• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نوشتن برنامه یک مرکز صوتی و تصویری آنلاین

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ببنید، ما یک تعداد زیادی فایل صوتی و تصویری داریم از اساتید مختلف و می خوایم همه رو بیاریم رو نت!
ما می خوایم یک مرکز صوت و تصویر آنلاین داشته باشیم.
خوب چیزی که می خوایم یک سیستمی هست که :

ادمین بتونه فایلها رو آپلود کنه و باید یک سیستم خوب هم برای آپلود فایل در نظر گرفته بشه، چون تعداد و حجمش بالاست و ادمین نمی تونه 24 پای دستگاه بشینه! مثلا بتونه هر تعداد از فایلها رو که می خواد به صورت زیر آماده آپلود بکنه و بعد اونها به ترتیب آپلود بشن.
ادمین باید یک سری مشخصات رو برای هر فایل وارد بکنه، مثل عنوان، سخنران، تاریخ، نوع فایل (صوتی یا تصویری یا متن)، موضوع و زیر موضوع و ...
ضمنا ادمین باید بتونه هر چقدر که می خواد موضوع ایجاد کنه و هر فایل باید بتونه بیش از یک موضوع داشته باشه.
نکته دیگه اینکه هر فایل بتونه سه نسخه کیفیت (بالا، متوسط، پایین) داشته باشه.

یوزر هم معلومه دیگه، باید بتون هر جور که میخواد فایلها رو سورت بکنه و استفاده بکنه، همراه با یک سرچ قوی و کلا محیط یوزر باید کاملا یوزر فرندلی باشه برای استفاده یک همچین لایبری آنلاینی!

قیمت بدید ولی لطفا دانشجویی حساب کنید! کار زیاد سختی هم فکر نکنم باشه ولی خوب می خوام چیز شیک و تر و تمیزی باشه. نمونه کار هم می تونه خیلی مفید واقع بشه.
ممنون

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
ببنید، ما یک تعداد زیادی فایل صوتی و تصویری داریم از اساتید مختلف و می خوایم همه رو بیاریم رو نت!

ادمین بتونه فایلها رو آپلود کنه و باید یک سیستم خوب هم برای آپلود فایل در نظر گرفته بشه، چون تعداد و حجمش بالاست و ادمین نمی تونه 24 پای دستگاه بشینه! مثلا بتونه هر تعداد از فایلها رو که می خواد به صورت زیر آماده آپلود بکنه و بعد اونها به ترتیب آپلود بشن.
ادمین باید یک سری مشخصات رو برای هر فایل وارد بکنه، مثل عنوان، سخنران، تاریخ، نوع فایل (صوتی یا تصویری یا متن)، موضوع و زیر موضوع و ...
ضمنا ادمین باید بتونه هر چقدر که می خواد موضوع ایجاد کنه و هر فایل باید بتونه بیش از یک موضوع داشته باشه.

یوزر هم معلومه دیگه، باید بتون هر جور که میخواد فایلها رو سورت بکنه و استفاده بکنه، همراه با یک سرچ قوی و کلا محیط یوزر باید کاملا یوزر فرندلی باشه برای استفاده یک همچین لایبری آنلاینی!

قیمت بدید ولی لطفا دانشجویی حساب کنید! کار زیاد سختی هم فکر نکنم باشه ولی خوب می خوام چیز شیک و تر و تمیزی باشه. نمونه کار هم می تونه خیلی مفید واقع بشه.
ممنون

سلام

800 تومن 40-45 روزه تحویل میدم

dreamx

Registered User
لایک‌ها
0
پس چی فکر کردی عزیز.درخواست نوشتن برنامه ی اختصاصی این طوره.آقا سیاوش خودش استاد ماست و قیمت خوبی بهتون داده.
یا هم که باید بگردید دنبال اسکریپت

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
البته من ایشون رو زیاد نمیشناسم
ولی از یک آدم نسبتا حرفه ای 400 تومن قیمت دارم و از یه تازه کار هم 150

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من سياوش رو نميشناسم اما هر چقدر پول بدي همون قدر هم آش ميخوري. من فرصت اينجور پروژه هارو ندارم اما اگه وقتم خالي بود 1 تومن قيمت ميدادم.

ي حرفه اي هيچ موقع 400تومن قيمت نميده و اونيم كه 150 قيمت داده حتما اولين كارش بوده و ميخواسته تجربه كسب كنه...

Last edited:

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
نوشتن این جور پروژه ها منهای تایم برنامه نویسی نیازمند ریسرچ دقیق قبل از آغاز کار هست که اونم خودش زمان مجزا میبره
چون مصرف زمانیش بالاست مسلما قیمت هم بر اون اساس تعیین میشه

خوبی انجمن هم به اینه که قیمت های متفاوت رو مشتری میتونه تجربه کنه و در نهایت اون چیزی که مناسبش هست رو انتخاب کنه
در هر صورت موفق باشید

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
خوب یکی قرار بود بنویسه اما به نتیجه نرسیدیم.
آقا سیاوش نمونه کار میدیدن؟

چیزی که تو ذهن من هست خیلی شبیه clipha.ir نیست.ببینید، مثلا 50 تا استاد هستند، کاربر وقتی وارد سایت میشه لیست این 50 تا رو مثلا حالا با یک عکس کوچیک کنارشون میبینیه تو یک تیبل مثلا. بعد روی یکی کلیک میکنه و وارد میشه و توی اون لیست فایلها براش نمایش داده میشه.
البته کار باید کاملا user friendly باشه، یعنی مثلا کاربر به جای لیست اساتید، لیست موضوعات رو بیاره، یا مثلا لیست هر جور که دوست داره سورت بشه، مثلا به ترتیب آخرین مطالب و یک سرچ قوی هم می خواد دیگه

یک چیز دیگه هم این که دیزاینش برای خیلی اهمیت داره که یک چیز شیک و سنگین باشه

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49

من سياوش رو نميشناسم اما هر چقدر پول بدي همون قدر هم آش ميخوري. من فرصت اينجور پروژه هارو ندارم اما اگه وقتم خالي بود 1 تومن قيمت ميدادم.

ي حرفه اي هيچ موقع 400تومن قيمت نميده و اونيم كه 150 قيمت داده حتما اولين كارش بوده و ميخواسته تجربه كسب كنه...

اونی که 150 قیمت داده یا تازه کار بوده یا میخواسته یه اسکریپت دیگه رو بفروشه !!

400 تومن برا اینکار بد نیست (ولی کسی رو فکر نکنم گیر بیاری) , قیمت پایه این نوع پروژه از 400 شروع میشه , 1 هفته الی 2 هفته هم وقت میگیره !!

البته شما وقتی میخوای قیمت بگیری باید همه چیزهایی رو که میخوای رو همون اول بگی تا برنامه نویس بتونه به شما دقیق قیمت بده , بعدا بخوای یکی یکی اضافه کنی , قیمت رو میبرن بالا که درستش هم همینه!

من هم 600 مینویسم , که Exclusive هم میدم که هرکاری میخوای باهاش بکن !

برا نمونه کار هم پی ام بده !!

mhentezari

Registered User
لایک‌ها
0
آقا مهدی پی ام رو چک بفرمایید.

یک چیزی رو هم اجازه بدید همین جا بپرسم.
شنیدم میشه به صورت آنلاین هم فایل ها رو کانورت کرد، مثلا mp3 128kbps بدیم و 32kbps رو تحویل بگیریم. میشه چنین چیزی؟ اگه بشه خیلی عالی میشه! برای ویدئو ها چطور؟ اونم شنیدم میشه!!
آخه همون طور که گفتم ما می خوایم برای هر فایل سه تا کیفیت بذاریم تا هم به درد سرعت بالاها بخوره هم دیال آپا ! اگه این اتفاق اتوماتیک بیوفته خیلی کمک میکنه.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
آقا مهدی پی ام رو چک بفرمایید.

یک چیزی رو هم اجازه بدید همین جا بپرسم.
شنیدم میشه به صورت آنلاین هم فایل ها رو کانورت کرد، مثلا mp3 128kbps بدیم و 32kbps رو تحویل بگیریم. میشه چنین چیزی؟ اگه بشه خیلی عالی میشه! برای ویدئو ها چطور؟ اونم شنیدم میشه!!
آخه همون طور که گفتم ما می خوایم برای هر فایل سه تا کیفیت بذاریم تا هم به درد سرعت بالاها بخوره هم دیال آپا ! اگه این اتفاق اتوماتیک بیوفته خیلی کمک میکنه.
میشه به شرطی که سرورت پشتیبانی کنه .
چندتا ماژول هست که باید رو سرور نصب باشن !!

Billy_Jason

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ممنون

شما یک اسکریپ مثل Youtube می خوای

تو اینترنت مجانیش ریخته با 10 برابر اون امکاناتی که خودت گفتی

تو گوگل سرچ کن پیدا می کنی

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
می تونید به این سایت برید و سفارش خودتون را مطرح کنید و سایرین میتونن پیشنهادات خودشون را عنوان کنن و شما هم میتونید بررسی کنید.
موفق باشید

بالا