• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست منشی تلفنی برای پاکت پی سی

soshiense

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا منشی تلفنی برای پاکت پی سی i-mate یا Eten500 وجود داره؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ای آقا
شما هم دلت خوشه ها
................
گشتم نبود
نگرد نیست ! ;)

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیا منشی تلفنی برای پاکت پی سی i-mate یا Eten500 وجود داره؟
نه دوست عزیز به جز مدلهای گیگابایت و آی‌تک هیچ مدل پاکت پی سی قابلیت منشی تلفنی رو نداره.
wacko.gif

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز به جز مدلهای گیگابایت و آی‌تک هیچ مدل پاکت پی سی قابلیت منشی تلفنی رو نداره.
wacko.gif

وقعاً چرا؟ منش تلفنی که چیز سختی نیست! یادمه جوونیام یک گوشی Samsung N100 داشتم که منشی هم داشت. الان تلفن هان معمولی 10 هزار تومنی هم منشی دارند. اونوقت یک PPC یک ملیون تومنی منشی نداره! فکر نمی کنم دلیل فنی داشته باشه.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
اتفاقا منم فکر میکردم حتما منشی تلفنی داره.
اینجا یه سری بحث راجع به ضیط صدا و منشی تلفنی شده. شاید به نتیجه برسه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
وقعاً چرا؟ منش تلفنی که چیز سختی نیست! یادمه جوونیام یک گوشی Samsung N100 داشتم که منشی هم داشت. الان تلفن هان معمولی 10 هزار تومنی هم منشی دارند. اونوقت یک PPC یک ملیون تومنی منشی نداره! فکر نمی کنم دلیل فنی داشته باشه.

ولی گوشی های 400-500 هزار تومنی سونی اریکسون منشی ندارند !!

دلیل فنی داره..ایـــنجا رو ببینید. یه قسمت از مقاله روهم quote می کنم، در مورد conversation recording ــه که بی ارتباط به منشی نیست:

This is because most? all? PPC PE's route the sound of the phone conversation completely separately from the Pocket PC part – they just don't route the sound to the PPC and they, therefore, can't record the sound of the other party directly (unlike, say, the above-mentioned Sony-Ericsson phones), only indirectly.

Indirect recording means that the built-in microphone in the PPC PE device attempts to record the other party only through the speaker. This won't really work at a really good quality, particularly if you don't use the speakerphone mode, that is, you don't make the phone play the other party loud.​

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
ولی گوشی های 400-500 هزار تومنی سونی اریکسون منشی ندارند !!

دلیل فنی داره..ایـــنجا رو ببینید. یه قسمت از مقاله روهم quote می کنم، در مورد conversation recording ــه که بی ارتباط به منشی نیست:

خیلی ممنون
بازم به نظر من تولید کننده های PPC یک کمی کم فروشی کردند. میتونستند مثل gigabyte این مسیر داخلی بین فون و PPC رو برقرار کنند. یا وظیفه ضبط صدا رو خود بخش فون انجام بده (مثل موبایل های معمولی).

ضمنا طبق لینکی که معرفی کردید، برنامه هایی هستند که PPC رو به حالت اسپیکر میبرند، بعد صدایی که از اسپیکر پخش میشه رو ضبط میکنند. (در واقع اون مسیر فون به PPC رو از طریق هوا برقرار میکنند!) خوب از هیچی بهتره ولی هم کیفیت صدا بد میشه و هم دیگران پیام طرف را میشنوند.

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
اول از همه می خواستم بپرسم منشی تلفنی دقیقا چیه (نخند دیگه)
دوما حالا که ppc من این قابلیت رو داره ولی برنامشو نداره
البته با رسکو رکوردر یا نت ویندوز میتونم مکالماتو درست و حسابی ضبط کنم ولی اینکه منشی تلفنی داشته باشه نداره

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
اول از همه می خواستم بپرسم منشی تلفنی دقیقا چیه (نخند دیگه)
دوما حالا که ppc من این قابلیت رو داره ولی برنامشو نداره
البته با رسکو رکوردر یا نت ویندوز میتونم مکالماتو درست و حسابی ضبط کنم ولی اینکه منشی تلفنی داشته باشه نداره

از توضیحاتت معلومه که خودت میدونی:
منظور من برنامه ایه که وقتی گوشی زنگ میخوره، خودش جواب بده و بگه "با عرض سلام، لطفاً پس از شنیدن صدای بوق پیام خود را بگذارید..." :rolleyes: بعدش هم پیام رو ضبط کنه (با ساعت و شماره تماس گیرنده) بعداً سر فرصت بیام پیامها رو گوش بدم.
شاید از اولش باید میگفتم: Answering machine

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
از توضیحاتت معلومه که خودت میدونی:
منظور من برنامه ایه که وقتی گوشی زنگ میخوره، خودش جواب بده و بگه "با عرض سلام، لطفاً پس از شنیدن صدای بوق پیام خود را بگذارید..." :rolleyes: بعدش هم پیام رو ضبط کنه (با ساعت و شماره تماس گیرنده) بعداً سر فرصت بیام پیامها رو گوش بدم.
شاید از اولش باید میگفتم: Answering machine

خوب حالا چجوری باید این کارو بکنم با کدوم برنامه:D

javadmjm

Registered User
لایک‌ها
2
اتفاقاً من هم قبل از اینکه ppc بخرم یه گوشی سه تا 100 تومنی (Nokia7650) داشتم که Answering Machine همیشه روش ON بود ولی از وقتی ppc خریدم به خاطر آنتن دهی خیلی خیلی عالیش (افعال معکوس) هم زنگ خورم کم شده (خدا رو شکر) هم اینکه نمی تونم بفهمم کسی که Missed call شده چی کارم داشته!! دیگه زنگ هم نمی زنم که ببینم چی کارم داشته.
دست کسایی که رابطه بین PPC, internal phone رو برقرار نکردن درد نکنه. دمشون گرم.

:f34r:

اینم شد زندگی؟؟؟؟

بالا