نمیخوای گیم بزنی و دنبال یه استاندارد قابل قبولی بنظرم ار ایکس بهتره و خودت داری میگی پنچمارکها اختلاف چندانی ندارن. و بازم بنظرم یه کارکرده مطمئن بگیر اگه رضایتت حاصل نشد بفروش و مدل دیگه بگیر:general105:.

بالا