• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره...

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
سلام دوستان من 15سالمه .
با اندام لاغر.
بنظرتون چ رشته ی رزمی برم ؟؟؟

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
laghar yani chi? yani faghede azole va choob khoshk? ya daraye azole va faghede charbi va monaseb?
bastegi dare chi bekhay az khodet! begu ta manam begam

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
گزینه 1:D
ی ورزشی میخوام ک بشه فقط زد ... برای بدن سازی نمیخوام...
دوست عزیز بی احترامی نشه ولی با این تفکری که شما دارید کلا نرید سمت ورزش رزمی بهتره چون تمام فلسفه ورزش رزمی اینه که با تمام قدرت هایی که داری فقط برای دفاع از مظلوم
از قدرت هات استفاده کنی .
اگه برا دعوا می خوای می تونی بری کیوکوشین یا بکس یا کیک بوکس بگیر واسه خودت بزن .

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
دوست عزیز بی احترامی نشه ولی با این تفکری که شما دارید کلا نرید سمت ورزش رزمی بهتره چون تمام فلسفه ورزش رزمی اینه که با تمام قدرت هایی که داری فقط برای دفاع از مظلوم
اگه برا دعوا می خوای می تونی بری کیوکوشین یا بکس یا کیک بوکس بگیر واسه خودت بزن .
دیگه چرا نارحت بشم :)
کیوکوشین و کیک بوکس توش پا هست . نمیخوام توش از پا استفاده کنند ...

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
تو کرج فکر کنم بوکس باشه باشگاهش! برو بوکس . اما خوب وقتی چوب باشی و بی عضله بندازنت تو مسابقه راحت با "دیم ماک" میتونن یه کاری کنن تا ابد خونه بشینی! پیشنهادم اینه اگه دفاع میخوای آیکیدو ، اگه نه ، بوکس و بدنسازی با هم! تغذیه خوبو فراموش نکن
ضمنا تو کرجی ، کرج همه تشنه ی زدن هستند! جوگیر نشی دعوا کنی روز اول :D

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
تو کرج فکر کنم بوکس باشه باشگاهش! برو بوکس . اما خوب وقتی چوب باشی و بی عضله بندازنت تو مسابقه راحت با "دیم ماک" میتونن یه کاری کنن تا ابد خونه بشینی! پیشنهادم اینه اگه دفاع میخوای آیکیدو ، اگه نه ، بوکس و بدنسازی با هم! تغذیه خوبو فراموش نکن
ضمنا تو کرجی ، کرج همه تشنه ی زدن هستند! جوگیر نشی دعوا کنی روز اول :D
تشکـــر.... میرم ای کی دو...

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
ببین پسرم دوستمون فلسفه شو گفتن از من میشنوی فقط برا دفاع برو ... در ضمن قبل هر چیزی سعی کن ظرفیت اون کار تو خودت ایجاد کنی تینیجرهایی زیادی مثه شما برا دعوا رفتن یا خونه نشین یا نتوسن دفاع کنن چاقو زدن به طرف مقابل بشین زندگیتون بکن بچه دعوا میخوای چیکار

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
ببین پسرم دوستمون فلسفه شو گفتن از من میشنوی فقط برا دفاع برو ... در ضمن قبل هر چیزی سعی کن ظرفیت اون کار تو خودت ایجاد کنی تینیجرهایی زیادی مثه شما برا دعوا رفتن یا خونه نشین یا نتوسن دفاع کنن چاقو زدن به طرف مقابل بشین زندگیتون بکن بچه دعوا میخوای چیکار
ن من هم برای دفاع میخوام ... در اینده ب جاهایی بر میخورم ک باید بتونم از خودم و خوانوادم مراقبت کنم ... برا همین ی ورزش خوب میخوام...

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
ن من هم برای دفاع میخوام ... در اینده ب جاهایی بر میخورم ک باید بتونم از خودم و خوانوادم مراقبت کنم ... برا همین ی ورزش خوب میخوام...
زیر سایه بزرگ ولایت ما تا الان هیچ نوع مزاحمت و زورگیری نداشتیم:Dاینا همه از برکات انقلاب:p دوس عزیز وقتی شما میگی نمیخوای پاهاتو درگیر کنی در کل تو هر مبارزه ای راحت شکست میخوری معمولا تو مبارزه فاصله نباید نزدیک باشه و فاصله دور و ضربات پا واقعا میتونه تعیین کننده باشه در مورد مبارزه خیابونی از نظر روانشناسی شما و حریفتون تو رینگ نیستی که بخوای تکنیک روش پیاده کنی اینجا عواملی تاثیر داره که یکیش قدرت ضربات و عصبانیت در کل یه دعوا و مبارزه کسی میبره که عصبانی تر باشه(پدر تجربه بسوزه:D)شما هم که وزنت کمه عملا تو دعواها نمیتونی عرض اندام کنی اینجاس که قدرت ضربات تعیین کننده اس در کل بهت پیشنهاد میدم ورزشهای زیر به صورت تلفیقی با هم بری اول کیک بوکس-دوم تکواندو(برا تربیت کردن پاهات قبل اینکه فکر ضربه به ذهنت بخوره لگد زده باشی به حریف)-مویتای حتما برو شما چون استخونی هستی خیلی به دردت میخوره ضربات محکم و فلج کننده اس البته همهخ اینا به کنار تو دعوا باید شناخت کافی باید از حریفت داشته باشی و در کنار عصبانیت زیادت باید فکرتم سریع کار بکنه جوجیتسو هم برا تمرکز و ارانمش بیشتر هم برو اینی که بخوای یه رشته بری اشتباه شما باید اول بدنت تربیت کنی با رشته هایی که گفتم بعد چند سال که به درجه متوسط تو رشته ها دیدی ببین تو کدوم رشته تواناییت بیشتر رو اون تمرکز کن

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
داداش جسارتا مگه تو هارلمِ نیویورک سکونت دارید که باید همیشه از خانوادتون دفاع کنید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان در نوع نگارش خود کمی بیشتر دقت کنید
(قوانین بخش هنراهای رزمی)
ممنون از حسن توجه شما

ببر سیاه

نسیم یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
تو این مملکت همه چیز ممکنه (هارلم نیویورک که چیزی نیست!!)

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام کاربر عزیز
نظر شما جایگاه احترام داره
اما فلسفه هنرهای رزمی و روش های رزمی تنها این نیست و چیز دیگریست
به هر حال مطالعات خود را در همین بخش افزایش دهید

ممنون از حسن توجه شما
ببر سیاه

بالا