نه دوست عزیز به جز مدلهای گیگابایت و آیتک هیچ مدل پاکت پی سی قابلیت منشی تلفنی رو نداره.آیا منشی تلفنی برای پاکت پی سی i-mate یا Eten500 وجود داره؟
نه دوست عزیز به جز مدلهای گیگابایت و آیتک هیچ مدل پاکت پی سی قابلیت منشی تلفنی رو نداره.![]()
وقعاً چرا؟ منش تلفنی که چیز سختی نیست! یادمه جوونیام یک گوشی Samsung N100 داشتم که منشی هم داشت. الان تلفن هان معمولی 10 هزار تومنی هم منشی دارند. اونوقت یک PPC یک ملیون تومنی منشی نداره! فکر نمی کنم دلیل فنی داشته باشه.
This is because most? all? PPC PE's route the sound of the phone conversation completely separately from the Pocket PC part – they just don't route the sound to the PPC and they, therefore, can't record the sound of the other party directly (unlike, say, the above-mentioned Sony-Ericsson phones), only indirectly.
Indirect recording means that the built-in microphone in the PPC PE device attempts to record the other party only through the speaker. This won't really work at a really good quality, particularly if you don't use the speakerphone mode, that is, you don't make the phone play the other party loud.
ولی گوشی های 400-500 هزار تومنی سونی اریکسون منشی ندارند !!
دلیل فنی داره..ایـــنجا رو ببینید. یه قسمت از مقاله روهم quote می کنم، در مورد conversation recording ــه که بی ارتباط به منشی نیست:
اول از همه می خواستم بپرسم منشی تلفنی دقیقا چیه (نخند دیگه)
دوما حالا که ppc من این قابلیت رو داره ولی برنامشو نداره
البته با رسکو رکوردر یا نت ویندوز میتونم مکالماتو درست و حسابی ضبط کنم ولی اینکه منشی تلفنی داشته باشه نداره
از توضیحاتت معلومه که خودت میدونی:
منظور من برنامه ایه که وقتی گوشی زنگ میخوره، خودش جواب بده و بگه "با عرض سلام، لطفاً پس از شنیدن صدای بوق پیام خود را بگذارید..."بعدش هم پیام رو ضبط کنه (با ساعت و شماره تماس گیرنده) بعداً سر فرصت بیام پیامها رو گوش بدم.
شاید از اولش باید میگفتم: Answering machine