• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نویسنده یا بهتر بگم تایپیست

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سلام
من دنبال چند نفر نویسنده و یا تایپیست هستم که بشون چندتا کلمه کلیدی بدم و اونا فقط راجع به اون کلمه کلید برای من حد اقل 800 کلمه متن بنویسند . نمیخواد داخل سایت بذارن و فقط همینی که تایپ کنن کفایت می کنه.
برای هر متن حداقل 800 کلمه ای هم مبلغی که به عنوان دستمزد میخوان را خودشون مشخص کنن.

چندتا نکته رو باید عرض کنم .
اول اینکه اگر فقط یک خط از متن هم کپی باشد بنده حتی یک ریال هم بابت اون متن پرداخت نخواهم کرد. (روش فهمیدن متن کپی هم مثل اب خوردن است پس خواهشا کسی نخواد زیر آبی بره)

دوم اینکه باید طی زمان مشخص شده تحویل بدن کار را وگرنه بازم بنده مبلغی نخواهم پرداخت

سوم اینکه کسانی که اهل کار هستند با شماره تلفن 09390998711 تماس گرفته تا در این رابطه با هم مذاکرده کنیم.
چهارم اینکه به افرادی که پیغام خصوصی بدن و یا تو تاپیک پست بذارن به دلیل کمبود وقت نمی تونم پاسخ بدم .فقط دوستانی که مایل هستند تماس تلفنی داشته باشند در خدمت هستم

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
سلام طرز کار رو بیشتر توضیح بدید لطفا.

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
داداش خوندم ولی اینجا راحت تره.

arsnal20452045

Registered User
لایک‌ها
18
ایمیل تونو بدین کلمات در چه زمینه ای هست؟

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
اینکه چند تا کلمه کلیدی بدی اون خودش بنوسه در آخر میشه کپی مطالب و یا نوشتن انشاء شما اگه چیزی برای تایپ داری من هستم
تایپیست در خدمت شما
به این تاپیک مراجعه کنید

بالا