• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست همکار برای مدیریت سایت

mo-hammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام سایت داره با هزینه شخصیم اداره میشه - تو زمینه های زیر فعالیت داره فعلا و بعدا فیلمسازی و جلوه های ویژه هم بهش اضافه میشه اما گاماس گاماس این اعتقاد من در سایت داری هست که باید از جز به کل بری - مثلا تا یک سال فقط رو طراحی و نقاشی کار کردم و الان یه هفتس بخش اموزش انیمیشن رو راه انداختم براش . بخش های فعالیت فعلی ما :

موضوعات انجمن
طراحی و نقاشی
انیمیشن در دسته های
دو بعدی
سه بعدی
و سنتی

دنبال همکاری هستم که پر انرژی باشه مث خودم و عشق داشته باشه بازم مث خودم که تو بی پولی هنوز سایتمو نگه داشتم .هر روز پست بزاره و سایت رو به روز نگه داره مقالات آموزشی و ترجمه و خلاصه فعال باشه دیگه - و اصول سئو ابتدایی مثل بر چسب نویسی رو هم رعایت کنه خلاصه با عشق کار کنیم - هیچ پولی هم ندارم که حقوق بخوام بدم - مثل خیلی از انجمنا و سایتا که مدیر افتخاری میگیرن بنده هم قصدم اینه - اگر کسی هست بسم الله - من از این سایت درآمدی ندارم که بخوام حقوق بدم - و دارم ورشکسته میشم :) ولی دوسش دارم - چون قبلا هیچ سایتی و انجمنی نبود که تخصصی رو طراحی و نقاشی کار کنه اول سایتم فقط این بود و الان ارتقاعش دادم و میخوام هنرهای بصری رو تحت پوشش قرار بدم و عزیزان بی پول مث خودم رایگان بیاموزند.

آدرس سایت:

https://pencil-society.com/

بالا