• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست و یا راهنمایی برای هاست لینوکس

raminr63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
دوستان من الان 2 ساله سایت دارم و تا حالا به چندین هاست هم کار کردم که هر کدوم معایبی داشتند مثلا
اولش با اذر انلاین بودم که بعد از یک مدت سرعت باز شدن سایت خیلی پایین اومد و بعضی موارد که نیاز داشتم رو برام فعال نکردن
دوم به کاکو هاست رفتم که ماه اولش سرورهاش کلا پکید بعدش رو هاست جدید منتقل کردن سرعتش خوب بود ولی اخرش گفتن این سرور رو میخواییم ببندیم.
سوم رفتم رو نیک سرور که سایت کلا بالا نمیومد خیلی لود پیجش افتضاح بود.
حالام که رفتم رو آرپا هاست سایتم یه 2 ساعت باز میشه بعد 10 ساعت داونه بهشون هم که میگم میگن سرورامون اپ تایمه ولی اینطور نیست.

در کل تجربه خیلی بدی تو این 2 سال داشتم
خواهشا یکی از بچه ها یه پیشنهاد خوب بهم بکنه که تجربه تلخ ابن مدت از ذهنم بره.

من در کل به اینا نیاز دارم:

مهمتر از همه امنیت بعد سرعت لود پیج (پینگ تایم) خوب بعد فضا حدودا 5 گیگ - ترافیک ماهانه بین 60 تا 80 گیگ (که فکر کنم زیاد نیست) - سی پنل - بک اپ - ترجیحا اداون دامین 5 تا - ریموت اکسس برای دیتا بیس - ساب دامین و پارک دامین و فعال بودن GETTEXT , SOAP... ( اونایی که مهم بود گفتم)

اینم بگم چون نمیخوام تجربه بد گدشته برام تکرار بشه من اولش برای یک ماه میخوام اگه راضی بودم اونوقت ارتقا میدم برای سالانه.

wwwwwwqqq

Registered User
لایک‌ها
67
. .

Last edited:

3evda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین هاست ، تو امضام هست ، لینوکس ارائه میده

wwwwwwqqq

Registered User
لایک‌ها
67
از چه اسکریپتی استفاده می کنید؟

tanha2

Registered User
لایک‌ها
13
تمامی امکاناتی که گفتین با 25 هزار تومان در ماه

ماه اول میتونین با 10 هزار تومان خرید کنید و از ماه های بعد به مبلغ اصلی تمدید کنید

امکان اینکه به صورت رایگان هاست تست کنید وجود داره

تضمین کامل آپ تایم و کیفیت به شما میدیم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آیا بهتر نبود چناچه آفر میخواستی از دوستان دریافت کنی بری توی وب هاستینگ تالک تاپیک بزنی ؟‌اونجا انقدر ادم هست انقدر افرهای رنگارنگ و مختلف و متفاوت میدن که گیج میشی . . .

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
واقعاْ عجب تجربه ای داشتی شما دوست عزیز
اگر تمایل داشتی می تونی از سرویس های ما هم استفاده کنی
صفحه اصلی پورتال - پادسان هاست

با سلام
دوستان من الان 2 ساله سایت دارم و تا حالا به چندین هاست هم کار کردم که هر کدوم معایبی داشتند مثلا
اولش با اذر انلاین بودم که بعد از یک مدت سرعت باز شدن سایت خیلی پایین اومد و بعضی موارد که نیاز داشتم رو برام فعال نکردن
دوم به کاکو هاست رفتم که ماه اولش سرورهاش کلا پکید بعدش رو هاست جدید منتقل کردن سرعتش خوب بود ولی اخرش گفتن این سرور رو میخواییم ببندیم.
سوم رفتم رو نیک سرور که سایت کلا بالا نمیومد خیلی لود پیجش افتضاح بود.
حالام که رفتم رو آرپا هاست سایتم یه 2 ساعت باز میشه بعد 10 ساعت داونه بهشون هم که میگم میگن سرورامون اپ تایمه ولی اینطور نیست.

در کل تجربه خیلی بدی تو این 2 سال داشتم
خواهشا یکی از بچه ها یه پیشنهاد خوب بهم بکنه که تجربه تلخ ابن مدت از ذهنم بره.

من در کل به اینا نیاز دارم:

مهمتر از همه امنیت بعد سرعت لود پیج (پینگ تایم) خوب بعد فضا حدودا 5 گیگ - ترافیک ماهانه بین 60 تا 80 گیگ (که فکر کنم زیاد نیست) - سی پنل - بک اپ - ترجیحا اداون دامین 5 تا - ریموت اکسس برای دیتا بیس - ساب دامین و پارک دامین و فعال بودن GETTEXT , SOAP... ( اونایی که مهم بود گفتم)

اینم بگم چون نمیخوام تجربه بد گدشته برام تکرار بشه من اولش برای یک ماه میخوام اگه راضی بودم اونوقت ارتقا میدم برای سالانه.

n.sharif

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

هزارنویس متمایز !

تفاوت ما ، کیفیت ماست !

نصب سیستم مدیریت محتوا برروی هاست به صورت کاملا رایگان انجام می گیرد .

فضا : 5000 مگابایت - پهنای باند : 120000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 15 | Database : 50 | Park Domain : 30 | Addon Domain : 10 | بقیه امکانات : نامحدود

ماهانه 30 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس

برای دیدن دیگر پلن های ما به سایت مراجعه کنید .

برای مشاوره رایگان ، دریافت سرویس و طرح سوال تیکت ارسال کنید .

ارسال تیکت - هزار نویس

شماره های تماس
09332354071 علی رضا علی گلی
09332354072 نیروانا شریف
09332354073 رضا احمدی

بالا