دوستان درخواست های خودشون رو برای نرم افزار و بازی های جاوا تو این قسمت مطرح کنند
سلام دوست منلطفا اگه کسی بازی AVA peeps:Flirt Nation محصول کمپانی
digitalchocolate رو داره بذاره
سلام دوست منچند وقته دنبال دیکشنری مثل بابیلون هستم که به همراه لغات و معانی تلفظ هم داشته باشه، این بابیلونی که دارم بدون تلفظ هست وگرنه خیلی چیز خوبیه.
برنامه برای تمرین زبان هم نیاز دارم که چیز مناسبی پیدا نکردم هنوز.
مهدی جان تستش کردی؟سلام دوست من
دیکشنری آکسفورد هم هست که تلفظ هم داره :
دیکشنری صوتی آکسفورد با قابلیت تلفظ ۱۷۰۰۰ کلمه با حجم 22 mb
Download Link
pass:mobileha
برای تمرین زبان داخلی فقط آموزش زبان نصرت هست
خارجی ها رو اگه چیزی پیدا کردم براتون میزارم
سلام پویا جانمهدی جان تستش کردی؟
تلفظ بریتانیای ـه یا آمریکایی؟
ممنون. تست میکنم ببینم چطوره.سلام دوست من
دیکشنری آکسفورد هم هست که تلفظ هم داره :
دیکشنری صوتی آکسفورد با قابلیت تلفظ ۱۷۰۰۰ کلمه با حجم 22 mb
Download Link
pass:mobileha
برای تمرین زبان داخلی فقط آموزش زبان نصرت هست
خارجی ها رو اگه چیزی پیدا کردم براتون میزارم
چند وقته دنبال دیکشنری مثل بابیلون هستم که به همراه لغات و معانی تلفظ هم داشته باشه، این بابیلونی که دارم بدون تلفظ هست وگرنه خیلی چیز خوبیه.
برنامه برای تمرین زبان هم نیاز دارم که چیز مناسبی پیدا نکردم هنوز.
سلامممنون.
یک سوال:
من تا به حال نرم افزاری که sis باشه رو نصب نکردم. آکسفوردی که معرفی کردید 3 فایل sis داشت.
مطمئنید مشکلی از لحاظ ویروس و غیره نداره؟
سلام !
من این برنامه سیمرغ رو میخوام که اطلاعات سینماها و اینا رو داره.
با تشکر !
سلام.
1- از base تشکر میکنم بخاطر قرار دادن اون بازی پوکر که من رو سه روزه معتاد کرد ! روی k750 ترکوندمش، حالا امروز میرم نسخه k810 رو هم نصب میکنم باز بترکونمش.
2- علیرضا برای معرفی این بازی و برنامه ممنون ! میخواستم امروز بیام اینجا درخواست لینکش رو بکنم ! 11 تا بازیهاتون رو دان کردم ! فقط یه خواهش تو صفحه 3 بازی ها اون لاک پشت های نینجا رو من نمیتونم دان کنم یعنی اصلا اون بازیهایی رو که لینکش رو به اون سایت داده بودی رو من نتونستم بگیرم این لاک پشت نینجاها رو یه جا دیگه میذاری من بگیرم ؟!
3- بتمن ندارید ؟!
http://www.4shared.com/file/90090626/9c7d402a/TMNT_3_240x320.html?dirPwdVerified=a4f037d1
برای دانلود از اون سایت کافیه Free رو بزنی و بعد ادامه کار. آپلودش کردم جای دیگه :
کد:http://www.4shared.com/file/90090626/9c7d402a/TMNT_3_240x320.html?dirPwdVerified=a4f037d1
مرسی.
درباره اون سایت، خودمم همون کار رو میکردم دیگه، ولی در مرحله آخر به جای لینک دانلود عکس 4تا دختر نشونم میداد :دی
ها ! تشکر !
به جز lego اون دوتای دیگه رو برداشتم، نمیدونم خوشم نمیاد چرا از این lego ها !
من از اول پستم رو اینجا زدم یا خودت آوردیش اینجا ؟!!!