hdland
Registered User
- نوشتهها
- 1,370
- لایکها
- 1,015
سلام
یه هاست خوب با پشتیبانی قوی و سریع و معتبر می خوام که سایتم که محتوی فوتبالی دارد رو منتقل کنم .
سایت تیفوسی www.tifo30.ir
دنبال سرویس مطمئن پر بازدید هستم
حداقل فضای مورد نیاز 5 الی 10 گیگ
پهنای باند اگر نا محدود واقعی است باشد وگرنه 150 الی 250 گیگ
ساب دامین و پارک دامین هم به تعدا مکفی باشد .
هزینه هم معقول و مناسب ...هرچند کیفیت و خدمات پشتیبانی مهم تر از هزینه است
الان یک سایتم روی سرور ابتین وب هست ولی متاسفانه علی رغم اینکه روزهای ابتدایی پشتیبانی خوب و سریع داشتند الان دو سه ماهی است به شدت افت کرده بعضا تیکت ها رو یک روز بعد جواب می دهند و جواب هم کامل و کار را بنداز نیست ..
گزینه مد نظر فعلیم سرویس برنزی یا نقره ای نت افراز هست و اگر گزینه بهتر از این یا در حد این هست بررسی می کنم وگرنه که کوج می کنم به همان نت افراز . چون یه سایت دیگه ام رو نت افراز است و واقعا پشتیبانیشون بی نظیر و سریع است
یه هاست خوب با پشتیبانی قوی و سریع و معتبر می خوام که سایتم که محتوی فوتبالی دارد رو منتقل کنم .
سایت تیفوسی www.tifo30.ir
دنبال سرویس مطمئن پر بازدید هستم
حداقل فضای مورد نیاز 5 الی 10 گیگ
پهنای باند اگر نا محدود واقعی است باشد وگرنه 150 الی 250 گیگ
ساب دامین و پارک دامین هم به تعدا مکفی باشد .
هزینه هم معقول و مناسب ...هرچند کیفیت و خدمات پشتیبانی مهم تر از هزینه است
الان یک سایتم روی سرور ابتین وب هست ولی متاسفانه علی رغم اینکه روزهای ابتدایی پشتیبانی خوب و سریع داشتند الان دو سه ماهی است به شدت افت کرده بعضا تیکت ها رو یک روز بعد جواب می دهند و جواب هم کامل و کار را بنداز نیست ..
گزینه مد نظر فعلیم سرویس برنزی یا نقره ای نت افراز هست و اگر گزینه بهتر از این یا در حد این هست بررسی می کنم وگرنه که کوج می کنم به همان نت افراز . چون یه سایت دیگه ام رو نت افراز است و واقعا پشتیبانیشون بی نظیر و سریع است